sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Oameni cu copii ramai masca ^^ Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   the_underqueen 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-May 06

Scris 24 March 2008 - 09:34 AM

deci, eu nu inteleg de ce va certati...de la ce v-ati luat, fratilor?
0

#22 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 24 March 2008 - 09:48 AM

Vezi postareathe_underqueen, la Mar 24 2008, 09:34 AM, a spus:

deci, eu nu inteleg de ce va certati...de la ce v-ati luat, fratilor?

http://www.roportal....topic31628.html
0

#23 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 24 March 2008 - 09:51 AM

Vezi postareaRavl, la Mar 23 2008, 11:50 PM, a spus:

aşa , aşa ... "ciocu' mic, că noi suntem la putere" ... :o:

o adevărată pedistă ! :)

PNL ista!!!! Mai......asta care esti :o:

Vezi postareaSimplu_X, la Mar 24 2008, 01:56 AM, a spus:

Eu zic sa te opresti... Te-ai balbait prea mult.

Hehe, frumuselule, te-ai enervat de dimineata :)
0

#24 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 24 March 2008 - 10:05 AM

Da voi di ce va certati? :o:
Doar ca a zis Estella ce-a zis? Oricum cei fara copii nu stiu cum e cu...asa ca...ce va consumati?

E alegerea fiecaruia sa-i faca ori ba, oricum dupa ce-i fac regreta ca nu i-au facut mai devreme :)

Aceasta postare a fost editata de -MiReLa-: 24 March 2008 - 10:05 AM

0

#25 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 24 March 2008 - 10:16 AM

Vezi postarea-MiReLa-, la Mar 24 2008, 10:05 AM, a spus:

E alegerea fiecaruia sa-i faca ori ba, oricum dupa ce-i fac regreta ca nu i-au facut mai devreme :o:

tare asta mica.... :)

:o:
0

#26 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 24 March 2008 - 10:30 AM

Vezi postareaGinGin, la Mar 24 2008, 11:16 AM, a spus:

tare asta mica.... :o:

:)

Eu personal asta am simtit, am tot amanat momentul pe motiv ba ca nu sunt bani, ba ca tre sa-mi termin facultatea, ba ca sunt obosita....si daca e oricum niciodata nu ne ajung banii si parca tot vrem mai mult, da nu as recunoaste in veci ca eram egoista si credeam ca un copil iti papa libertatea :o:

Poate ca asa gandim in subconstient multe viitoare mamici :)
0

#27 Utilizator offline   Mr_joe 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 24 March 2008 - 06:35 PM

Daca ai facut copii nu-i de ajuns, mai trebuie sa ii si cresti si mai ales sa-i educi
0

#28 Utilizator offline   estella 

• cont dezactivat
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 24 March 2008 - 07:57 PM

Vezi postareaLoreda, la Mar 23 2008, 06:23 PM, a spus:

eu spun ca doamna(domnisoara)estella a avut o viata de ''vierme'' oferita de parintii ei si probabil stie ea de ce vorbeste asa.
dar de aici si pana la a judeca parintii si sa le spuna ciocul mic este cale lunga si lipsa de respect.
eu nu sunt parinte,nu mai sunt de fapt.....copilul meu mi-a murit in brate cand avea 7 luni.nici eu nu aveam timp sa ''il fac'' sau sa ''il cresc'',apoi dupa moartea lui m-am consolat(daca se poate numi consolare)cu 2 pisici.
acum am 3 pisici si nici prea mult timp de copii,insa ma chinui sa fac,dumnezeu mi-e martor ca ma chinui sa fac un copil,nu prea mai am sanse spun doctorii.
eu spun,estella,sa te gandesti de doua ori inainte sa vorbesti in necunostinta de cauza.
daca ti se va intampla vreodata sa ai un copil,chiar si asa nedorit,o sa-ti sacrifici sufletul din tine,nu numai timpul pe care il muncesti acum.
sa spui despre copilul tau ca va avea o viata de vierme este prea de tot,cum poti spune asa ceva cand tu vei fi MAMA copilului?

daca ai fi citit ce am postat, si nu cum m-au judecat ceilalti care tot asa au citit superficial, ai sa vezi ca am facut referire la topicul ''oameni fara copii'' in care exact de cei ca tine se rade: cei care ''cresc'' pisici, caini... in loc de copii...
eu pesonal nu am nici pisici nici caini asa ca pot spune ca deocamdata nu sunt vizata... ma enerveaza insa cu cata nesimtire sunt judecati cei care, dintr-un motiv sau altul, nu au copii
exact cum este obiceiul, de cand lumea, sa se arunce cu pietre tocmai in cei mai oropsiti de soarta

Vezi postareabydy, la Mar 23 2008, 04:35 PM, a spus:

Ca tu ai aavut viata grea , nu este vina noastra. Nu mai jigni.

perfect, nici voi nu mai jigniti pe cei care nu au copii

Vezi postarearise_again, la Mar 23 2008, 06:35 PM, a spus:

nu prea s experta in povestea asta dar ar trebui sa ne intelegem problemele celorlalti cine jigneste e nesigur si trist dar asta nu inseamna ca e si rau sau nesimtit ........... nu toti au o viata frumoasa........... poate nu s a exprimat prea bine dar intentia e ca vrea sa protejeze si sa asigure ce e mai bun daca nu poate, renunta............. parinti si cei ce nu au inca priviegiul nu suntem intr un forum sa ne certam trebuie sa invatam de la reactiile celorlalti toti avem defecte si slabiciuni daca noi dam si mai tare cu vorbe ce rezolvam? Nimic .. estella eu te felicit ca esti precauta si astepti momentul potrivit dar nu te mai agita de ce fac altii ca daca ii critici toate oalele sar in capul tau ... fiecare avem lectiile lui greselile se platesc prin propriu destin....... iarta i pe cei din jurul tau si eu am incredere ca ii vei oferi copilului tau candva ce are nevoie dar nu uita ca oamenii sunt incapatanati . Parinti felicitari pentru iubirea si grija ( sacrificii ) facute si cei ce fara parinti e decizia fiecaruia ce face

multumesc pt postare !

Aceasta postare a fost editata de estella: 24 March 2008 - 08:17 PM

0

#29 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 24 March 2008 - 08:57 PM

Cine are - sa-i traiasca, cine nu - sa nu-si doreasca! Cam asta ar fi concluzia... :)
0

#30 Utilizator offline   estella 

• cont dezactivat
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 24 March 2008 - 09:22 PM

Vezi postarea-MiReLa-, la Mar 24 2008, 03:30 AM, a spus:

....si daca e oricum niciodata nu ne ajung banii si parca tot vrem mai mult, da nu as recunoaste in veci ca eram egoista si credeam ca un copil iti papa libertatea :)

sper ca aici te referi doar la tine cand spui egoista si nu generalizezi... altfel am sa generalizez si eu ;) asa cum am facut cand am deschis topicul
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis