sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ce poate sa fie? in dormitorul meu.. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Lion79 

• Leu79
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-April 07

Scris 28 March 2008 - 12:31 PM

M-am mutat intr-un alt apartament apartament etajul 4 din 4. in fiecare noapte aud clar din dormitorul meu cum se rostogoleste ceva parca din metal pe parchet. Cladirea nu are pod si nu este lipita de nici o alta cladire si in plus ca nu mai este alt apartament la etajul meu - doar apartamentul meu si atat ,deci nu are cum sa vina de la vecinii ed alaturi sau de sus. Cladirea este locuita doar la etajul 2 si 4,deci nu are cum sa vina nici de jos. Se aud fosnete,trosnituri dar cel mai tare se aude zgomotul ala asemanator cu o rostogolire de bile de metal pe parchet.Se aude atat de tare incat ma trezesc din somn. Toata cladirea apartinea unui om caruia i-a murit nevasta de tanara.El are acum cam 40 de ani,e la a doua casatorie si e stabilit in germania.Nevasta-sa murise la cateva luni dupa casatorie de leucemiedeci acum vreo 10 ani.Acum nu stiu daca el inainte de a muri nevasta-sa au stat in apartamentul meu sau la alt etaj..Oare are vreo legatura una cu alta? :doh:
0

#2 Utilizator offline   Nemesis. 

• Rhythm Of Life
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-February 08

Scris 28 March 2008 - 12:59 PM

S-ar putea sa fie un spirit precum zici tu..cel al neveste-si sau altul,ca altceva nu imi dau seama ce ar putea fi!
Eu cat am fost mai mica am stat la munte,intr-o casa cu doua etaje avand scari din lemn...Atunci cand plecau parintii mei de acasa si eu ramaneam singura,auzeam dupa un timp niste pasi care coborau acele scari...pasii se auzeau ca fiind greoi si coborau incet si zgomotos..am trait multa spaima in casa aceea,cand auzeam pur si simplu intepeneam..ma bagam in pat si ma ascundeam sub plapuma,imi tineam respiratia ca sa nu ma 'simta' spiritul acela(asa gandeam eu ca voi scapa).Nu iti imaginezi cata frica am tras,ma ia cu frisoane numai cand ma gandesc..
Deoarece scarile erau inspre iesirea din casa si eu eram intr-un dormitor mai departat,nu aveam cum sa fug asa ca singura solutie imi ramanea sa ma ascund sub plapuma si sa imi tin respiratia...ce e culmea e ca dupa aprox 10 secunde adormeam si ma trezeam de abia ce veneau parintii mei acasa..cand le spuneam ei nu ma luau in serios,imi ziceau ca mi s-a parut,poate era un geam sau o usa care se trantea,chestie practic imposibila pentru ca nu ai cum sa confunzi niste pasi cu un trantit de geam...ma credeti sau nu,asta mi s-a intamplat..De atunci nu mai am nici o indoiala in legatura cu locurile bantuite!
Asa ca Leu79 ai grija ce faci...
Gud lac :doh:

Aceasta postare a fost editata de NoInspiration: 28 March 2008 - 01:01 PM

0

#3 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 28 March 2008 - 01:54 PM

hmm, pare o chestie serioasă ...

vinde apartamentul !

sau mai bine donează'l ! :doh:
0

#4 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 28 March 2008 - 02:07 PM

Vezi postareaLeu79, la Mar 28 2008, 12:31 PM, a spus:

M-am mutat intr-un alt apartament apartament etajul 4 din 4. in fiecare noapte aud clar din dormitorul meu cum se rostogoleste ceva parca din metal pe parchet.

poate sa fie ceva parca din metal care se rostogoleste pe parchet :doh:
0

#5 Utilizator offline   Nemesis. 

• Rhythm Of Life
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 08

Scris 28 March 2008 - 02:35 PM

Vezi postareaellla, la Mar 28 2008, 03:07 PM, a spus:

poate sa fie ceva parca din metal care se rostogoleste pe parchet ;)

Pai si ce face 'acel ceva' din metal de se rostogoleste in fiecare noapte? O avea picioare? :doh:

Aceasta postare a fost editata de NoInspiration: 28 March 2008 - 02:40 PM

0

#6 Utilizator offline   misela 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 08

Scris 28 March 2008 - 04:21 PM

Vezi postareaLeu79, la Mar 28 2008, 12:31 PM, a spus:

M-am mutat intr-un alt apartament apartament etajul 4 din 4. in fiecare noapte aud clar din dormitorul meu cum se rostogoleste ceva parca din metal pe parchet. Cladirea nu are pod si nu este lipita de nici o alta cladire si in plus ca nu mai este alt apartament la etajul meu - doar apartamentul meu si atat ,deci nu are cum sa vina de la vecinii ed alaturi sau de sus. Cladirea este locuita doar la etajul 2 si 4,deci nu are cum sa vina nici de jos. Se aud fosnete,trosnituri dar cel mai tare se aude zgomotul ala asemanator cu o rostogolire de bile de metal pe parchet.Se aude atat de tare incat ma trezesc din somn. Toata cladirea apartinea unui om caruia i-a murit nevasta de tanara.El are acum cam 40 de ani,e la a doua casatorie si e stabilit in germania.Nevasta-sa murise la cateva luni dupa casatorie de leucemiedeci acum vreo 10 ani.Acum nu stiu daca el inainte de a muri nevasta-sa au stat in apartamentul meu sau la alt etaj..Oare are vreo legatura una cu alta? :doh:

Cu siguranta au legatura.Si nu conteaza daca ei au stat sau nu in apartamentul tau;conteaza ca acea cladire apartine lor si sotia,murind,este posibil ca cineva sa nu o lase sa intre in cealalta lume,ori parasind-o ghidul s-a ratacit,ramanand aici cu celelalte spirite nelinistite.De asemenea,daca u ai spus ca proprietarul s-a recasatorit si este plecat in Germania,ea se poate "razbuna" pe locurile care i-au aopartinut in in lumea fizica,precum si pe sotul ei,gasind o modalitate de a te alunga din paratament pe tn si ceilalti locatari,ramanand el singur cu noua sotioara,fara "clienti" in afacere :P urmand sa vanda probabil blocul,iar pt asta va trebuii sa revina in Romania ;) Iar atunci razbunarea ei pe sot va fi "duullcee..." :D
Ce iti ramane tie de facut,este sa vorbesti cu un medium si sa poata veni in acel apartament pt a vorbi direct cu acel sau acele spirite (daca nu o lasa sa plece din lumea fizica) si sa vezi cum poti face pt a-si gasi pacea.Vei salva mai multe vieti deodata :P
0

#7 Utilizator offline   Lion79 

• Leu79
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 March 2008 - 04:36 PM

Vezi postareaellla, la Mar 28 2008, 02:07 PM, a spus:

poate sa fie ceva parca din metal care se rostogoleste pe parchet :P

mai sa fie. de exemplu ce ar putea fi? 8)

Vezi postareamisela, la Mar 28 2008, 04:21 PM, a spus:

Cu siguranta au legatura.Si nu conteaza daca ei au stat sau nu in apartamentul tau;conteaza ca acea cladire apartine lor si sotia,murind,este posibil ca cineva sa nu o lase sa intre in cealalta lume,ori parasind-o ghidul s-a ratacit,ramanand aici cu celelalte spirite nelinistite.De asemenea,daca u ai spus ca proprietarul s-a recasatorit si este plecat in Germania,ea se poate "razbuna" pe locurile care i-au aopartinut in in lumea fizica,precum si pe sotul ei,gasind o modalitate de a te alunga din paratament pe tn si ceilalti locatari,ramanand el singur cu noua sotioara,fara "clienti" in afacere :P urmand sa vanda probabil blocul,iar pt asta va trebuii sa revina in Romania :doh: Iar atunci razbunarea ei pe sot va fi "duullcee..." ;)
Ce iti ramane tie de facut,este sa vorbesti cu un medium si sa poata veni in acel apartament pt a vorbi direct cu acel sau acele spirite (daca nu o lasa sa plece din lumea fizica) si sa vezi cum poti face pt a-si gasi pacea.Vei salva mai multe vieti deodata :D

din cate am inteles ea a vrut ca el sa se insoare da ma rog,nu ma intereseaza.ma streseaza doar ca ma trezesc noaptea din somn.am cotrobait peste tot,pe sub pat,in spatele sifonierului,in spatele oglinzii,sub noptiere...da nu nimic din metal care s-ar putea rostogoli.
0

#8 Utilizator offline   misela 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 08

Scris 28 March 2008 - 04:51 PM

Vezi postareaLeu79, la Mar 28 2008, 04:36 PM, a spus:

mai sa fie. de exemplu ce ar putea fi? :doh:

din cate am inteles ea a vrut ca el sa se insoare da ma rog,nu ma intereseaza.ma streseaza doar ca ma trezesc noaptea din somn.am cotrobait peste tot,pe sub pat,in spatele sifonierului,in spatele oglinzii,sub noptiere...da nu nimic din metal care s-ar putea rostogoli.

Nu trebuie sa cauti pt ca ai vazut si u ..este in zadar.Spiritele cu ajutorul fluidelor,pot materializa unele ganduri ale lor.IAr daca u imi spui ca pers aceea a avut intentia ca sa se hotarasca si pana la urma cesta a facut-o,inseamna ca asta ar fi motivul a ceea ce ti-am eplikt eu.S-a infuriat prea tare spiritul la gandul ca acesta a uitat-o asa de repede,cazand in ispita.

Aceasta postare a fost editata de vali_: 01 May 2008 - 07:51 PM

0

#9 Utilizator offline   Lion79 

• Leu79
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 March 2008 - 05:38 PM

Vezi postareamisela, la Mar 28 2008, 04:51 PM, a spus:

;) :D :P ce oameni :P 8)

Nu trebuie sa cauti pt ca ai vazut si u ..este in zadar.Spiritele cu ajutorul fluidelor,pot materializa unele ganduri ale lor.IAr daca u imi spui ca pers aceea a avut intentia ca sa se hotarasca si pana la urma cesta a facut-o,inseamna ca asta ar fi motivul a ceea ce ti-am eplikt eu.S-a infuriat prea tare spiritul la gandul ca acesta a uitat-o asa de repede,cazand in ispita.

deci in concluzie e nevasta cea geloasa. :jester: am vazut si poze cu ea..uitate aici,in casa.arata bine de tot,Dumnezeu s-o ierte.

Vezi postareadark_light, la Mar 28 2008, 04:38 PM, a spus:

alea-s bilele tale, omule! ca tre' sa ai vreo doua perechi daca poti sa stai intr-o casa bantuita! :doh:

atata timp cat nu imi face nimic si nu ma sperie cu buhuhuuuuuuuu , nu e nici o probelma,dar le e frica celor care vin noaptea la mine ,mai ales ca au mai auzit cate ceva.nu situ cat de adevarat e dar nu cred totusi..basme
0

#10 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 28 March 2008 - 06:42 PM

Vezi postareaLeu79, la Mar 28 2008, 04:36 PM, a spus:

mai sa fie. de exemplu ce ar putea fi? ;)

o bila din metal in care e un soricel fantoma care incepe sa mearga in bila cand simte ca te culci ... :doh: iete asa ca sa te oftici si sa nu poti dormi de frica lui hihihi
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Lumina si prezenta inexplicabila Roxy_baby2006  5 5.042
Topic inchis Atasamente Comentati poza asta...
Voi ce parere aveti?
xander23  47 9.257
Topic inchis spiritismul
vrei sa stii cine esti?vrei sa deschizi o usa catre fascinanta lume de
voisine  42 27.916
Topic inchis sa mai cred? anhen  25 7.432
Topic inchis Intalnire Bucuresti - 25 aprilie, ora 14.00, in cismigiu
pentru aria de Paranormal
luminos1  46 9.708