Ce poate sa fie? in dormitorul meu..
Scris 28 March 2008 - 12:31 PM
Scris 28 March 2008 - 12:59 PM
Eu cat am fost mai mica am stat la munte,intr-o casa cu doua etaje avand scari din lemn...Atunci cand plecau parintii mei de acasa si eu ramaneam singura,auzeam dupa un timp niste pasi care coborau acele scari...pasii se auzeau ca fiind greoi si coborau incet si zgomotos..am trait multa spaima in casa aceea,cand auzeam pur si simplu intepeneam..ma bagam in pat si ma ascundeam sub plapuma,imi tineam respiratia ca sa nu ma 'simta' spiritul acela(asa gandeam eu ca voi scapa).Nu iti imaginezi cata frica am tras,ma ia cu frisoane numai cand ma gandesc..
Deoarece scarile erau inspre iesirea din casa si eu eram intr-un dormitor mai departat,nu aveam cum sa fug asa ca singura solutie imi ramanea sa ma ascund sub plapuma si sa imi tin respiratia...ce e culmea e ca dupa aprox 10 secunde adormeam si ma trezeam de abia ce veneau parintii mei acasa..cand le spuneam ei nu ma luau in serios,imi ziceau ca mi s-a parut,poate era un geam sau o usa care se trantea,chestie practic imposibila pentru ca nu ai cum sa confunzi niste pasi cu un trantit de geam...ma credeti sau nu,asta mi s-a intamplat..De atunci nu mai am nici o indoiala in legatura cu locurile bantuite!
Asa ca Leu79 ai grija ce faci...
Gud lac
Aceasta postare a fost editata de NoInspiration: 28 March 2008 - 01:01 PM
Scris 28 March 2008 - 01:54 PM
vinde apartamentul !
sau mai bine donează'l !
Scris 28 March 2008 - 04:21 PM
Leu79, la Mar 28 2008, 12:31 PM, a spus:
Cu siguranta au legatura.Si nu conteaza daca ei au stat sau nu in apartamentul tau;conteaza ca acea cladire apartine lor si sotia,murind,este posibil ca cineva sa nu o lase sa intre in cealalta lume,ori parasind-o ghidul s-a ratacit,ramanand aici cu celelalte spirite nelinistite.De asemenea,daca u ai spus ca proprietarul s-a recasatorit si este plecat in Germania,ea se poate "razbuna" pe locurile care i-au aopartinut in in lumea fizica,precum si pe sotul ei,gasind o modalitate de a te alunga din paratament pe tn si ceilalti locatari,ramanand el singur cu noua sotioara,fara "clienti" in afacere
Ce iti ramane tie de facut,este sa vorbesti cu un medium si sa poata veni in acel apartament pt a vorbi direct cu acel sau acele spirite (daca nu o lasa sa plece din lumea fizica) si sa vezi cum poti face pt a-si gasi pacea.Vei salva mai multe vieti deodata
Scris 28 March 2008 - 04:36 PM
ellla, la Mar 28 2008, 02:07 PM, a spus:
mai sa fie. de exemplu ce ar putea fi?
misela, la Mar 28 2008, 04:21 PM, a spus:
Ce iti ramane tie de facut,este sa vorbesti cu un medium si sa poata veni in acel apartament pt a vorbi direct cu acel sau acele spirite (daca nu o lasa sa plece din lumea fizica) si sa vezi cum poti face pt a-si gasi pacea.Vei salva mai multe vieti deodata
din cate am inteles ea a vrut ca el sa se insoare da ma rog,nu ma intereseaza.ma streseaza doar ca ma trezesc noaptea din somn.am cotrobait peste tot,pe sub pat,in spatele sifonierului,in spatele oglinzii,sub noptiere...da nu nimic din metal care s-ar putea rostogoli.
Scris 28 March 2008 - 04:51 PM
Leu79, la Mar 28 2008, 04:36 PM, a spus:
din cate am inteles ea a vrut ca el sa se insoare da ma rog,nu ma intereseaza.ma streseaza doar ca ma trezesc noaptea din somn.am cotrobait peste tot,pe sub pat,in spatele sifonierului,in spatele oglinzii,sub noptiere...da nu nimic din metal care s-ar putea rostogoli.
Nu trebuie sa cauti pt ca ai vazut si u ..este in zadar.Spiritele cu ajutorul fluidelor,pot materializa unele ganduri ale lor.IAr daca u imi spui ca pers aceea a avut intentia ca sa se hotarasca si pana la urma cesta a facut-o,inseamna ca asta ar fi motivul a ceea ce ti-am eplikt eu.S-a infuriat prea tare spiritul la gandul ca acesta a uitat-o asa de repede,cazand in ispita.
Aceasta postare a fost editata de vali_: 01 May 2008 - 07:51 PM
Scris 28 March 2008 - 05:38 PM
misela, la Mar 28 2008, 04:51 PM, a spus:
Nu trebuie sa cauti pt ca ai vazut si u ..este in zadar.Spiritele cu ajutorul fluidelor,pot materializa unele ganduri ale lor.IAr daca u imi spui ca pers aceea a avut intentia ca sa se hotarasca si pana la urma cesta a facut-o,inseamna ca asta ar fi motivul a ceea ce ti-am eplikt eu.S-a infuriat prea tare spiritul la gandul ca acesta a uitat-o asa de repede,cazand in ispita.
deci in concluzie e nevasta cea geloasa.
dark_light, la Mar 28 2008, 04:38 PM, a spus:
atata timp cat nu imi face nimic si nu ma sperie cu buhuhuuuuuuuu , nu e nici o probelma,dar le e frica celor care vin noaptea la mine ,mai ales ca au mai auzit cate ceva.nu situ cat de adevarat e dar nu cred totusi..basme
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Lumina si prezenta inexplicabila | Roxy_baby2006 | 5 | 5.042 |
|
Voi ce parere aveti? |
xander23 | 47 | 9.257 |
|
spiritismul
vrei sa stii cine esti?vrei sa deschizi o usa catre fascinanta lume de |