Pagina 1 din 1
Jocuri Probleme care imi provoaca nervi
Scris 25 March 2008 - 09:19 AM
Deci...cum, sa va spun...;...De fiecare data cand vreau sa intru intr-un joc mi se restarteaza automat PC-ul!!! Ce sa fak!!!
Cineva mi-a spus ca trebuie sa reinstalez DRIVER-ul ........Virusi nu am ...am dat scanare cu 5 programe ....Cand vreau sa ma joc sa ma simt mai bine mai rau ma enervez......Va rog mult macar spuneti-va parerea
Scris 25 March 2008 - 04:10 PM
Daca este vorba de un driver, ar trebui sa iti arate un ecran albastru (BSOD = blue screen of death). Probabil este rapida trecerea de la ecranul albastru la restart, dar albastrul ala este sesizabil.
Dar este mai mare probabilitatea sa ai o problema cu sursa care nu mai da curent suficient si cum jocul solicita hard-ul, se face un reset.
Deci prima data urmareste daca apare ecran albastru sau nu. Daca cauti pe forum am mai explicat cum poti desactiva optiunea "Automatically restart" deci daca este o problema cu un driver sa ramana in ecranul albastru fara sa mai faca restart.
PS fac se scrie cu 'c' nu 'k'
Dar este mai mare probabilitatea sa ai o problema cu sursa care nu mai da curent suficient si cum jocul solicita hard-ul, se face un reset.
Deci prima data urmareste daca apare ecran albastru sau nu. Daca cauti pe forum am mai explicat cum poti desactiva optiunea "Automatically restart" deci daca este o problema cu un driver sa ramana in ecranul albastru fara sa mai faca restart.
PS fac se scrie cu 'c' nu 'k'
Aceasta postare a fost editata de Argv: 25 March 2008 - 04:10 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
placa de baza SIMT CA INEBUNESC | Dexter_cipry | 18 | 2.832 |
|
Help me | Hori23 | 1 | 1.188 |
|