sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

o mica parte din povestea mea:) Evaluare topic: - - - - -

#71 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 27 April 2008 - 05:46 PM

Vezi postareamaktub-fire, la Apr 27 2008, 05:17 AM, a spus:

Deci , sunt Infinitus , I si _maktub_.

Redeschizand cutia pandorei , de care va e voua atat de frica , parerea mea este urmatoarea.

Bagherra , esti batrana in corp fizic , si cam tanara in suflet. Personalitatea actuala ti se va dezintegra odata cu moartea ta , si orice amintire despre mine se va duce in vant. Eu nu am resentimente fata de ceea ce zic si fata de ceea ce fac , pentru ca maktub inseamna "asa sta scris" si sunt responsabil si direct "vinovat" pentru toate bunele si relele mele.

Spre deosebire de cei care se ascund dupa degete invizibile , crezand ca sunt ireperabili , eu am tendinta sa spun exact ceea ce am pe suflet.

Tu , nu ai nici cea mai mica idee despre tot ceea ce zic eu despre plante psihotrope , si nici nu vei avea vreodata. A te arunca cu capul in zid , este greseala muritorilor de rand.

Parapsihologia si plantele psihotrope merg mana in mana , dar se pare ca nu ai studiat suficient de multa bio-chimie pentru a iti da seama de asta. Cu toate astea , pretinzi a avea un punct justificat , chiar daca nu ai nici o experienta viabila si calculabila care sa il sustina.

Inainte de a ma baga in nu stiu ce gasca , iti sugerez sa iti amintesti uimirea pe care ai avut-o atunci cand ai comunicat prima oara cu mine. Tine minte , ca sufletul tau a fost o carte deschisa , si ca in cartea asta deschisa s-a vazut tot ceea ce esti , ai fost si vei fi.

Personalitatea mea este deja umbrita de cacatul de sistem pe care tu si cei de varsta ta l-au alimentat constant cu energie , deci sunt suficient de calit in a nu ma mai agita in lauda de sine pentru a ma simti bine ... si de a ma axa pe ironizarea ignorantei voastre.

Sincer , mi se rupe de tot ceea ce ganditi , cunoasteti si faceti ... pentru ca Divinitatea este o forta atat de complexa si extinsa incat nu merita sa ma concentrez decat pe fun-ul Vietii. Am scris o adevarata carte pe forumul asta prin toate posturile mele , Infinitus ( 400 la numar ) , si am facut asta doar pentru a imi mai degaja Vishuda!

Daca vrei sa ma faci o tura , o sa imi iau armura de Lucifer , o sa-ti fac o vizita cu "un joint in buzunar" si o sa iti vorbesc despre rebeliunea rasei adam si eva fata de zei. Nimic mai mult si nimic mai putin. :D
Te-am luat in sincronicitatea mea pentru a afla ce rele mi-au facut mie alte personalitati din tine in existente simultane , si desconspirand conspiratia ierarhiei din care faci parte si pentru care esti un suflet-sclav , m-am eliberat de o ameninatre suficient de mare pentru actuala mea existenta.

PUNCT OCHIT , PUNCT LOVIT. Scurt si la obiect. :x

Cu ocazia asta ti-am zis adevarul , si ma declar aeliberat de karma impusa mie de tine si ai tai , for-EVER.

Amen

Biet nebun! :x
Frica aia pe care ne-o atribui noua este doar in mintea ta. :doh:
Ca sunt batrina,care-i baiul? :doh: Si-a rupt cineva vreun dinte-n curu' meu? Fizic ori astral...
N-ai tu despre ce sa-mi vorbesti mie,sezi blind; mai viseaza si ...altii. :o:
Nu aduni tu, nici surcele pe unde am taiat eu lemne. :o:
:doh: Spre disperarea unora,ne "vedem" la toamna.
"Toamna,se numara bobocii!" :-
On topic:Te droghezi? :x

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 27 April 2008 - 06:00 PM

0

#72 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 27 April 2008 - 07:44 PM

de ce se rezuma totul la lupte de ego? aici a deschis topicul o fata care are probleme..fiecare isi da cu parerea...indiferent ca suntem de acord sau nu trebuie sa ne lasam o portita deschisa in mintea noastra pt a ne reinnoi baza de date informationala pt a nu ne plafona, fiecare idee este bine venita si renuntati la a mai ataca persoanele care scriu in ideea ca sunteti mai buni decat ele ....nu de alta dar nu sunteti...
0

#73 Utilizator offline   Laughlin 

• Saguaro
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-March 08

Scris 27 April 2008 - 07:54 PM

Ai inceput postarea interesant si cu aparenta de impaciure. La final ai aruncat niste m**i in fasole. Nu de alta, dar ai vrut neaparat ca arati ca tu nu esti cu absolut nimic mai bun ca nimeni de pe aici.
0

#74 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 27 April 2008 - 08:14 PM

Vezi postareaLaughlin, la Apr 27 2008, 08:54 PM, a spus:

Ai inceput postarea interesant si cu aparenta de impaciure. La final ai aruncat niste m**i in fasole. Nu de alta, dar ai vrut neaparat ca arati ca tu nu esti cu absolut nimic mai bun ca nimeni de pe aici.

vrei te rog sa incetezi in a mai judeca pe cei care posteaza? chiar asa treuie sa avem toti aceeasi parere? chiar trebuie sa iti dam toti dreptate? gata! ne-am descarcat toti nervii unii pe altii, acum este timpul sa iesim de pe filmul asta si sa incercam sa ajutam fata asta daca putem...si cum putem, aici nu e vorba de noi!
0

#75 Utilizator offline   Laughlin 

• Saguaro
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-March 08

Scris 27 April 2008 - 08:45 PM

Tu ce problema mai ai?
0

#76 Utilizator offline   XXII 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-August 07

Scris 27 April 2008 - 09:08 PM

ca tot ne-am adunat toti paranormalii in rezonanta pe aici... am murit de ras cand am citit ultimele posturi... cred ca cea care a deschis topicul este perfect multumita de ceea ce a creat! :o: va pup pe toti divinilor... mai ales pe Infinitus... ca sa-i "sting" karma pe care si-a creat-o pana acum.

eu tot sper ca sunteti constienti ca lasati in urma informatii si putere... nu lupte de ego... pentru ca oricine poate sa joace un rol... pentru fiecare clona in parte :rot:
0

#77 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 27 April 2008 - 09:29 PM

Cu siguranta, cea ce a deschis acest topic este foarte incantata de schimburile voastre de replici, de faptul ca v-ati folosit de topicul in care incerca sa-si deschida sufletul si, implicit, cerea ajutor si sprijin din partea noastra... a fost folosit ca un mediu de vendeta persoanala.

In numele ei, va multumesc pentru omenia de care ati dat dovada.

Acest topic se inchide.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ecografie morfgo gabrielaepurescu  5 10.870
Replici noi am uitat sa iau pastila
sfaturi
adina.85  1 4.767
Topic inchis Depresie Anxioasa
Exista grupuri de terapie pentru asa ceva?
LianaC  27 22.375
Topic inchis Sunt medic SI POT AJUTA ! liviustirnea  8 9.737
Replici noi analize hvb
va rog ajutati-ma
marius36  1 3.767