sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

nu stiu ce sa fac ajutatima ce sa fac Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   babygirl89 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-March 08

Scris 26 March 2008 - 04:48 PM

buna ma numesc ana si am 19 ani si am o problema .....am o relatie de 2 ani si jumatate care nus la inceput mergea superrr cred ca in ficare relatie inceputul e cel mai frumos atunci cand incepi sa cunosti persoana ...fluturasii...dar akum nu mai e asa...dc????? nus ce sa fac nu ma mai inteleg de lok ku el ne vrb urat ne jignim si dupa ce ne vrb urat el pleaca akasa si eu stau si bocesc k o proasta dupa el...nus ce sa fac vreau sa l fac sa ma iubeasca si sa se schimbe adik sa incercam amandoi sa nu mai fim asa..el ma facut sa mi las prietenii ma m schimbat pt el enorm ..nsu ce faccc park nu ma mai iubeste ....va rog vreau sa l fac sa ma iubeascadin nou spunetimi ce sa fac.. :cry: ;)

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   BlueColor 

• .
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 26 March 2008 - 11:18 PM

Vezi postareababygirl89, la Mar 26 2008, 05:48 PM, a spus:

buna ma numesc ana si am 19 ani si am o problema .....am o relatie de 2 ani si jumatate care nus la inceput mergea superrr cred ca in ficare relatie inceputul e cel mai frumos atunci cand incepi sa cunosti persoana ...fluturasii...dar akum nu mai e asa...dc????? nus ce sa fac nu ma mai inteleg de lok ku el ne vrb urat ne jignim si dupa ce ne vrb urat el pleaca akasa si eu stau si bocesc k o proasta dupa el...nus ce sa fac vreau sa l fac sa ma iubeasca si sa se schimbe adik sa incercam amandoi sa nu mai fim asa..el ma facut sa mi las prietenii ma m schimbat pt el enorm ..nsu ce faccc park nu ma mai iubeste ....va rog vreau sa l fac sa ma iubeascadin nou spunetimi ce sa fac.. :cry: ;)

Inainte de toate cred ca treuie sa identifici problema, apoi sa vezi daca se poate rezolva si apoi sa te gandesti daca are rost sa lupti... Te-a modelat cumva dupa cum a vrut si acum s-a plictisit tocmai pentru ca nu mai esti "cea de care s-a indragostit"? Vedeti ce va bucura si va facea fericiti inainte si incearca sa repeti acele momente. Daca nu merge inseamna ca problema e mai serioasa si trebuie sa discutati.

ps. cati ani are el?
0

#3 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 26 March 2008 - 11:22 PM

hmmmdestuldekomplikataszice ...
0

#4 Utilizator offline   capshunyk17 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 04-January 08

Scris 03 April 2008 - 03:19 PM

eu zic k relatia voastra trece printr-un moment dificil si ar trebui sa va vorbiti deschis fara ocolisuri dar s-ar putea k el s nu te mai iubeasca si nu trebuie sa te lasi dominata de el si manipulata. fii tu insati nu te schimba pt nimeni si nimic in lume in ceva ce nu iti place. si dak te face sa sufei mai bn te-ai desparti de el...dar tu decizi....hotararea e doar a ta. bafta si noroc iti doresc :D :P ;) :
0

#5 Utilizator offline   capshunyk17 

• Boboc
  • Pip

eu zic k relatia voastra trece printr-un moment dificil si ar trebui sa va vorbiti deschis fara ocolisuri dar s-ar putea k el s nu te mai iubeasca si nu trebuie sa te lasi dominata de el si manipulata. fii tu insati nu te schimba pt nimeni si nimic in lume in ceva ce nu iti place. si dak te face sa sufei mai bn te-ai desparti de el...dar tu decizi....hotararea e doar a ta. bafta si noroc iti doresc :D :P ;) :
0

#6 Utilizator offline   capshunyk17 

• Boboc
  • Pip

0

#7 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 03 April 2008 - 03:23 PM

buna ma numesc ana si am 19 ani si am o problema .....am o relatie de 2 ani si jumatate care nus la inceput mergea superrr cred ca in ficare relatie inceputul e cel mai frumos atunci cand incepi sa cunosti persoana ...fluturasii...dar akum nu mai e asa...dc????? nus ce sa fac nu ma mai inteleg de lok ku el ne vrb urat ne jignim si dupa ce ne vrb urat el pleaca akasa si eu stau si bocesc k o proasta dupa el...nus ce sa fac vreau sa l fac sa ma iubeasca si sa se schimbe adik sa incercam amandoi sa nu mai fim asa..el ma facut sa mi las prietenii ma m schimbat pt el enorm ..nsu ce faccc park nu ma mai iubeste ....va rog vreau sa l fac sa ma iubeascadin nou spunetimi ce sa fac.. ;) :D

fii barbata ....zoe! :P
0

#8 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 03 April 2008 - 03:28 PM

De ce ai urcat poza ?Acum,mi'e imposibil sa te incurajez.
0

#9 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 03 April 2008 - 03:31 PM

buna ma numesc ana si am 19 ani si am o problema .....am o relatie de 2 ani si jumatate care nus la inceput mergea superrr cred ca in ficare relatie inceputul e cel mai frumos atunci cand incepi sa cunosti persoana ...fluturasii...dar akum nu mai e asa...dc????? nus ce sa fac nu ma mai inteleg de lok ku el ne vrb urat ne jignim si dupa ce ne vrb urat el pleaca akasa si eu stau si bocesc k o proasta dupa el...nus ce sa fac vreau sa l fac sa ma iubeasca si sa se schimbe adik sa incercam amandoi sa nu mai fim asa..el ma facut sa mi las prietenii ma m schimbat pt el enorm ..nsu ce faccc park nu ma mai iubeste ....va rog vreau sa l fac sa ma iubeascadin nou spunetimi ce sa fac.. :P ;)

Poate ca te iubeste, dar dupa 2 ani intervin rutina,obisnuinta... poate-ar trebui sa fii tu cea care face mai multe compromisuri,cea care da culoare....
0

#10 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 03 April 2008 - 03:29 PM

incearca cu vraji
omida ti-l aduce pana la usa, gol....de vointa
0