sau Inregistrare

• 22 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Adevarata Biblie tainele pentateuch-ului... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   .I. 

• ...mergand prin culoarele iluziei...
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 12-June 07

Scris 17 March 2008 - 09:49 AM

...in continuare postez un mesaj pe care m-am gandit sa il postez pe un alt forum...la care m-am logat recent...datorita mult prea marei opozitii de'pacia...
...inspiratia...m-a facut sa vreau sa relev ceva ce merita cunoscut...

Soimos are mare dreptate...dar indoctrinatii nu vor observa niciodata , poate , evidenta simpla a faptului ca primele 5 carti din Vechiul Testament sau Pentateuch-ul ... sunt o matrice informationala ce apartine exclusiv Rasei Ebraice venite din inima Atlantidei ...

Tot ce se afla dupa aceste 5 carti originale , sunt adaugiri a "preotilor ebraici" ... iar noul testament este cel mai mare bullshit ever ... tinand seama ca de la inceput si pana la sfarsit , este o creatie a Imperiului Roman , ce are scopul declarat de a crea o grila dogmatica care sa contina masele-baza a Noii Oridini Mondiale ...

Jesus Christ fucking superstar ...

In rimul rand ... limbajul ebraic este unul matematic , in care fiecare litera are un corespondent numeric ...
Practic , vechiul testament in ebraica , este o matrice de coduri binare ... care , la fel ca si softurile dezvoltate in sec. XX si XXI ... creaza anumite "perspective akashice" ...

Exista diferite coduri-cheie de rearanjare sau de citire a matricei vechiul testament , in care revelatiile depasesc cu mult chiar si cele mai oculte minti...

Acum un an de zile , bazandu-ma pe perspectiva formata asupra manipularii constante a traducerii din ebraica in orice alta limba , a Vechiului Testament ... am inceput sa traduc din ebraica in romana ... vers cu vers ... Geneza ...

Ceea ce am obtinut ma uimit profund ... datorita continutului informational descoperit ...

Practic , in codurile binare simple ... traducerea uni vers ... contine 2 sensuri ... care indiferent in ce vers ai ajunge , se mentin nealterate ... coerenta fiind foarte evidenta ...

In mod normal , nu vorbesc despre descoperirile mele , decat prietenilor intru "dizolvarea matricii" ... dar astazi sunt de treaba ... si dau traducerea obtinuta a unei verset din vechiul testament ... mai exact ...

Tanach (Hebrew): Genesis (Bereshit)
Capitolul 1 , versetele 5 si 6.

5 ‏וַיִּקְרָ֨א אֱלֹהִ֤ים׀ לָאוֹר֙ י֔וֹם וְלַחֹ֖שֶׁךְ קָ֣רָא לָ֑יְלָה וַֽיְהִי־עֶ֥רֶב וַֽיְהִי־בֹ֖קֶר י֥וֹם אֶחָֽד׃ פ

‎6 ‏וַיֹּ֣אמֶר אֱלֹהִ֔ים יְהִ֥י רָקִ֖יעַ בְּת֣וֹךְ הַמָּ֑יִם וִיהִ֣י מַבְדִּ֔יל בֵּ֥ין מַ֖יִם לָמָֽיִם׃

traducerea lor manipulata de catre masonii epocilor apuse este ...

5. Lumina a numit-o Dumnezeu ziuă, iar īntunericul l-a numit noapte. Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua īntāi.
6. Şi a zis Dumnezeu: "Să fie o tărie prin mijlocul apelor şi să despartă ape de ape!" Şi a fost aşa.

priviti diferenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dupa cum am spus...la primul nivel exista 2 sensuri pentru fiecare verset ...
primul sens il voi nota cu a , iar al 2-lea il voi nota cu b ...
un sens descrie istoria rasei ebraice in Atlantida , iar al doilea sens descrie crearea dimensiunii a 3-a...!

Versetul 5

5.a Si ei erau indragiti la inceput , de Dumnezeu/Acestia/Zei , in zilele lipsite de violenta prin mentinerea puritatii creierului si a maduvei spinarii.
Si Initiatul era in fat lor/model pentru ei , in aceasta patrie , el simtind primul chemarea lui Dumnezeu/Acestora/Zeilor , care era idol pentru ei.
Si Dumnezeu era garantia vie a celor multi si pentru preoti/invatatori , si ei se conectau la unicul Dumnezeu in fiecare zi in acel loc.

!!!!! incredibil nu? !!!!!!

al doilea sens...

5.b Si intaia reflectare/oglinda a lui Dumnezeu stralucea/emana oriunde. Si acest model/tipar se condensa/cobora in tonuri , pana cand a devenit tangibil/concret , asemenea unei melodii.
Acest proces ( reflectarea lui Dumnezeu ) , era perceput de oricine ca fiind rece , umed si intunecat asemenea noptii.
Si Dumnezeu a creat impulsul viu/scanteia vietii prin unirea/amestecarea in aceasta materie/tesatura a suflului unicului Dumnezeu , formand intaiul ETER.

!!!!!!!! din nou .... fucking unbeliveble !!!!!!

VERSETUL 6

6.a Si insula mama a acestora ( una dintre insulele Atlantidei ) era oglinda unicului Dumnezeu , in zilele in care din Cer s-a ales testarea gradului de infectare/poluare a celor multi.
Si aceasta poluare/infectie era suficient de alarmanta pentru a se produce un potop care sa-i omita pe cei cu inima curata/alba si pentru a-i invata pe ceilalti.

!?!?!

6.b Si Dumnezeu a stabilit "masura" pentru aceasta oglinda/reflectare su s-au format/s-au strans/s-au adunat tonurile programarii/notele de programare. Si Hidrogenul acestei dimensiuni a fost identificat cu originea/capatul materiei/tesaturii.

Ce ziceti?
Va mai duceti la biserica? ::D
0

#2 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 17 March 2008 - 11:45 AM

Imi pare bine ca ai adus in discutie subiectul bibliei.....multi cred ca biblia actuala este cea adevarata......eu cand incerc sa le zic prietenilor mei ca biblia originala are 5 volume....toti prietenii...fac tot posibilul ca sa isi apere propriul adevar......ce sa fac....nu poti convinge pe nimeni....eu nu prea am reusit sa imi conving prietenii de falsitatea bibliei actuale.....si la biserica nu am mai fost de mic......nu prea cred ca il gasesc pe Dumnezeu in biserica.....asa simt.........acuma nu stiu altii cum sunt....... :D
0

#3 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 17 March 2008 - 12:50 PM

Vezi postarea.I., la Mar 17 2008, 09:49 AM, a spus:

...............

interesant ... :D

este adevarat ca biserica actuala e mai mult o unealta decat ceea ce a fost menita sa fie ... Domnul o sa aiba grija de ei, sa nu-i judecam noi

mai exista insa si preoti asa cum ar trebui sa fie un preot ... dar sunt f rari .. :D

Aceasta postare a fost editata de ellla: 17 March 2008 - 12:50 PM

0

#4 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 17 March 2008 - 01:27 PM

Vezi postareaandi_, la Mar 17 2008, 11:45 AM, a spus:

Imi pare bine ca ai adus in discutie subiectul bibliei.....multi cred ca biblia actuala este cea adevarata......eu cand incerc sa le zic prietenilor mei ca biblia originala are 5 volume....toti prietenii...fac tot posibilul ca sa isi apere propriul adevar......ce sa fac....nu poti convinge pe nimeni....eu nu prea am reusit sa imi conving prietenii de falsitatea bibliei actuale.....si la biserica nu am mai fost de mic......nu prea cred ca il gasesc pe Dumnezeu in biserica.....asa simt.........acuma nu stiu altii cum sunt....... :D

mama lor ... m-am saturat de toate minciunile astea! :D
0

#5 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 17 March 2008 - 01:42 PM

Vezi postarea.I., la Mar 17 2008, 10:49 AM, a spus:

In rimul rand ... limbajul ebraic este unul matematic , in care fiecare litera are un corespondent numeric ...
Practic , vechiul testament in ebraica , este o matrice de coduri binare ... care , la fel ca si softurile dezvoltate in sec. XX si XXI ... creaza anumite "perspective akashice" ...

şi de ce teoria asta abracadabrantă ar fi mai verosimilă decāt cea a genezei bilblice ?

īn fapt orice limbaj este unul matematic, astfel dacă introduci īn softul ăla "Harry Potter şi piatra filozofală" s'ar putea să afli pānă şi adresa mea actuală . :D
0

#6 Utilizator offline   El`luchador 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-April 07

Scris 17 March 2008 - 01:55 PM

din moment ce am descoprit lucruri care nu sunt mentionate in biblie...ce poti sa crezi...ca o carte sfanta ca biblia are scapari??sau ii s-a parut bibliei ca nu e importanta adevarata istorie...importantele descoperiri arheologice treceau mai intai pe la papa..sau erau considerate blasfemii... si erau arse, distruse
0

#7 Utilizator offline   CONSTANTIN* 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 17 March 2008 - 02:21 PM

...inspiratia...m-a facut sa vreau sa relev ceva ce merita cunoscut...

Exista diferite coduri-cheie de rearanjare sau de citire a matricei vechiul testament , in care revelatiile depasesc cu mult chiar si cele mai oculte minti...

Acum un an de zile , bazandu-ma pe perspectiva formata asupra manipularii constante a traducerii din ebraica in orice alta limba , a Vechiului Testament ... am inceput sa traduc din ebraica in romana ... vers cu vers ... Geneza ...

Ceea ce am obtinut ma uimit profund ... datorita continutului informational descoperit ...

Practic , in codurile binare simple ... traducerea uni vers ... contine 2 sensuri ... care indiferent in ce vers ai ajunge , se mentin nealterate ... coerenta fiind foarte evidenta ...

Ce mă uimeşte pe mine este cum poate un om atīt de inteligent ca tine să piardă timpul pe forum luminānd nişte neiniţiaţi ca noi.
Cum de nu te vor fi găsit pāna acum vānătorii de creiere?

Si iar nu inteleg de ce a trebuit sa te chinui atat cu traducerea din ebraica cānd era mai usor din engleză!

http://63.249.127.13.../tan/gen001.htm

[quote name='Ravl' post='1054950617' date='Mar 17 2008, 01:42 PM']īn fapt orice limbaj este unul matematic, astfel dacă introduci īn softul ăla "Harry Potter şi piatra filozofală" s'ar putea să afli pānă şi adresa mea actuală . :D

Aceasta postare a fost editata de vali_: 06 May 2008 - 02:51 PM

0

#8 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 17 March 2008 - 03:57 PM

Vezi postareaCONSTANTIN*, la Mar 17 2008, 02:21 PM, a spus:

Ce mă uimeşte pe mine este cum poate un om atīt de inteligent ca tine să piardă timpul pe forum luminānd nişte neiniţiaţi ca noi.

Si iar nu inteleg de ce a trebuit sa te chinui atat cu traducerea din ebraica cānd era mai usor din engleză!
http://scripturetext...genesis/1-5.htm
http://63.249.127.13.../tan/gen001.htm

pey tu ai vazut ce traducerea a si b a dat el? se compara cu ce ai dat tu?

Aceasta postare a fost editata de vali_: 06 May 2008 - 05:21 PM

0

#9 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 17 March 2008 - 04:06 PM

primele 5 carti din Vechiul Testament sau Pentateuch-ul ... sunt o matrice informationala ce apartine exclusiv Rasei Ebraice venite din inima Atlantidei ...

Mda, e clar. :hi: Cai verzi pe pereţi. Eu zic că au venit...de pe Lună ! :D

Ce ziceti?
Va mai duceti la biserica?

Nu. Eu oricum nu merg la Biserică. Nu am ce să fac acolo.

multi cred ca biblia actuala este cea adevarata

Bănuiesc că tu ai nişte informaţii secrete, care arată că nu e cea adevărată. Nu ? :D

nu prea cred ca il gasesc pe Dumnezeu in biserica.....

Pentru a cunoşte pe cineva, nu mergi din casă īn casă, pentru a vedea dacă e acolo, ci primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te interesezi ce a spus şi ce a făcut acel om. Aşa e şi īn acest caz : pe Dumnezeu īl cunoşti doar din cele ce spune el, şi din ştiinţele exacte.
0

#10 Utilizator offline   .I. 

• ...mergand prin culoarele iluziei...
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 12-June 07

Scris 17 March 2008 - 04:37 PM

care soft tata?....crezi ca am citit Codul Bibliei...si paralelipipedele trase prin repetitia unui cuvant...

ce e mai sus...este traducere leter-by-leter...facuta cu vreo 3 dictionare de ebraica-romana in fata...
nu e abureala...si oricare dintre voi care cunoaste limba ebraica...poate obtine aceleasi rezultate...

Vezi postareaCONSTANTIN*, la Mar 17 2008, 02:21 PM, a spus:

http://scripturetext...genesis/1-5.htm

lololololol

ce treaba are engleza cu ebraica...

EBRAICA ESTE LIMBA ORIGINALA A VECHIULUI TESTAMENT! si orice traducere in alta limba ( precum engleza ... care din pc de vedere numerologic ... este opusa ebraicii ) este intentionat manipulata ... deoarece s-au folosit anumite linii de traducere "mostenite" de la cateva centre de traducatori ai imperiului roman ... in asa fel incat vechiul testament sa fie la fel peste tot ... adik ... la fel de manipulat ...

LOL again ... :D

-----

m-au vanat de mult killeri de creiere ... m-au si impuscat de vreo 1000 de ori ... dar tot zambind imi traiesc viata ... :hi:

aaa....si apropo.... semnele de punctuatie....apartin modificarii limbii originale ebraice....
In ebraica veche nu exista nici o despartire intre litere iar in pentateuch ... nici macar nu eista numerotarea versetelor ...
Am zis ca e un cod binar ... dar dupa cum vad ca ma asaltati deja cu indoiala ... o sa inceapa o serie de discutii morale epuizante ...

arata cam asa pentateuch-ul ... pe tablitele alchimice pe care a fost adus ...
incercati sa faceti abstractie de semnele de punctuatie ...

בְּרֵאשִׁית בָּרָא אֱלֹהִים אֵת הַשָּׁמַיִם וְאֵת הָאָֽרֶץ׃
‎ ‏וְהָאָרֶץ הָיְתָה תֹ֙הוּ֙ וָבֹ֔הוּ וְחֹ֖שֶׁךְ עַל־
פְּנֵי תְה֑וֹם וְר֣וּחַ אֱלֹהִים מְרַחֶפֶת עַל־פְּנֵי הַמָּֽיִם׃
‎וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים יְהִי א֑וֹר וַֽיְהִי־אֽוֹר׃
‎‏וַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת־הָא֖וֹר כִּי־ט֑וֹב וַיַּבְ
דֵּל אֱלֹהִים בֵּין הָא֖וֹר וּבֵין הַחֹֽשֶׁךְ׃
‎ ‏וַיִּקְרָא אֱלֹהִים׀ לָאוֹר֙ י֔וֹם וְלַחֹ֖שֶׁךְ קָרָא
לָיְלָה וַֽיְהִי־עֶרֶב וַֽיְהִי־בֹ֖קֶר י֥וֹם אֶחָֽד׃ פ

22001300104002200113051060014001530040106006140051200900 = ‏בְּרֵאשִׁ֖ית בָּרָ֣א אֱלֹהִ֑ים אֵ֥ת הַשָּׁמַ֖יִם וְאֵ֥ת הָאָֽרֶץ׃

Fisier atasat  alphabet1.jpg (58.71K)
Number of downloads: 105

Vezi postareaCONSTANTIN*, la Mar 17 2008, 02:30 PM, a spus:

Aşa!

ai venit sa ne vinzi icoane
Fisier atasat  q.TJAk624214_02.gif (14.79K)
Number of downloads: 80

--------------------

22001300104002200113051060014001530040106006140051200900 = ‏בְּרֵאשִׁ֖ית בָּרָ֣א אֱלֹהִ֑ים אֵ֥ת הַשָּׁמַ֖יִם וְאֵ֥תהָאָֽרֶץ׃

daca detii chei de rearanjare sau calculare ( gematria ) a codurilor binare ... obtii paturi peste paturi de informatie ...

De fapt , Tanach-ul/Vechiul Testament ...este atat de complex ... incat se poate forma o holograma tridimensionala bazandu-ne pe codurile binare si aranjarea lor in geometrie 3d ...

dar profanii , ce sa cunoasca? ... pffff ... :D

------------------

s-au cheltuit tone de aur , de-alungul ultimelor secole pentru a se mentine linia manipulata a traducerilor Vechiului Testament ...

si apropo...tipul care a scris Codul Bibliei...Michael Drosnin....este un agent Mossad....caruia ia fost ordonat proiectul asta de revelare extrem de partiala a faptului ca Vechiul Testament este mai mult decat ceea ce e....
un alt operator N.O.M....atata tot....

Aceasta postare a fost editata de vali_: 06 May 2008 - 03:00 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 22 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic