sau Inregistrare

• 205 Pagini +
  • « Prima
  • 203
  • 204
  • 205
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sufletul Evaluare topic: * * * * *

#2041 Utilizator offline   White_flag 

• Indragostitul
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-November 10

Scris 19 March 2012 - 03:27 AM

dumnezeu ne-ar putea ierta? Dar pe el cine sa il ierte? El e cel mai pacatos. :)
0

#2042 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 19 March 2012 - 05:04 AM

Lumea asta tehnlogica aplicata practic fiintei biologice, duce la amortirea sufletului. A partii emotionale. Se produce ea si prin imbatrinire. Dar noi o acceleram.
0

#2043 Utilizator offline   AndreiRN 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-November 11

Scris 19 March 2012 - 05:56 PM

Vezi postareaNiggerul, la 12 February 2012 - 04:00 PM, a spus:

Ce este sufletul?o intrebare destul de complicata...

Este o entitate imaginara care ne umple in prezent golul de informati care diferentiaza materia organica umana vie de cea moarta.
Este un produs placebo la creierului uman.
0

#2044 Utilizator offline   Andrei Vlinder 

• Adevăr
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 16-August 07

Scris 21 March 2012 - 06:22 PM

Crestinii se duc in "noaptea de inviere" la biserica sa ia din lumanarea scamatorului de preot lumina aprinsa prin combustie spontana cu fosfor crezand ca aceasta vine de la nu stiu ce "duh sfant" care se pogoara din nu stiu care cer stratosferic. Ii vezi pe toti care de care mai entuziasmati cu gurile cascate la "miracolul divin" ca la poarta noua. "-Ooooo, lumina de la doamne doamne!" - zice lumea uluita, dar toti au mintile stinse ca noaptea. Un adevarat spectacol mai ceva ca la circ! ^_^ Ma-ntreb de ce slujba de inviere se tine in miezul noptii si nu in miezul zilei?! Cumva dumnezeu e intuneric?! :blink:

On topic: Cunosc un caz chiar in orasul meu natal: un fiu de bogatan a fost batut mar pentru ca se dadea smecher prin oras cu masina. Majoritatea loviturilor le-a incasat la cap. A scapat totusi cu viata, dar cu consecinte grave: abia daca mai putea articula cuvintele si abia daca se mai putea intelege cu tatal sau. Deci mai usor cu minciunile cu "viata de apoi", domnilor preoti, ca nu toti oamenii sunt fraieri - asa cum ne considerati voi! :thumbsup:

Aceasta postare a fost editata de Sleeping Ashes: 21 March 2012 - 07:02 PM

0

#2045 Utilizator offline   Abc2009ro 

• ◕‿◕Sempiternal cuteness◕‿◕
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-April 10

Scris 21 March 2012 - 10:58 PM

Vezi postareaSleeping Ashes, la 21 March 2012 - 06:22 PM, a spus:

Crestinii se duc in "noaptea de inviere" la biserica sa ia din lumanarea scamatorului de preot lumina aprinsa prin combustie spontana cu fosfor crezand ca aceasta vine de la nu stiu ce "duh sfant" care se pogoara din nu stiu care cer stratosferic. Ii vezi pe toti care de care mai entuziasmati cu gurile cascate la "miracolul divin" ca la poarta noua. "-Ooooo, lumina de la doamne doamne!" - zice lumea uluita, dar toti au mintile stinse ca noaptea. Un adevarat spectacol mai ceva ca la circ!

Macar ei traiesc sentimente magice... Poate e mai frumos asa... La urma urmei, experienta interioara e cea care conteaza cel mai mult.... Cred... Adevarul e arid... interesant, dar arid. Imi doresc si eu magie...
0

#2046 Utilizator offline   Andrei Vlinder 

• Adevăr
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 16-August 07

Scris 22 March 2012 - 09:39 AM

Vezi postareaDef2010.ro, la 21 March 2012 - 10:58 PM, a spus:

Macar ei traiesc sentimente magice... Poate e mai frumos asa... La urma urmei, experienta interioara e cea care conteaza cel mai mult.... Cred... Adevarul e arid... interesant, dar arid. Imi doresc si eu magie...

:lol: Da... e frumos sa delirezi - sa nu mai percepi realitatea aproape deloc, iar cei ce o vad sa exploateze aceasta slabiciune a ta in folosul lor banesc. :o: Si mie imi place magia! Si eu as vrea magie, dar magie reala - nu inchipuita, adica fara pacaleli din astea grosolane de prostit lumea... Oricum, la ce ne trebuie magie ca-n Harry Potter?! Natura nu e magica?! O poezie sau o melodie de pian/vioara nu e magica?! :)
1

#2047 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 11 April 2012 - 10:14 PM

Va propun un experiment...construiti-va o piramida de carton la scara dupa piramida lui keops folosind numerele de aur..si dormiti cu piramida sub pat. ...si varful piramidei sa fie in dreptul coloanei vertebrale....piramida sa fie destul de mare.....tineti piraida sub pat macar o luna doua.....si poate veti vedea o parte din adevar daca va este dat sa il intelegeti si s il suportati..adevarul. ...atat cat ne este dat la fiecare sa il descoperim nu are nici o legatura cu manipularea perversa a religiei....
0

#2048 Utilizator offline   Seriosul 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-January 12

Scris 29 April 2012 - 07:07 AM

Vezi postareaandi_, la 11 April 2012 - 10:14 PM, a spus:

Va propun un experiment...construiti-va o piramida de carton la scara dupa piramida lui keops folosind numerele de aur..si dormiti cu piramida sub pat. ...si varful piramidei sa fie in dreptul coloanei vertebrale....piramida sa fie destul de mare.....tineti piraida sub pat macar o luna doua.....si poate veti vedea o parte din adevar daca va este dat sa il intelegeti si s il suportati..adevarul. ...atat cat ne este dat la fiecare sa il descoperim nu are nici o legatura cu manipularea perversa a religiei....
Serios?????De unde ai mai aflat si asta???????

Vezi postareaumilitul, la 16 March 2008 - 07:33 PM, a spus:

Ce este Sufletul?

Sufletul este de natura materiala fiind de fapt o plasma....... :roll:

Aceasta postare a fost editata de Seriosul: 29 April 2012 - 07:03 AM

0

#2049 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 01 May 2012 - 06:01 AM

Piramida executata dupa, datele exacte ale marii piramide, amplifica niste stari de meditatie. Pina la dezvoltarea unor capacitati pe care nu le aveai pina sa o pui. Dar nu sub pat. Pa cap. Sub pat, nu stiu cum e. Si trebuie rabdare. Nu recomand scepticilor. Vor avea un fel de soc....lent....definitiv. Deci, nu faceti. :crazy:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 205 Pagini +
  • « Prima
  • 203
  • 204
  • 205
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari