.
Impactul matematicii si influenta asupra dezvoltarii elevului
Scris 31 March 2008 - 10:12 PM
Pareri personale despre profesorii de matematica si despre matematica. Sfaturi, intamplari haz
lii sau nu.
.
.
Scris 31 March 2008 - 11:31 PM
waw ...
hmm, cβtă inteligenţă răzbate din remarca "waw"
hmm, cβtă inteligenţă răzbate din remarca "waw"
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 31 March 2008 - 11:31 PM
Scris 01 April 2008 - 12:29 AM
deci...in primul rand sry k a iesit asa...deh oboseala...ah da si faza amuzanta e k eu fiind la clsa d socio-uman,n ar fi trebuit sa fiu nevoita sa inventez un astfel de chestionar,dar avand diriga d mate totu e fo posibil...astept parerile voastre desi eu,una n am avut nicio afinitate pt materia asta,kre in ciuda dispretului si dezinteresului meu fatza d ea.m a urmarit toata viata..si ink ma urmareste...e vreunul kre a scapat?...doar traumatizat poate:))....
Scris 01 April 2008 - 09:01 AM
metal_shadow, la Apr 1 2008, 01:29 AM, a spus:
deci...in primul rand sry k a iesit asa...deh oboseala...ah da si faza amuzanta e k eu fiind la clsa d socio-uman,n ar fi trebuit sa fiu nevoita sa inventez un astfel de chestionar,dar avand diriga d mate totu e fo posibil...astept parerile voastre desi eu,una n am avut nicio afinitate pt materia asta,kre in ciuda dispretului si dezinteresului meu fatza d ea.m a urmarit toata viata..si ink ma urmareste...e vreunul kre a scapat?...doar traumatizat poate:))....
da....Ioan Barbu, Constantin Noica (cu incercarile lui esuate)...
adica in ce sens traumatizat?!
iti dezvolta capacitatile analitice, reusesti sa faci legaturi mult mai repede intre idei
ai o gandire mult mai disciplinata, abstracta..
dar nu cred ca asta e problema ta...eu cred ca diriga ta te lasa "traumatizata"....si nu matematica...and that's another story
Scris 01 April 2008 - 08:06 PM
In a VIIIa ma gandeam ca ma duc la un profil uman numai sa scap de matematica aceea stresanta,dar tot la mate am ajuns fiind la profil real,si a inceput sa-mi placa chiar foarte mult caci spre deosebire de alte materii nu e nevoie sa ma stresez sa invat ca sa stiu s rezolv o problema si chiar am note chiar mari in ciuda faptului ca in afara orelor in care sunt atenta din placere,acasa nu mai muncesc absolut deloc.Si nu cred ca matematica traumatizeaza,mai probabil profesorul de matematica,ca de aceea nu imi placea nici mie atunci.
Scris 01 April 2008 - 08:08 PM
MiRa, la Apr 1 2008, 09:06 PM, a spus:
In a VIIIa ma gandeam ca ma duc la un profil uman numai sa scap de matematica aceea stresanta,dar tot la mate am ajuns fiind la profil real,si a inceput sa-mi placa chiar foarte mult caci spre deosebire de alte materii nu e nevoie sa ma stresez sa invat ca sa stiu s rezolv o problema si chiar am note chiar mari in ciuda faptului ca in afara orelor in care sunt atenta din placere,acasa nu mai muncesc absolut deloc.Si nu cred ca matematica traumatizeaza,mai probabil profesorul de matematica,ca de aceea nu imi placea nici mie atunci.
Nu-mi aminti...one of the biggest idiots ever.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ion Popescu, sau Popescu Ion? | Ruaraidh | 9 | 2.798 |
|
eseu | Ionut_dsp | 0 | 589 |
|
Relatia adolescentilor cu scoala
Investig. gradului de implicare al adolescentilor in rel. cu scoala |
cerasela2 | 10 | 3.761 |
|
Studiu de caz - Latinitate si Dacism (filmul Dacii)
Va rog un mic ajutor daca se poate. |
JustMe! | 4 | 3.342 |
|
Cum sa te placa profii ? | Spacer | 80 | 17.848 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS