sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Leonard Cohen Vine in Romania..... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Lee_slurp 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-September 06

Scris 17 March 2008 - 01:14 AM

Ati aflat despre turneul lui? pe 14 iulie va concerta in Bucuresti, sunt fani pe aici???
au abia il astept...cred ca voi merge cu toata familia ca suntem innebuniti dupa el... :lol2:
0

#2 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 19 March 2008 - 09:45 AM

N-am aflat...Unde la Bucuresti?
0

#3 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cârcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 19 March 2008 - 09:48 AM

cred ca mi-ar place si mie. dar cine stie ce mai intervine.
anul trecut am vrut la gloria gaynor. bine ca nu luasem bilet, ca nu m-as fi putut duce. eram in spital atunci. :flowers:
0

#4 Utilizator offline   Cimpoacă 

• Dus cu pluta
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-February 08

Scris 19 March 2008 - 09:57 AM

Categoric voi merge. :crazy:

In my secret life.... :flowers:
0

#5 Utilizator offline   Lee_slurp 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-September 06

Scris 19 March 2008 - 01:43 PM

Leonard Cohen vine în România, unde va susţine un concert pe 14 iulie. Celebrul cântăreţ canadian va cânta pe Stadionul Cotroceni din Bucureşti, cu ocazia aniversarii a 15 ani de la lansarea Jurnalului Naţional. Concertul este organizat în cadrul noului turneu mondial al artistului, care va începe în această vară în Toronto şi va dura doi ani. Luni seara, Leonard Cohen, în vârstă de 74 de ani, a fost inclus oficial în Rock and Roll Hall of Fame din New York, împreună cu Madonna şi alţi artişti cunoscuţ

Pentru ca apoi sa se auda ca....

Unul dintre cele mai importante concerte ale anului – cel al lui Leonard Cohen, anuntat de toate agentiile de presa din Romania pentru 14 iulie 2008 - s-a dovedit a fi o simpla eroare pe site-ul organizatorilor turneului artistului canadian, AEG Live. O eroare care a fost insa preluata ca stire sigura de toate agentiile de presa de la noi.

Greseala de tipar
Informatia, difuzata pe 12 martie de toate agentiile romanesti, s-a dovedit insa falsa, atat site-ul artistului cat si cel al organizatorilor turneului sau omitand sa mentioneze vreun concert in capitala Romaniei.

Explicatia este simpla: Bucurestiul a aparut cateva ore pe lista concertelor lui Cohen afisata de AEG Live ca urmare a unei erori de tehnoredactare. Informatia a fost preluata si de site-ul oficial al artistului, pana cand staff-ul acestuia s-a lamurit ca e vorba de o eroare. Concertul in Romania a fost apoi infirmat oficial de site admin-ul lui Cohen si sters de pe ambele site-uri, insa agentiile de presa de la noi nu si-au mai batut capul sa verifice informatia

sincer, sper sa nu fi fost doar o greseala, chiar imi doresc sa merg la un concert de-al lui..mi se pare fantastic!!! :flowers:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi petreceri de halloween
ce faceti in seara de halloween
zazuka  0 1.234
Topic inchis reclame mp3 erdeesh
mai tare ca sabia lui zorro
Whizsper  35 49.457
Topic inchis Chestionarul Bernard Pivot
10 intrebari
american :)  6 1.404
Replici noi SAN REMO 2009 tosca_5  1 1.456
Topic inchis Adevarul despre muzica rock - muzica diavolului behindmasks  4 3.591