Nu e ceva chiar "paranormal"
Scris 20 March 2008 - 10:04 PM
De exemplu,cand vreau sa adorm,imi imaginez un loc la malul marii,in fundal se vad muntii(seamana un pic cu Bulgaria-unde plaja se gaseste langa munti),si o insula cu un castel in centru.Nu am reusit pana acum sa "vad" cum e in castel,adorm pana ajung acolo(stiu ciudat).Chiar functioneaza.....
Scris 20 March 2008 - 10:11 PM
Scris 21 March 2008 - 08:55 AM
Glamorous_witch_girl, la Mar 20 2008, 10:04 PM, a spus:
desigur, dar nu e spatiu pentru adormit
Scris 05 June 2008 - 07:53 PM
Scris 05 June 2008 - 09:24 PM
Multi oameni isi dau forma propriei minti. Unii au mintea ca un labirint, altii ca o biblioteca, altii au mintea cu forma unei galaxii...nu conteaza decat sa se corespunda reprezentarea cu starea fiecaruia si sa i se potriveasca. E folositor mai ales la invatat sa se ordoneze informatiile dupa o oarecare forma. Cineva care-si imagineaza ca toate cursurile citite sunt asezate in ordine, usor accesibile, va sti sa rasfoiasca mental dupa o anume informatie, daca aceasta nu iese la suprafata prin metode obisnuite.
Puterea gandului e mare...oamenii pot crea lumi noi, dimensiuni diferite de aceasta...doar gandind. Important e sa creada in puterea lor si sa cvrea ca ea sa se manifeste.
Sa nu uitam, insa: orice e posibil, dar nu totul este permis...
Aceasta postare a fost editata de Khaarsha: 05 June 2008 - 09:26 PM
Scris 06 June 2008 - 03:07 PM
Khaarsha, la Jun 5 2008, 10:24 PM, a spus:
Multi oameni isi dau forma propriei minti. Unii au mintea ca un labirint, altii ca o biblioteca, altii au mintea cu forma unei galaxii...nu conteaza decat sa se corespunda reprezentarea cu starea fiecaruia si sa i se potriveasca. E folositor mai ales la invatat sa se ordoneze informatiile dupa o oarecare forma. Cineva care-si imagineaza ca toate cursurile citite sunt asezate in ordine, usor accesibile, va sti sa rasfoiasca mental dupa o anume informatie, daca aceasta nu iese la suprafata prin metode obisnuite.
Puterea gandului e mare...oamenii pot crea lumi noi, dimensiuni diferite de aceasta...doar gandind. Important e sa creada in puterea lor si sa cvrea ca ea sa se manifeste.
Sa nu uitam, insa: orice e posibil, dar nu totul este permis...
si cine nu ne permite?
Scris 06 June 2008 - 03:31 PM
Glamorous_witch_girl, la Mar 20 2008, 11:04 PM, a spus:
De exemplu,cand vreau sa adorm,imi imaginez un loc la malul marii,in fundal se vad muntii(seamana un pic cu Bulgaria-unde plaja se gaseste langa munti),si o insula cu un castel in centru.Nu am reusit pana acum sa "vad" cum e in castel,adorm pana ajung acolo(stiu ciudat).Chiar functioneaza.....
Da, probabil ca foarte multi chiar, doar ca nu mereu locul e acelasi...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Misterele din Egipt
Cartea lui Cinamar |
danutzzz | 29 | 8.630 |
|
|
Scarpa | 36 | 11.792 |
|
Foame , frica & sex
Cele 3 elemente esentiale care conduc lumea... |
byt3y0u | 17 | 6.156 |
|
Este Omul/Umanitatea o cultura genetica a unei/unor civilizatii avansate tehnologic si care ar putea fi Zei sau ... Dumnezei? | adi san | 1 | 3.068 |
|
Planeta X,Nibiru sau Eris | Catalin1200 | 1 | 1.698 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis