Sari la conținut
Forum Roportal
Gelupanda

"Cu Dumnezeu in subterana"de Richard Wurmbrand.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Are careva cartea in format pdf sau poate sa o uploadeze aici? Cu toate ca biografia lui spune cam tot ce este de spus, dar nu trebuie sa plecam cu idei preconcepute nu? :tease:

Este pe net in format pdf, poate si acolo si tot in pdf sau office multe de el.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
As recomanda si cartea "Dovezi ale existentei lui Dumnezeu"

 

As recomanda si cartea "Dovezi ale existentei lui Dumnezeu"

 

 

De cine este scrisa cartea ?? :doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Daca zici tu ...asa o fi ... pe mine atata m-au tocit amicii nei cu poverstirile lui ...ca m-am dus la predica ca la gradina zoologica ....mint ...nici macar ca acolo nu te duce nimeni aproape cu forta ..asa cum a fost cazul meu.

 

Iti dai seama ce m-a interesat pe mine predica la care m-am abtinut din greu sa nu tot casc de plictiseala ...m-ai ales ca acei amici parca ma acuzau pe mine de ce i s-a intamplat lui Wurmbrandt ...desi eu nu existam in acele vremuri ...nici macar in proiect teoretic!

 

In orice caz am retinut doar ca omu se bucura ca a iesit cu bine din acele necazuri ... si ca arunca norocul de a iesi viu din inchisori pe seama lui Dumnezeu ....dar eu cred ca mai degraba intrarea in inchisori i s-au datorat Lui ...caci daca nu il slujea ...nu ajungea acolo... Deh ...diferenta de optica!

ceva mai sus e o descriere pastorala a acestei persoane...din care s-au omis urmatoarele: si-a inceput"cariera"fiind comunist fervent...prins si arestat si-a tradat camarazii,care nu au avut alt sfarsit decat in groapa comuna...si brusc si dintrodata a devenit crestin fervent...ceace nu l-a ajutat prea mult caci tot ca evreu a fost arestat...mai tarziu a fost arestat ca pastor de comunistii pusi sa starpeasca religiile.....sincer si fara sa ma rusinez...toata aceasta poveste tulbure si plina de echivoc...mi se pare o tragicomedie absurda pana la extrem...si recunosc ca vizionand prezentarea vietii lui....ma apucat un ras isteric...spre deosebire de tine tind sa cred ca daca nu era sluga la doi stapani aceste lucruri nu i s-ar fi intamplat....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×