In cit timp credeti ca ne vom teleporta? ....tehnologia creste exponential....
Scris 16 July 2005 - 12:30 PM
Scris 18 July 2005 - 10:57 PM
MORRIGAN, la Jul 18 2005, 11:15 PM, a spus:
[snapbacca]55770[/snapbacca]
As vrea sa traiesc sa-apuc si eu sa vad cum e sa te teleportezi...sau sa calatoresti prin cablu....
Scris 18 August 2005 - 08:18 AM
Scris 20 November 2005 - 10:39 AM
Scris 20 November 2005 - 02:37 PM
Citeaza
Citeaza
cand copiezi un film de pe retea de ce nu se incurca fazele intre ele ? ce-i drept mai sunt si erori de aceea eu cred ca in eventulaitatea posibilitatii teleortatii va fi mai mult folosita pentru marfa, sau alte chestii neriscante
imi imaginez ca va fi ceva de genul transferului de imagini:
1) scannerul vede imaginea
2) o transforma in format digital
2.1) eventual o stocheaza
3) o transfera altui computer
4) merge la imprimanta
"si aci trebe de gandit" cum zicea profu' de filosofie
dupa incheierea procesului rezulta doua imagini (aproximativ) perfect egale, deci sursa trebuie distrusa nu ?
* un posibil aparat de teleportare dupa ce ar trimite informatiile unui alt aparat trebuie sa distrauga sursa !!! si creeata alta identica in locul ales de noi
* sau alta buba daca intercepteaza cineva "transferul" ? si in urma unei teleportari Washinton - Bucuresti ma trezesc in Afganistan ???
* sau cum ar fi sa teleportez un lingou de aur in doua locuri diferite ? sau sa "hackeresc" aparatul sa-l fac sa uite sa mai distruga sursa
* a si era sa uit: eu am propus o tehnologie de "digitalizare" a materiei, chestia ca informatiile digitale se pot si stoca.... oare s-ar putea stoca oamenii ca si mp3-urile ? sau ca si jpg-urile ? ce simpla ar fi atunci calatoria in spatiu !!!
hai ca (v-)am inebunit destul
Computer teleporteaza-ma inapoi pe Enterprise
Scris 21 November 2005 - 11:22 AM
florin buda, la Nov 20 2005, 02:37 PM, a spus:
1) scannerul vede imaginea
2) o transforma in format digital
2.1) eventual o stocheaza
3) o transfera altui computer
4) merge la imprimanta
nu zice nimeni sa nu visam...dar hai sa analizam...
1.2.3. sa zicem ca ar merge ...
dar ajungem la 4. si ramanem acolo....si ma intreb ..."cu ce functioneaza imprimanta?"
am mai zis odata: din nimic...facem un obiect..o persoana? hai sa fim seriosi... mai realizam un big-bang...?? sau il chemam un pic p Dumnezeu sa ne ajute???
Scris 30 November 2005 - 02:43 PM
storm.cg, la Aug 18 2005, 08:18 AM, a spus:
Sa nu uitam ca pana acum n-a fost "construita" vreodata o celula din molecule. Ori corpul uman e compus din miliarde si miliarde de celule! Va dati seama ce ar presupune asa ceva - sa formezi dintr-un numar incalculabil de molecule (a caror creare ar presupune si ea probleme peste probleme) nu-stiu-cate miliarde de miliarde de celule vii... de-apai sa le mai si repozitionezi in mod identic!
In plus fata de asta, se neglijeaza un fapt: e foarte posibil ca omul sa aiba si o chestie mai deosebita, numita suflet. Pai... presupunand prin absurd ca trupul ar fi distrus si mutat altundeva, ce s-ar alege cu sufletul?
Scris 29 December 2005 - 09:38 PM
nepe_iuli, la Nov 21 2005, 11:22 AM, a spus:
1.2.3. sa zicem ca ar merge ...
dar ajungem la 4. si ramanem acolo....si ma intreb ..."cu ce functioneaza imprimanta?"
am mai zis odata: din nimic...facem un obiect..o persoana? hai sa fim seriosi... mai realizam un big-bang...?? sau il chemam un pic p Dumnezeu sa ne ajute???
cata dreptate..
sa imi reiau ideea... (ca mi-au dat astia offtopic...)
nop, teleportare in nici un caz. dar daca ne-am deplasa fff rapid, si am ajunge de la new york la paris in 0,00001 secunde nu am putea zice ca am ajuns instantaneu, ca un fel de teleportare?
deci inca odata un NU mare de tot teleportarii...
Scris 30 December 2005 - 06:16 PM
Cred ca corecta era optiunea peste cca. 2000 de ani .... Sa fim seriosi, teleportarea este ceva riscant. Si in plus este aproape imposibil sa teleportezi o fiinta umana. Dar totusi, avem dreptul de a visa si de a ne uita la filme gen La limita imposibilului ....
Aceasta postare a fost editata de heidy_2005: 30 December 2005 - 06:17 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Incompetenta si nesimtirea cosmote si germanos | taavi | 6 | 3.122 |
|
:-?
dilema |
cr3az1 | 5 | 2.811 |
|