LOVITĂ ŞI ABANDONATĂ PE TRECEREA DE PIETONI SUB PRIVIRILE POLIŢIŞTILOR
Scris 27 March 2008 - 11:09 PM
Lovită pe trecerea de pietoni, o tānără s-a zbătut īntre viaţă şi moarte sub ochii mai multor poliţişti. Oamenii legii nu au lăsat pe nimeni să se apropie, pentru că, spun ei, nu ştiau cāt de rău fusese lovită. Reacţia lor i-a revoltat pe trecători. Tānăra a murit la spital. Tragedia s-a petrecut pe Bulevardul Kiseleff, culoarul oficial NATO.
Tānără a fost grav lovită pe trecerea de pietoni şi aruncată din impact pe scuarul de pe mijlocul şoselei. Lovită la cap şi plină de sānge, fata abia mai respira.
Era īncă īn viaţă, cānd poliţiştii se ocupau să asigure īn continuare fluenţa traficului. Este culoar oficial şi nu au nevoie de incidente.
Sursa:Antena3
Scris 27 March 2008 - 11:14 PM
Scris 27 March 2008 - 11:16 PM
Oare de ce trebuie sa stam in banca noastra si sa murim unul cate unul ba de foame, ba din fel si fel de accidente, ba din sinucideri din lipsa banilor, iar alesii nostri stau frumos in BMW 320, vorbesc la telefon si se plimba in lume pe banii nostri... Ba mai mult, locuiesc in apartamente de lux, iar tinerii studenti stau cate 4-5 intr-o garsoniera la capatul orasului...
Oare nu v-ati saturat? De ce nimeni nu are tupeu sa faca ceva? De ce ne ascundem?
Scris 27 March 2008 - 11:20 PM
Simplu_X, la Mar 27 2008, 11:16 PM, a spus:
Oare de ce trebuie sa stam in banca noastra si sa murim unul cate unul ba de foame, ba din fel si fel de accidente, ba din sinucideri din lipsa banilor, iar alesii nostri stau frumos in BMW 320, vorbesc la telefon si se plimba in lume pe banii nostri... Ba mai mult, locuiesc in apartamente de lux, iar tinerii studenti stau cate 4-5 intr-o garsoniera la capatul orasului...
Oare nu v-ati saturat? De ce nimeni nu are tupeu sa faca ceva? De ce ne ascundem?
ei nu ne-am saturat dar nu ai vazut cate o proasta care nu stie a tine volanul in mana o mai face pe desteapta in fata camerei.
contele, la Mar 27 2008, 11:20 PM, a spus:
Nu consideri oamenii aia lasi?
Scris 27 March 2008 - 11:22 PM
MaxJuve, la Mar 27 2008, 11:20 PM, a spus:
Ok, vinovat este soferul, dar nu cumva cei mai vinovati sunt politistii care isi vedeau frumos de coloana lor oficiala?
La dracu cu toata politica asta, taxele lor si tot... Asa as iesi in strada si as da tot sistemul asta ticalosit jos...
MaxJuve, la Mar 27 2008, 11:21 PM, a spus:
Chiar nu putem lupta pentru o viata mai buna? Chiar trebuie sa fugim?
Scris 27 March 2008 - 11:24 PM
Simplu_X, la Mar 27 2008, 11:22 PM, a spus:
La dracu cu toata politica asta, taxele lor si tot... Asa as iesi in strada si as da tot sistemul asta ticalosit jos...
asa e ai dreptate si politistii aia nu-s mai de treaba sa-ti moara omul langa tine si tu sa te faci ca nu vezi
Simplu_X, la Mar 27 2008, 11:22 PM, a spus:
nu ai pentru ce lupta aici
Scris 27 March 2008 - 11:25 PM
MaxJuve, la Mar 27 2008, 11:24 PM, a spus:
nu ai pentru ce lupta aici
Eu cred ca fiecare dintre noi a dus cel putin o lupta interioara atunci cand era la foarte greu... Tara asta face parte din noi, eu cred ca merita!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
DONATIE!
pentru cei cu suflet bun! |
Black CAT | 2 | 4.437 |
|
Canibal in libertate?
Aveti grija... |
Anonymus Kline | 12 | 5.743 |