Aceasta postare a fost editata de Jugulator: 10 August 2010 - 07:18 AM
Hipnoza topic combinat
Scris 10 August 2010 - 07:17 AM
Scris 10 August 2010 - 07:23 AM
Scris 10 August 2010 - 08:19 AM
Sicily, la Aug 10 2010, 08:23 AM, a spus:
eu stiu ca prima oara trebuie muncit la constient, avut discutii indelungi cu pacientul si apoi trecut la munca pe subconstient...iar pacientul trebuie sa fie pregatit pentru asa ceva, deschis la asa ceva, si sa astepte rezultate de abia dupa un timp...
probabil tu, dupa prima sedinta, te-ai descurajat ca nu ai vazut rezultate si nu a mai avut efect la tine...
Scris 10 August 2010 - 08:38 AM
Revenind la primele sedinte, eu eram deschisa , cooperanta si foarte dornica de a ma vindeca, mica si fraiera pe deasupra (adica nu aveam ideile asta preconcepute despre tagma psihologilor/psihiatrilor) . Plus ca am inteles ca nu oricine poate fi hipnotizat. Marele psiholog mi-a spus ca sunt undeva intre, pentru ca, intr-adevar, eu intram in starea aia de hipnoza si aveam senzatia aia placuta si usuratoare de a pierde controlul, insa de fiecare data mi-am amintit tot ce s-a intamplat in timpul sedintei de hipnoza. Chiar mult timp dupa aia m-am intrebat daca ala mi-ar fi spus sa sar pe geam, as fi sarit? - asta pentru ca repet, eram obedienta, intrand in starea aia disparuse liberul arbitru si nu cred ca ar mai fi avut vreo importanta faptul ca eu imi aminteam totul, dupa.
Poate ca toate metodele astea psihologice or fi ele bune la ceva, dar cei care le practica sunt tot oameni, cu toate consecintele nefaste care deriva din asta.
Scris 10 August 2010 - 09:04 AM
oricum...in viata de zi cu zi, multe lucruri inexplicabile logic, se pun pe seama hipnozei...de exemplu vorbitul in limbi la penticostali, sau unele "impresii" de rapiri extraterestre...
Scris 10 August 2010 - 09:11 AM
A da, si din cate stiu nu intri intr-o stare in care nu esti constient, doar esti mai susceptibil, relaxat.
E bun pentru durere fizica, si mai poate fi folosita pentru anumite boli, dar cam atat.
Scris 10 August 2010 - 10:32 AM
Cand s-a trezit, pacientul a spus ca a simtit cateodata o durere mica, dar a fost suportabil.
Scris 10 August 2010 - 10:43 AM
Eu tot nu cred ca poate fi rezolvat ceva (orice) prin interventii externe abuzive in subconstient.
Scris 13 August 2010 - 10:28 PM
Sicily, la Aug 10 2010, 11:43 AM, a spus:
Eu tot nu cred ca poate fi rezolvat ceva (orice) prin interventii externe abuzive in subconstient.
probabil intreruperile acestea sunt riscante deoarece exista posibilitatea sa nu se mai refaca legatura dintre cele doua si sa se piarda semnalele durerii.
Ninja2, la Aug 10 2010, 12:08 PM, a spus:
pai, daca nu are legatura cu subconstientul, cu ce are legatura?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
roseata din obraj care te da de gol.... | delia4d | 31 | 21.401 |
|
Coaxil si Pramistar
A luat cineva? |
stillchild | 53 | 40.731 |
|
Carui tip de ANXIETATE apartineti?