pusha.JPG (16.1K)
Number of downloads: 133 ca sa te lasi de droguri iti trebuie multa putere... nu stiu poate gandesc gresit, dar eu nu condamn pe nimeni! eu stiu in ce stari am ajuns si ca vroiam sa ma sinucid... sa ma omor si atunci am tras prima oara heroina! aveam experienta cu destule droguri, dar o faceam pentru distractie sau pentru a vedea macar pentru cateva ore altfel viata! poate suna ciudat dar cand eram praf pe pastile gaseam solutie oricarei probleme si e pe bune! luam in seara asta si maine rezolvam tot ce aveam de rezolvat... acum chiar ele au devenit problema cea mai maresi nu am ce sa mai iau sa o rezolv:) nu ma consider cu nimic mai jos decat restul lumii si nu mi-e rusine cu mine! am ramas singura si nu stiu incotro sa o apuc! mi-e frica si sa incerc a ma las de ele... mi-e frica de ce urmeaza... am mai renuntat un scurt timp la ele si imi era groaznic de rau si oricum din cauza amfetaminei nu voi mai fi niciodata cum eram! mereu am avut o viata grea si a trebuit sa muncesc si sa ma chinui sa duc o viata normala... nu pentru mai bine... si mereu ii ridicam pe cei din jurul meu si pe sora mea am gasito de doua ori pe jumatate moarta cand aveam 12-13 ani... apoi mama care e alcoolica si atat cat a avut posibilitatea ne-a ingreunat viata mie si surori mele! mereu am incercat si am si reusit sa fiu tare sa fiu un sprijin pentru cei din jurul meu! iar acum eu ma sprijin de pereti, de garduri de ce pot ca nu e nimeni langa mine! ma uit in oglinda si nu ma recunosc! ma gandesc Doamne proasta sunt, am 20 de ani de ce fac asta? trebuie sa ma opresc... si ma opresc ma pun in pat inchid ochii si incepe "distractia" imi aduc aminte cat sunt de singura, si ma gandesc ca maine e ultima zi platita la chirie... upsss... stai ca am uitat de gaze:)) si ce sa fac??? in afara de asta am pierdut si scoala... am mers degeaba aproape 2 anisi am platit si am invatat... pentru ce? cu ce ma ajuta acum? ce sa fac sa ma duc sa ma prostituez??? asta au crezut toti ca o sa ajung sa fac, mai ales mama:)) cred ca asta vroia! si da intradevar sunt o drogata si recunosc! SUNT DEPENDENTA!!! dar niciodata nu o sa ma vezi sparta pe strazi sau sa nu stiu ce fac si sa-si bata cineva joc de mine! stau aici intre astia 4 pereti si ascult cum se scurge timpul! muncesc cat pot si cat nu mai scriu acum pe net toate aberatiile care imi trec mie acum prin cap:)) ma tot intreb oare sunt asa lasa??? DA sunt... ce vrei??? sunt lasa... mi-e frica sa ma trezesc dimineata ca trebuie sa vina proprietarul... noroc ca nu am alte datori! chiar daca sunt asa lasa si distrusa in fata anumitor persoane totusi eu ma respect... ca asa cum pot cum nu pot ma descurc fara ajutorul nimanui! chiar daca 2 zile nu mananc decat un jeleu
nu cred ca are cineva rabdare sa citeasca tot ce am scris, dar nici nu e nevoie:)) eu macar ma simt mai bine ca am zis aproximativ tot... nu am cum sa va zic chiar tot ca poate nu ati crede si ati zice ca va spun sf-uri:)) oricum ce aveam si eu mai frumos parul meu, nici pe ala nu-l mai am... mai am trei fire:)) si alea drepte;) cu fata asta nici pe centura nu ma primesc aia=)) mai aiurea e ca eu ma imbrac doar sport da vad eu:)) glumesc, mai fac si eu haz de necaz! ca nu vreau sa ajung acolo, chiar nu ma tine ca nu prea le am:)) nici atat nu stiu sa fac de toate:)) poate ma invata prietena mea buna ca am inteles prin cunostinte ca la asta a plecat din tara si ma chema si pe mine:)) ce fata de treaba... eee lasa ca atat cat a putut a fost langa mine si ne-am ajutat reciproc atatia ani! a gresit si ea;) zic eu:P e om si nu sunt eu nimeni sa o judec!
hai ca mai bine incerc sa inchei aici! noapte buna tuturor si inca odata tot respectul din lume pentru cei care au reusit sa scape de dependenta de heroina;) foarte tare! mie nu-mi place heroina:)) sunt norocoasa... bine ca atunci cand nu e altceva... merge asa mai rarutz ca-i mai dragutz! mult succes celor care se straduie sa renunte! si eu o sa le raresc si o sa incerc sa renunt treptat de tot cum am mai facut odata si trebuie sa reusesc;) pai cu cine credeti ca stati de vorba?
Contact
Facebook
Twitter
RSS