sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Indiferenta in cuplu Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   delia02 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 24-March 08

Scris 24 March 2008 - 11:25 PM

In drum spre casa in urma unei discutii cu o buna prietena am inceput sa ma gandesc la cat e greu e sa razbati in viata.….oare unde au disparut toti barbati care si-ar da viata pentru femeia iubita, unde e “te voi iubi si respecta pana cand moartea ne va desparti”? ce inseamna dupa o casnicie de 5-6 ani indiferenta celui de langa tine…oare lipsa iubirii sau o a 2 a femeie…sau poate in incercarea femeilor de a privi poate putin mai roz lucrurile…ne gandim ca el nu realizeaza raul pe care ni-l face.ce rezolvare poti gasi cand simti ca persoana pe care o iubesti cel mai mult iti provoaca cea mai mare suferita.as vrea ca atunci cand o sa fiu in situatia asta sa fiu in stare sa trec peste.voi cum va mentineti casnicia?
0

#2 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 24 March 2008 - 11:36 PM

Vezi postareadelia02, la Mar 25 2008, 01:25 AM, a spus:

In drum spre casa in urma unei discutii cu o buna prietena am inceput sa ma gandesc la cat e greu e sa razbati in viata.….oare unde au disparut toti barbati care si-ar da viata pentru femeia iubita, unde e “te voi iubi si respecta pana cand moartea ne va desparti”? ce inseamna dupa o casnicie de 5-6 ani indiferenta celui de langa tine…oare lipsa iubirii sau o a 2 a femeie…sau poate in incercarea femeilor de a privi poate putin mai roz lucrurile…ne gandim ca el nu realizeaza raul pe care ni-l face.ce rezolvare poti gasi cand simti ca persoana pe care o iubesti cel mai mult iti provoaca cea mai mare suferita.as vrea ca atunci cand o sa fiu in situatia asta sa fiu in stare sa trec peste.voi cum va mentineti casnicia?

Într'o căsnicie nu poţi merge pe premisa "te voi iubi si respecta pana cand moartea ne va desparti” , pentru simplu fapt că suntem supuşi unor transformări psihice permanente , astfel în cei 5-6 ani de căsnicie, atât omul de lângă tine cît şi tu însăţi , aţi suferit transormări majore .
De aici apar scenariile cunoscute gen "nu te mai recunosc " , "eşti alt om" , etc ...

Doar ţinînd pasul cu nevoile şi aspiraţiile celuilalt , poţi menţine o relaţie , comunicând şi implicînd partenerul în activităţi comune .

părerea mea ...
0

#3 Utilizator offline   delia02 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 24-March 08

Scris 25 March 2008 - 12:42 AM

si atunci cand apar scenariile "nu te mai recunosc" ce poti sa faci?ce poti sa faci cand pers. care odata iti jura ca te iubeste e indiferenta.unde se duce toata dragostea...sau inca e acolo fara sa ne dam seama?indiferenta = ?
0

#4 Utilizator offline   Lily/Anne 

• Givenchy-Ange Ou Demon
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-February 08

Scris 25 March 2008 - 01:10 AM

Vezi postareadelia02, la Mar 25 2008, 01:42 AM, a spus:

si atunci cand apar scenariile "nu te mai recunosc" ce poti sa faci?ce poti sa faci cand pers. care odata iti jura ca te iubeste e indiferenta.unde se duce toata dragostea...sau inca e acolo fara sa ne dam seama?indiferenta = ?

