Mai conteaza in ziua de azi ce ai in cap?
Scris 23 March 2008 - 06:27 PM
Scris 23 March 2008 - 08:30 PM
C@rine, la Mar 23 2008, 06:27 PM, a spus:
Depinde.Fiecare ii judeca pe ceilalti dupa alte criterii.In ziua de azi,in mare parte dupa cum se imbraca si cati bani au.
Si eu ii judec dupa cum se imbraca.In sensul ca atunci cand vad o pitipoanca cu decolteu + fusta scurta, o vad mult inferioara uneia cu fusta pana la genunchi si sacou (de exemplu).
Pe mine ma distreaza la culme
Depinde in ce cercuri te invarti.Printre unii liceeni probabil ca asa e.Cine are mai mai mult in cap,sigur se imbraca decent,si nu ii marginalizeaza pe cei care fac la fel. Felul in care isi expun romancele sanii si fundul este de un prost gust demn de prostituatele din alte tari(multe din ele au mai mult bun gust decat romancele).
Poate nu mai au nici o curiozitate fata de cele carora le vad toate formele pe strada.Dar fata de cele carora nu le vad , mai au.
Scris 23 March 2008 - 09:41 PM
deliah, la Mar 23 2008, 09:30 PM, a spus:
Si eu ii judec dupa cum se imbraca.In sensul ca atunci cand vad o pitipoanca cu decolteu + fusta scurta, o vad mult inferioara uneia cu fusta pana la genunchi si sacou (de exemplu).
Pe mine ma distreaza la culme
Depinde in ce cercuri te invarti.Printre unii liceeni probabil ca asa e.Cine are mai mai mult in cap,sigur se imbraca decent,si nu ii marginalizeaza pe cei care fac la fel. Felul in care isi expun romancele sanii si fundul este de un prost gust demn de prostituatele din alte tari(multe din ele au mai mult bun gust decat romancele).
Poate nu mai au nici o curiozitate fata de cele carora le vad toate formele pe strada.Dar fata de cele carora nu le vad , mai au.
Dar ce ati zice de un profesor care a zis ca in locul prietenului meu mi-ar arunca sifonierul si mi-ar cumpara alte haine?
Scris 23 March 2008 - 11:13 PM
C@rine, la Mar 23 2008, 09:41 PM, a spus:
Depinde ce stil ai.Daca te imbraci modest,atunci profu` e un tampit.
Iar daca esti din categoria: "rockeri","hippie" sau altceva ,as zice ca nu-i frumos ce-a zis , dar ca are simtul umorului
Scris 24 March 2008 - 02:51 AM
Nu-ti imagina totusi ca cele imbracate indecent, in culori aprinse (mai exact ca niste parasute), sunt mai avantajate; din contra, eu cred ca nimeni nu le va lua in serios (vezi Elena Udrea). Problema este ca ego-ul lor supradimensionat nu le lasa sa vada asta. Asa le vad eu... nu stiu cum or fi in realitate.
Si in ce sens esti marginalizata? Nu te plac cocalarii
Nu faci parte din grupuletul lor, bun, lasa-i in pace, gaseste-ti prieteni si activitati ce ti se potrivesc. Nu toata lumea se uita doar la tzatze si funduri. Vezi-ti de drumul tau.
Aceasta postare a fost editata de Scythe: 24 March 2008 - 03:00 AM
Scris 24 March 2008 - 05:57 AM
Scris 24 March 2008 - 07:12 AM
daca se poate sus pe scara avionului cu bratele ridicate in semn de salut
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Etimologia numelor | DSpawn | 31 | 83.041 |
|
America isi alege presedintele | roportal | 7 | 5.993 |