cine ai vrea sa fii?
Scris 28 March 2008 - 10:30 AM
mereu m-am gandit oare daca as fi fost altcineva? daca as fi avut alta viata, alta familie, alta zodie, alta casa... diferite! oare ce as fi fost? adik... ce mi-ar place sa fiu? viata mea nu e perfecta... nici pe aproape... nu a fost niciodata, dar cu toate astea oare daca ar fi fost altfel de la inceput ar fi fost mai bine? ma gandesc daca nu as fi trecut prin tot ce am trecut? iti dai seama? sa fiu cine stie monica columbeanu:)) doamne fereste... sau sa fiu mama... tot felul de idei!! voi va ganditi la asta? daca as fi fost o mironosita care singura problema de maine pentru mine sa fie aceea de a-mi alege cureaua si pantofi, sau cum sa fac sa slabesc... am doar 20 de ani si am trecut prin destule cat sa fiu fericita ca sunt eu si ca am viata care o am! nu stiu poate gresesc dar mi-e frica sa gandesc ca daca eram altcineva nu gandeam cum gandesc, sau nu stiam tot ce stiu!
voi va ganditi vreodata???
cine a-ti vrea sa fiti? aveti un model in viata? sau sunteti ca mine fericiti ca sunteti voi???
chiar sunt curioasa... va rog sa raspundeti sincer si sa-mi spune-ti cine visati ca sunteti???[attachment=37265:e0041814_08084557.jpg]
voi va ganditi vreodata???
cine a-ti vrea sa fiti? aveti un model in viata? sau sunteti ca mine fericiti ca sunteti voi???
chiar sunt curioasa... va rog sa raspundeti sincer si sa-mi spune-ti cine visati ca sunteti???[attachment=37265:e0041814_08084557.jpg]
Scris 28 March 2008 - 10:33 AM
eu as fi vrut sa fiu o fata milionara sa vizitez lumea intreaga
Aceasta postare a fost editata de rise_again: 28 March 2008 - 10:33 AM
Scris 28 March 2008 - 02:34 PM
interesant topicul 
sincer nu am avut niciodata un model in viata, n-am gasit persoana care sa o consider model de viata...nu am fost niciodata fana a unei trupe/ actor/ cantaret sau stiu si eu ce alta personalitate pentru ca mi-e ciuda ca cei care ar putea schimba ceva in lumea asta,de obicei, dau cu piciorul...
spuneai ceva si de a fi mama! cred ca e cel mai minunat lucru...
sincer nu am avut niciodata un model in viata, n-am gasit persoana care sa o consider model de viata...nu am fost niciodata fana a unei trupe/ actor/ cantaret sau stiu si eu ce alta personalitate pentru ca mi-e ciuda ca cei care ar putea schimba ceva in lumea asta,de obicei, dau cu piciorul...
spuneai ceva si de a fi mama! cred ca e cel mai minunat lucru...
Scris 28 March 2008 - 06:24 PM
Unora le este şi aşa destul de greu să-şi dea seama cine sunt ei īnşişi.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce mi-ar completa viatza? |
Shiva* | 1.678 | 105.541 |
|
|
Sarah N.... | 62 | 14.269 |
|
Chestii ce le-ati facut si nu le veti mai face vreodata... | Naeema | 55 | 2.327 |
|
"dorurile" noastre zilnice |
Darianna | 4.301 | 218.001 |
|
Jocul de-a haremul
Inventat acus de mine |
Alethia | 9 | 2.874 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS