sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Mai conteaza in ziua de azi ce ai in cap? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   BlueColor 

• .
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 23 March 2008 - 06:27 PM

Ma intrebam daca oamenii sunt judecati azi dupa cum gandesc sau dupa cum se imbraca si cati bani au? sincera sa fiu m-am saturat de fetele noastre care azi vad niste vedete in videoclipuri pe MTV si maine le imita tinuta la scoala. Si ma mai gandeam la faptul ca daca incerci sa fii mai decent si sa nu-ti expui sanii si fundul esti considerat demodat si te marginalizeaza....In plus, baietii ajung sa nu mai aiba nicio curiozitate legata de cum arata o fata in intimitate pentru ca deja ii vad toate formele pe strada....Va intreb, unde mai e misterul?
0

#2 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 23 March 2008 - 08:30 PM

Vezi postareaC@rine, la Mar 23 2008, 06:27 PM, a spus:

Ma intrebam daca oamenii sunt judecati azi dupa cum gandesc sau dupa cum se imbraca si cati bani au?

Depinde.Fiecare ii judeca pe ceilalti dupa alte criterii.In ziua de azi,in mare parte dupa cum se imbraca si cati bani au.
Si eu ii judec dupa cum se imbraca.In sensul ca atunci cand vad o pitipoanca cu decolteu + fusta scurta, o vad mult inferioara uneia cu fusta pana la genunchi si sacou (de exemplu).

sincera sa fiu m-am saturat de fetele noastre care azi vad niste vedete in videoclipuri pe MTV si maine le imita tinuta la scoala.

Pe mine ma distreaza la culme ;) Aveam si eu colege , mereu imbracate care mai de care , la 8 dimineata erau date cu o tona de farduri pe fata, dar nu puteai vorbi cu ele altceva in afara de moda si de vietile altora. Dupa parerea mea , nu exista personaje mai potrivite pentru a distra pe seama lor. :cry:

Si ma mai gandeam la faptul ca daca incerci sa fii mai decent si sa nu-ti expui sanii si fundul esti considerat demodat si te marginalizeaza....

Depinde in ce cercuri te invarti.Printre unii liceeni probabil ca asa e.Cine are mai mai mult in cap,sigur se imbraca decent,si nu ii marginalizeaza pe cei care fac la fel. Felul in care isi expun romancele sanii si fundul este de un prost gust demn de prostituatele din alte tari(multe din ele au mai mult bun gust decat romancele).

In plus, baietii ajung sa nu mai aiba nicio curiozitate legata de cum arata o fata in intimitate pentru ca deja ii vad toate formele pe strada....Va intreb, unde mai e misterul?

Poate nu mai au nici o curiozitate fata de cele carora le vad toate formele pe strada.Dar fata de cele carora nu le vad , mai au. :cry: Cele care se imbraca asa pe strada,sunt bune ptr aventuri.Alea "decente" sunt ptr termen lung. :cry: .
0

#3 Utilizator offline   BlueColor 

• .
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 23 March 2008 - 09:41 PM

Vezi postareadeliah, la Mar 23 2008, 09:30 PM, a spus:

Depinde.Fiecare ii judeca pe ceilalti dupa alte criterii.In ziua de azi,in mare parte dupa cum se imbraca si cati bani au.
Si eu ii judec dupa cum se imbraca.In sensul ca atunci cand vad o pitipoanca cu decolteu + fusta scurta, o vad mult inferioara uneia cu fusta pana la genunchi si sacou (de exemplu).

Pe mine ma distreaza la culme ;) Aveam si eu colege , mereu imbracate care mai de care , la 8 dimineata erau date cu o tona de farduri pe fata, dar nu puteai vorbi cu ele altceva in afara de moda si de vietile altora. Dupa parerea mea , nu exista personaje mai potrivite pentru a distra pe seama lor. :cry:

Depinde in ce cercuri te invarti.Printre unii liceeni probabil ca asa e.Cine are mai mai mult in cap,sigur se imbraca decent,si nu ii marginalizeaza pe cei care fac la fel. Felul in care isi expun romancele sanii si fundul este de un prost gust demn de prostituatele din alte tari(multe din ele au mai mult bun gust decat romancele).

Poate nu mai au nici o curiozitate fata de cele carora le vad toate formele pe strada.Dar fata de cele carora nu le vad , mai au. ;) Cele care se imbraca asa pe strada,sunt bune ptr aventuri.Alea "decente" sunt ptr termen lung. :cry: .

Dar ce ati zice de un profesor care a zis ca in locul prietenului meu mi-ar arunca sifonierul si mi-ar cumpara alte haine? :cry:
0

#4 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 23 March 2008 - 09:49 PM

Vezi postareaC@rine, la Mar 23 2008, 07:27 PM, a spus:

Va intreb, unde mai e misterul?

Misterul este dincolo de noi.
0

#5 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 23 March 2008 - 11:13 PM

Vezi postareaC@rine, la Mar 23 2008, 09:41 PM, a spus:

Dar ce ati zice de un profesor care a zis ca in locul prietenului meu mi-ar arunca sifonierul si mi-ar cumpara alte haine? :cry:

Depinde ce stil ai.Daca te imbraci modest,atunci profu` e un tampit.

Iar daca esti din categoria: "rockeri","hippie" sau altceva ,as zice ca nu-i frumos ce-a zis , dar ca are simtul umorului ;)
0

#6 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 23 March 2008 - 11:43 PM

Vezi postareaC@rine, la Mar 23 2008, 09:41 PM, a spus:

Dar ce ati zice de un profesor care a zis ca in locul prietenului meu mi-ar arunca sifonierul si mi-ar cumpara alte haine? ;)

L-as pune sa ia cursuri de pedagogie din nou.
0

#7 Utilizator offline   aaa1234 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-February 06

Scris 24 March 2008 - 02:51 AM

Evident ca oamenii sunt judecati dupa aparente, la prima vedere cel putin, asa cum si tu le judeci pe fetele alea. Daca o tipa e imbracata mai "atragator", nu inseamna ca e o scorpie, sau ca-i proasta. Poate insemna ca se simte foarte bine in propria piele, si ca are tupeu cu carul.
Nu-ti imagina totusi ca cele imbracate indecent, in culori aprinse (mai exact ca niste parasute), sunt mai avantajate; din contra, eu cred ca nimeni nu le va lua in serios (vezi Elena Udrea). Problema este ca ego-ul lor supradimensionat nu le lasa sa vada asta. Asa le vad eu... nu stiu cum or fi in realitate.

Si in ce sens esti marginalizata? Nu te plac cocalarii ;)?
Nu faci parte din grupuletul lor, bun, lasa-i in pace, gaseste-ti prieteni si activitati ce ti se potrivesc. Nu toata lumea se uita doar la tzatze si funduri. Vezi-ti de drumul tau.

Aceasta postare a fost editata de Scythe: 24 March 2008 - 03:00 AM

0

#8 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 24 March 2008 - 03:02 AM

cine se aseamana se aduna..
0

#9 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 24 March 2008 - 05:57 AM

Cred ca terbuie sa delimitezi f clar, singura, unde vrei sa te incadrezi. Categoria "decolteu" sau categoria "ce ai in cap". Apoi vei sti ce conteaza... Nu iti fa griji, pt foarte multi conteaza ceea ce esti, ca om, ai rabdare ca vei gasi asemenea oameni... in perioada liceului e f mult teribilism, dar ce castiga adolescentii din asta?
0

#10 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 24 March 2008 - 07:12 AM

da, da...decolteu....sau chiar fara
daca se poate sus pe scara avionului cu bratele ridicate in semn de salut
0