Necrofilia
Scris 23 March 2008 - 11:46 PM
Am recitit azi Le Nécrophile de Gabrielle Wittkop.M-a socat foarte tare chiar si la a doua lectura,si am devenit curioasa referitor la parerea oamenilor despre aceasta perversiune a barbatilor. Cum este cu putiinta sa "te iubesti" cu acele fiinte devenite materie,din care viata s-a retras?Cum credeti ca devine cineva necrofil? Poate fi depistat un necrofil in viata de zi cu zi?
Scris 23 March 2008 - 11:51 PM
mdea , ce să spun ... trebuie să fi într'un mare fel, ca să poţi deschide asemenea topic .
Scris 24 March 2008 - 12:06 AM
Ravl, la Mar 23 2008, 11:51 PM, a spus:
mdea , ce să spun ... trebuie să fi într'un mare fel, ca să poţi deschide asemenea topic .
Daca va ofensa pe mai multi,atunci rog moderatorii sa-l inchida,si imi cer scuze
Scris 24 March 2008 - 12:15 AM
deliah, la Mar 24 2008, 12:06 AM, a spus:
Daca va ofensa pe mai multi,atunci rog moderatorii sa-l inchida,si imi cer scuze 
nu cred ca e vorba de ofensa. chiar o sa urmaresc sa vad cate raspunsuri vei primi la intrebarile puse. mie una imi este imposibil sa ma gandesc la asa ceva, asa ca imi este foarte greu sa cred ceva despre cum un barbat ajunge sa fie necrofil.
Scris 24 March 2008 - 12:23 AM
Eu ma intreb mai mult cati au posibilitatea sa faca asa ceva.
Un scenariu cum un barbat poate ajunge necrofil.Pai sa zicem ca lucraza la morga de cativa ani.E deja foarte obisnuit cu mortaciunile.Apoi sa zicem ca omu nostru e singur de multi ani sau il paraseste iubita.Intr-o seara se imbata si incepe de plictiseala sa se uite pe acolo si gaseste cadavrul unei tinere moarte de supradoza sau ceva care sa nu o desfigureze.
Un scenariu cum un barbat poate ajunge necrofil.Pai sa zicem ca lucraza la morga de cativa ani.E deja foarte obisnuit cu mortaciunile.Apoi sa zicem ca omu nostru e singur de multi ani sau il paraseste iubita.Intr-o seara se imbata si incepe de plictiseala sa se uite pe acolo si gaseste cadavrul unei tinere moarte de supradoza sau ceva care sa nu o desfigureze.
Scris 24 March 2008 - 01:14 AM
De femei e mai naspa ca ele nu pot fi necrofile
eventual necrofile lesbiene
Scris 24 March 2008 - 10:00 AM
Stiu si eu... poate are vreo legatura cu faptul ca o persoana moarta e la dispozitia barbatului respectiv, nu-l inseala, nu-l bate la cap, acolo unde a lasat-o o gaseste... e mai putina bataie de cap decat o persoana vie...
Scris 24 March 2008 - 04:33 PM
deliah, la Mar 23 2008, 11:46 PM, a spus:
Am recitit azi Le Nécrophile de Gabrielle Wittkop.M-a socat foarte tare chiar si la a doua lectura,si am devenit curioasa referitor la parerea oamenilor despre aceasta perversiune a barbatilor. Cum este cu putiinta sa "te iubesti" cu acele fiinte devenite materie,din care viata s-a retras?Cum credeti ca devine cineva necrofil? Poate fi depistat un necrofil in viata de zi cu zi? 
Esti sigura ca e doar a barbatilor? Nu cumva esti cam sexista?
Nu cred sa fie multe cazuri in viata reala, ca perversiune e destul de greu de realizat actul sexual propriu-zis, mai ales daca se instaleaza rigor mortis (cadavrul devine teapan). Mai des se intimpla ca un criminal sa omoare pe cineva si apoi sa-si violeze victima imediat dupa deces.
P.S.: In cazul asta nu cred ca poate fi vorba de "iubire".
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
AgHBs+ 0.300/0.084 | lori_miha | 3 | 3.944 |
|
va cer ajutor
suspect de hepatita |
teo_teo | 4 | 4.888 |
|
anexita | issabella... | 7 | 19.668 |