Sa te trezesti!
0

#5 Utilizator offline   d a n a 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 25 March 2008 - 02:46 AM

Vezi postareadelia02, la Mar 24 2008, 11:25 PM, a spus:

Dar de ce " cand o sa fii in situatia asta " ? De ce trebuie sa ajungi acolo ? De ce nu : "daca o sa afiu in situatia asta " ?
Poate ca dupa o vreme incepem sa luam totul "for granted" si uitam sa mai acordam atentie amanuntelor, gesturilor mici, dorintelor exprimate subtil ale celuilalt, apoi incepem sa ne simtim nedreptatiti pentru ca celalalt devine si el mai putin atent, apar mici sau mari lupte de orgolii, declarate sau nedeclarate, dar care au ca rezultat aceasta indepartare fata de celalalt.
Cred ca orice " Te voi iubi si respecta pana la moarte ", chiar si autentic, privit de aproape, include multe momente de incordari, suferinte, certuri si impacari. Fiecare trebuie sa-si gaseasca propria cale ...
0

#6 Utilizator offline   Alpha Centauri 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 24-January 08

Scris 25 March 2008 - 07:52 AM

Vezi postareadelia02, la Mar 24 2008, 11:25 PM, a spus:

Sunt casatorit de mai mult de 9 ani ...
Cum imi mentin casnicia.... hmmm sa vedem ....
nu cred ca o fac pt ca trebuie ci pentru ca asa mi se pare normal ....
flori la fiecare doua saptamani, o sarut inainte de a pleca la serv si cand ma intorc, nu uit nici o aniversare, cumparaturi impreuna, observ intodeauna ce poarta si cum se aranjeaza ... astea mi-au venit acum in cap, dar mai sunt; oricum, nimic foarte deosebit .... doar lucruri normale ...
si inca ceva .... intodeauna cand are ceva de spus, o ascult cu atentie.
consecinta ... pana acum nu m-am "certat" decat de 3 ori cu ea din niste motive ... idioate dupa care am ras de asta.
lucrurile astea marunte cred eu ca ajuta sa mentin casnicia ...
0

#7 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 25 March 2008 - 08:41 AM

Vezi postareaRavl, la Mar 24 2008, 11:36 PM, a spus:

Doar ţinînd pasul cu nevoile şi aspiraţiile celuilalt , poţi menţine o relaţie , comunicând şi implicînd partenerul în activităţi comune .

pb e cand nu-si doreste acestea activitati ... comune ... din diferite motive :lol:
0

#8 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 25 March 2008 - 08:58 AM

Vezi postareadelia02, la Mar 25 2008, 02:42 AM, a spus:

dragostea ? :P
Dragostea se duce dreaq după primul an de convieţuire ! :lol:

Rămân însă alte sentimente , printre care şi iubire :P
Restul depinde doar de modul în care ştii să'ţi manageriezi propia relaţie .

Vezi postareasamsara, la Mar 25 2008, 10:41 AM, a spus:

pb e cand nu-si doreste acestea activitati ... comune ... din diferite motive :-

hmm... tentează'l :P sau participă tu la anumite activităţi ale lui .
0

#9 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 25 March 2008 - 09:04 AM

Vezi postareaRavl, la Mar 25 2008, 08:58 AM, a spus:

dragostea ? :P
Dragostea se duce dreaq după primul an de convieţuire ! :lol:

Rămân însă alte sentimente , printre care şi iubire :jester:
Restul depinde doar de modul în care ştii să'ţi manageriezi propia relaţie .

hmm... tentează'l :P sau participă tu la anumite activităţi ale lui .

hai nu dupa chiar primul an :P dupe 3, 4 anisori :- ioi ...

si daca ma uit la un meci sau la un film cu el apoi crezi ca pe urma o fi mai romantic? ;)
0

#10 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 25 March 2008 - 09:10 AM

Vezi postareasamsara, la Mar 25 2008, 11:04 AM, a spus:

si daca ma uit la un meci sau la un film cu el apoi crezi ca pe urma o fi mai romantic? :P

ă ... încă n'ai încercat ?! :lol:
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Problema... mignon  52 5.743
Hot Topic (New) O vreau inapoi. am nevoie de sfaturi practice Mircea21  76 8.604
Hot Topic (New) Love love Someone Lost  62 4.876
Hot Topic (New) M-a inselat.. Demisec  62 2.242
Hot Topic (New) Ce credeti ca s-a intamplat? kiki_me  59 5.934