maktub-fire, la Apr 27 2008, 05:17 AM, a spus:
Redeschizand cutia pandorei , de care va e voua atat de frica , parerea mea este urmatoarea.
Bagherra , esti batrana in corp fizic , si cam tanara in suflet. Personalitatea actuala ti se va dezintegra odata cu moartea ta , si orice amintire despre mine se va duce in vant. Eu nu am resentimente fata de ceea ce zic si fata de ceea ce fac , pentru ca maktub inseamna "asa sta scris" si sunt responsabil si direct "vinovat" pentru toate bunele si relele mele.
Spre deosebire de cei care se ascund dupa degete invizibile , crezand ca sunt ireperabili , eu am tendinta sa spun exact ceea ce am pe suflet.
Tu , nu ai nici cea mai mica idee despre tot ceea ce zic eu despre plante psihotrope , si nici nu vei avea vreodata. A te arunca cu capul in zid , este greseala muritorilor de rand.
Parapsihologia si plantele psihotrope merg mana in mana , dar se pare ca nu ai studiat suficient de multa bio-chimie pentru a iti da seama de asta. Cu toate astea , pretinzi a avea un punct justificat , chiar daca nu ai nici o experienta viabila si calculabila care sa il sustina.
Inainte de a ma baga in nu stiu ce gasca , iti sugerez sa iti amintesti uimirea pe care ai avut-o atunci cand ai comunicat prima oara cu mine. Tine minte , ca sufletul tau a fost o carte deschisa , si ca in cartea asta deschisa s-a vazut tot ceea ce esti , ai fost si vei fi.
Personalitatea mea este deja umbrita de cacatul de sistem pe care tu si cei de varsta ta l-au alimentat constant cu energie , deci sunt suficient de calit in a nu ma mai agita in lauda de sine pentru a ma simti bine ... si de a ma axa pe ironizarea ignorantei voastre.
Sincer , mi se rupe de tot ceea ce ganditi , cunoasteti si faceti ... pentru ca Divinitatea este o forta atat de complexa si extinsa incat nu merita sa ma concentrez decat pe fun-ul Vietii. Am scris o adevarata carte pe forumul asta prin toate posturile mele , Infinitus ( 400 la numar ) , si am facut asta doar pentru a imi mai degaja Vishuda!
Daca vrei sa ma faci o tura , o sa imi iau armura de Lucifer , o sa-ti fac o vizita cu "un joint in buzunar" si o sa iti vorbesc despre rebeliunea rasei adam si eva fata de zei. Nimic mai mult si nimic mai putin.
Te-am luat in sincronicitatea mea pentru a afla ce rele mi-au facut mie alte personalitati din tine in existente simultane , si desconspirand conspiratia ierarhiei din care faci parte si pentru care esti un suflet-sclav , m-am eliberat de o ameninatre suficient de mare pentru actuala mea existenta.
PUNCT OCHIT , PUNCT LOVIT. Scurt si la obiect.
Cu ocazia asta ti-am zis adevarul , si ma declar aeliberat de karma impusa mie de tine si ai tai , for-EVER.
Amen
Biet nebun!
Frica aia pe care ne-o atribui noua este doar in mintea ta.
Ca sunt batrina,care-i baiul?
N-ai tu despre ce sa-mi vorbesti mie,sezi blind; mai viseaza si ...altii.
Nu aduni tu, nici surcele pe unde am taiat eu lemne.
"Toamna,se numara bobocii!"
On topic:Te droghezi?
Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 27 April 2008 - 06:00 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis