sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Tibet Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   jet li 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 06

Scris 26 March 2008 - 08:46 AM

In America, nu in China , si in fata cladirii UN :
http://www.youtube.com/watch?v=Y7NUNwq2MGc...8Protesters.htm

Citeaza

Another officer, identified as "Serano" is caught threatening to kill two protesters as the cameraman passes. He later admits to the threat and apologizes for it

As the group nears the UN building, cop cars and vans screech onto the sidewalks, cops pour out and begin to beat the protesters with clubs as UN security guards observe without becoming involved.

A non uniformed officer, who seems to be directing the entire operation, then orders the cameraman to step back and move away.

"Look at these cops, clubbing people in front of the UN, unbelievable, protesting to free Tibet, cops clubbing people in their legs on the sidewalk, in front of the UN in America, unbelievable, this is not China." the American cameraman announces in disbelief.

:spiteful:
Faptul ca asta nu o sa apara pe nici un canal major de stiri va convinge ca ne arata numai ce vor ei sau nu ?

Nu sustin independenta sau neindependenta Tibetului, sustin libertatea oamenilor sa mearga pe strada si sa strige ce vor. Si asta in America, "land of the free".
De asemenea nu vreau ca vreun guvern sa boicoteze jocurile olimpice, nu ma intereseaza guvernele , dar sper ca sportivii sa o faca. Dupa 80 de morti eu nu m-a s mai duce acolo fericit sa concurez.
Jocurile Olimpice sunt o mare afacere nu mai au nimic din original. Toti sportivii aia se pot intalni cand vor ei pe orice camp si sa concureze, si oricine sa fie liber sa concureze acolo, asta e adevaratul spirit al jocurilor Olimpice. Fara sponsori fara nimic.
Poate nu ar mai fi asa mari performantele daca toti muritorii de rand ar face sport doar cand au timp apoi s-ar lua la intrecere, dar asta e adevaratul sport
0

#2 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 26 March 2008 - 08:49 AM

Vezi postareajet li, la Mar 26 2008, 10:46 AM, a spus:

Toti sportivii aia se pot intalni cand vor ei pe orice camp si sa concureze, si oricine sa fie liber sa concureze acolo, asta e adevaratul spirit al jocurilor Olimpice. Fara sponsori fara nimic.

hehe , pentru asta trebuie ceva verticalitate , dar cāţi o au ?!
0

#3 Utilizator offline   jet li 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 26 March 2008 - 09:08 AM

0.000.1, o sa vedem cati nu se duc. Nici nu o ma uit la jocuri, nu vreau sa ii vad pe cei pe care nu ii intereseaza ca gazdele lor omoara oameni in Tibet. Mai ales romanii care teoretic ar trebuii sa urasca orice dictatura dupa ce am scapat de una in 1989

Cultura sportiva : imaginati-va ca toata tara face sport, ca in fiecare saptamana fiecare bloc, strada din tara se intalneste si se intrece la ce vor ei. Ar crea un sentiment de comunitate, oamenii nu ar mai asa straini unii de altii - mai ales la orase
Sportul e bun pentru sanatate si increderea in sine, oamenii ar avea ceva de care sa fie mandri, si ceva de facut, sa se antreneze pentru a se intrece :spiteful:

Dar noi avem cultura "smecherilor", stau acasa si ma uit la TV, "de ce sa alerg ca toti prostii", desigur insa ca cei de la TV nu sunt prosti, sunt eroi !, cand unul de la noi castiga noi zicem "vedeti ma ce buni suntem noi la sport !"

Aceasta postare a fost editata de jet li: 26 March 2008 - 09:10 AM

0

#4 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 26 March 2008 - 09:16 AM

politica şi interesele economice sunt cele care primează , restul ... gargară .

Vezi postareajet li, la Mar 26 2008, 11:08 AM, a spus:

Nici nu o ma uit la jocuri, nu vreau sa ii vad pe cei pe care nu ii intereseaza ca gazdele lor omoara oameni in Tibet. Mai ales romanii care teoretic ar trebuii sa urasca orice dictatura dupa ce am scapat de una in 1989

gestul tău va fi aproape singular .
0

#5 Utilizator offline   Akira 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 27 March 2008 - 06:14 PM

Asta este politica americana, pentru unii muma pentru altii ciuma. Daca erau niscaiva kosovari care sa celebreze independenta Kosovo s-ar fi fotografiat cu ei. Ce conteaza 80 de amarati morti in fata intereselor economice americane?
Cat despre Jocuri Olimpice, de mult nu mai e vorba de sportivitate, fairplay etc .Totul e doar o afacere.
0

#6 Utilizator offline   Constantin-Dragos 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 28 March 2008 - 08:04 PM

Vezi postareaAkira, la Mar 27 2008, 06:14 PM, a spus:

Asta este politica americana, pentru unii muma pentru altii ciuma. Daca erau niscaiva kosovari care sa celebreze independenta Kosovo s-ar fi fotografiat cu ei. Ce conteaza 80 de amarati morti in fata intereselor economice americane?
Cat despre Jocuri Olimpice, de mult nu mai e vorba de sportivitate, fairplay etc .Totul e doar o afacere.

Abea acum ai aflat asta? Cam greu te prinzi ( no offence, realy :huh: ). Cei care aduc beneficii sua sunt ridicati in slavi. Cei care aduc prejudicii, sunt bagati sub covor, sa nu vada lumea gunoiul. Ce voiai ? Sa se ia sua de China? Sa intre cu trupe in China? Sa o bage in axa raului? Sa piarda miliarde de dolari prin boicotarea marfurilor chinezesti si prin impunerea de embargou Chinei? Hai sa fim seriosi, acest lucru ar declansa o recesiune mondiala, nu doar americana. Americanii, :o: lumii.
0

#7 Utilizator offline   jet li 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 29 March 2008 - 11:31 AM

Vezi postareaConstantin-Dragos, la Mar 28 2008, 09:04 PM, a spus:

Abea acum ai aflat asta? Cam greu te prinzi ( no offence, realy :cheer: ). Cei care aduc beneficii sua sunt ridicati in slavi. Cei care aduc prejudicii, sunt bagati sub covor, sa nu vada lumea gunoiul. Ce voiai ? Sa se ia sua de China? Sa intre cu trupe in China? Sa o bage in axa raului? Sa piarda miliarde de dolari prin boicotarea marfurilor chinezesti si prin impunerea de embargou Chinei? Hai sa fim seriosi, acest lucru ar declansa o recesiune mondiala, nu doar americana. Americanii, :good: lumii.

Voiam sa ii lase pe aia care protestau in fata UN sa strige cat vor. Si am zis ca nu vreau nici o actiune oficiala impotriva Chinei, guvernele actioneaza numai cand au interes. Vreau sa vad oameni de rand, si sportivi care zic : "eu ma duc sa inot in rau (daca mai gasesc vreunu nepoluat), nu ma duc sa concurez in China, e un regim totalitar care omoara tibetani"

Am auzit ca e foarte poluat aerul acolo, si raurile la fel, China o sa se autodistruga prin poluare, incercand sa ajunga precum America. In curand o sa regrete vremurile cand aveau toti biciclete. Nu doar China se autodistruge, toate tarile care urmeaza "visul american" o fac

Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de jet li: 29 March 2008 - 11:32 AM

0

#8 Utilizator offline   Pruncul 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 29 March 2008 - 06:07 PM

Vezi postareajet li, la Mar 26 2008, 08:46 AM, a spus:

In America, nu in China , si in fata cladirii UN :
http://www.youtube.com/watch?v=Y7NUNwq2MGc...8Protesters.htm

:good:
Faptul ca asta nu o sa apara pe nici un canal major de stiri va convinge ca ne arata numai ce vor ei sau nu ?

Nu sustin independenta sau neindependenta Tibetului, sustin libertatea oamenilor sa mearga pe strada si sa strige ce vor. Si asta in America, "land of the free".
De asemenea nu vreau ca vreun guvern sa boicoteze jocurile olimpice, nu ma intereseaza guvernele , dar sper ca sportivii sa o faca. Dupa 80 de morti eu nu m-a s mai duce acolo fericit sa concurez.
Jocurile Olimpice sunt o mare afacere nu mai au nimic din original. Toti sportivii aia se pot intalni cand vor ei pe orice camp si sa concureze, si oricine sa fie liber sa concureze acolo, asta e adevaratul spirit al jocurilor Olimpice. Fara sponsori fara nimic.
Poate nu ar mai fi asa mari performantele daca toti muritorii de rand ar face sport doar cand au timp apoi s-ar lua la intrecere, dar asta e adevaratul sport

Draga domnule,
Sportul a devenit mai demult NIMAI O AFACERE de aceea nu ma mai uit la nici un meci de fotbal(integral) si privesc fara entuziasm la competitiile atletice unde castiga cei mai bine dopati.
Ati semnat vreo declaratie PENTRU TIBET? Eu da!
Daca tot ati inceput,luati initiativa si sa facem si noi ceva.Un protest pe care sa-l semnam si sa-l afisam in fata Comitetului Olimpic Roman( ar fi o sugestie).
Pentru noi romanii nu a protestat nimeni cand eram tinuti cu sila in lagarul comunist !
Interese mari econoice ne vroiau sclavi,acelesi interese sprijina acum China.
0

#9 Utilizator offline   Corydalis 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-January 07

Scris 13 April 2008 - 09:40 PM

Vezi postareaRavl, la Mar 26 2008, 10:16 AM, a spus:

politica şi interesele economice sunt cele care primează , restul ... gargară .

:cry:

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Corydalis: 13 April 2008 - 09:42 PM

0

#10 Utilizator offline   Cleric Preston 

• Donator de celule STEM
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 14 April 2008 - 03:01 AM

Vezi postareaCorydalis, la Apr 13 2008, 10:40 PM, a spus:

:cry:

Lasa bre ca muncesc mult, bine si ieftin! Avem placi bune in calculatoare!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Comisia Anti-Saracie si Promovare a Incluziunii Sociale Arlekyn  2 6.929
Topic inchis Ne afecteaza dezordinea din politica romaneasca?
Ne-ar mai putea surprinde ceva in politica romaneasca?
Nospheratu  8 4.557
Topic inchis Atasamente Romanul de fruntie: Gigi Becalii
forta Gigi Becalii
Dudu79  45 12.988
Topic inchis viitorul de aur ellla  13 5.430
Topic inchis Discutie alegeri - pt ploiesteni irina-field  0 1.495