Agresivitatea in zilele noastre
Scris 29 March 2008 - 05:32 PM
De ce credeti ca oamenii devin din ce in ce mai agresivi si simt nevoia sa provoace celorlalti neplaceri doar pentru a se simti ei mai bine?
Scris 29 March 2008 - 07:19 PM
mi s-a intamplat fff rar sa fiu scoasa din pepeni si in acele momente eram in stare sa-i fac orice persoanei respective ... si parca ma vedeam de undeva din exterior si chiar ca arata ca un fel de posedare
Scris 29 March 2008 - 07:22 PM
C@rine, la Mar 29 2008, 05:32 PM, a spus:
De ce credeti ca oamenii devin din ce in ce mai agresivi si simt nevoia sa provoace celorlalti neplaceri doar pentru a se simti ei mai bine?
din cauza neputintei de moment.
iar chestia cu simtitul mai bine e doar o iluzie..ca si fumatul.
insa tre sa recunosc ca acest sport creeaza dependenta si nu doar atat dar te si autodistruge incet si sigur.
Scris 29 March 2008 - 07:27 PM
C@rine, la Mar 29 2008, 05:32 PM, a spus:
Frustrari. Refuzul (poate neputinta?) de a vedea lucrurile asa cum sunt ele, incapatanarea in a le vedea asa cum le vrem noi sa fie...
Scris 29 March 2008 - 07:52 PM
Cred ca suntem ,,educati'' sa fim violenti...cu noi insine si cu ceilalti...sa nu ne acceptam niciodata asa cum suntem,sa fim ,,cineva''...altcineva...sa fim ,,x'' si sa nu fim ,,y''...ca niste caini care fug de coada lor...sau dupa coada lor...
Scris 29 March 2008 - 07:56 PM
Arcangelo, la Mar 29 2008, 07:52 PM, a spus:
Cred ca suntem ,,educati'' sa fim violenti...cu noi insine si cu ceilalti...sa nu ne acceptam niciodata asa cum suntem,sa fim ,,cineva''...altcineva...sa fim ,,x'' si sa nu fim ,,y''...ca niste caini care fug de coada lor...sau dupa coada lor...
bati cumva apropo la reclamele agresive de la tv si urataniile din jocurile de pe calculator?
Scris 29 March 2008 - 07:57 PM
Arcangelo, la Mar 29 2008, 07:52 PM, a spus:
mai dureros si trist e faptul ca toata aceasta agresivitate o indreptam spre acela mai slab .....cei mai agresati fiind copii si batranii ...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
what if? daca am fi noi in locul gainilor? | PaZz | 23 | 9.216 |
|
Cat de important este din a cata incercare iei carnetul? | Morgan | 11 | 16.632 |
|
Cristian Tabara a abuzat o fetita de 12 ani (topic pt concurs )
"nu mai aveam viata sexuala de un an". |
New Task | 73 | 7.634 |
|
Incalzirea globala | stiri | 11 | 20.714 |
|
booty call
booty call |
Baa'l | 3 | 2.953 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS