sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

bonnard Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   bre.pi 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-September 07

Scris 14 March 2008 - 06:28 PM

nu stiu ce sa intreb sau sa zic...doar ca mie imi place f mult acest artist si as vrea sa stiu daca si altii imi impartasesc parerea. as vrea ca lumea sa stie cate ceva si despre alti pictori in afara de leonardo da vinci, rembrandt, picasso si dali (care de altfel sunt f buni). dar sa le dam o sansa si celor care nu sunt arhicunoscuti.

http://illustrationart.blogspot.com/2007/1...art-twelve.html

aici gasiti cateva lucrari...am mai postat site-ul si la alt topic da nu l-a luat nimeni in seama...poate acu merge. nu-i rezolutia prea buna dar asta e. eu una ma multumesc cu atat pana ajung sa-l vad...pe viu
0

#2 Utilizator offline   Hypatia 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-December 07

Scris 03 May 2008 - 09:14 PM

Vezi postareabre.pi, la Mar 14 2008, 07:28 PM, a spus:

nu stiu ce sa intreb sau sa zic...doar ca mie imi place f mult acest artist si as vrea sa stiu daca si altii imi impartasesc parerea. as vrea ca lumea sa stie cate ceva si despre alti pictori in afara de leonardo da vinci, rembrandt, picasso si dali (care de altfel sunt f buni). dar sa le dam o sansa si celor care nu sunt arhicunoscuti.

http://illustrationart.blogspot.com/2007/1...art-twelve.html

aici gasiti cateva lucrari...am mai postat site-ul si la alt topic da nu l-a luat nimeni in seama...poate acu merge. nu-i rezolutia prea buna dar asta e. eu una ma multumesc cu atat pana ajung sa-l vad...pe viu

B O N N A R D...in viata de zi cu zi era un tip nonsalant,un umorist,(afisul pt o marca de sampanie,sau "Metoda de solfegiu ilustrata"),spirit satiric dar discret,jovial.Supranumit,"nabistul japonez",ii placea sa glumeasca (dar sa nu minimalizam)si sa emotioneze,tehnica il interesa prea putin."Nonconformist,iscoditor,inventiv" il numea Andre Gide.Altii l-au denumit "intimist" sau chiar "decadent".

Fisiere atasate

0

#3 Utilizator offline   bre.pi 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-September 07

Scris 19 August 2008 - 01:24 PM

in speranta ca a aparut cineva interesat reinvii topicu...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente SCULPTURA
Arta =pictura , sculptura , grafica , arte decorative
tosca_5  0 953
Replici noi intrebare:cine a auzit de galeria de arta "Alianta Artelor",din Cluj? bogdan pictorul  3 2.391
Replici noi Credeti ca stim sa ne 'crestem' talentele? Nospheratu  3 3.091
Replici noi Manyfest festival al artelor vizuale ionici  0 883
Replici noi Atasamente Ecce homo
"What a piece of work is man! ".
Hypatia  7 2.178