sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

O explicatie orice,rog seriozitate :) Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Sw33t Angel 

• NeMeSsiS
  • PipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 11 March 2008 - 07:15 PM

Hmmmm pai totul incepe asa.. este doar o intamplare a prietenei mele cele mai bune care sincer nu mai stiu cum sa o mai consolez... acum cu ceva timp in urma a cunoscut un baiat cu vreo 4 ani mai mare ca ea aproape 5 ...el avea prietena la inceput totul era ok.. vorbeau ca niste prieteni etc.. dar dupa un timp cam vreo luna sa zic asa el incepe sa se apropie de ea.. ea nu a luat in seama chestia asta.. deoarece dupa cum am spus el avea prietena,dupa vreo sapatamana.. imi spune ca incepe sa tina la el si ii este frica sa nu devina ceva mai intens.. de ce s-a temut s-a intamplat.. si..noh..:rtfm:(in acel timp el se despartise de prietena :) ) s-au intalnit a 2 a zi singuri.. mi-a zis ca au fost intr-un cafe.. si s-au apropiat.. ramasese in seara aceea seara.. "pe maine" adica sa ramana impreuna.. au vorbit 2 a zi.. dupa ce a venit de la scoala (ea este clasa a 10 a ) si acesta ii spune ca mai bine raman prieteni ca ii este foarte draga si ca nu vrea sa strice prietenia.... Aici nu am stiut ce sa ii mai zic.. ii tot zic ca baieti sunt pe lumea asta multi.. dar nu vrea sa ma asculte nu stiu cum sa o mai consolez... oricum intrebarea este .. de ce a lasat-o daca tinea la ea ?( si aici nu este vorba de sex... ) stiu ft ft ft ft ft sigur ca tinea la ea foarte mult si asta mi-a zis-o si ea ..( scuzati va rog frumos greselile dar am scris in graba ).. ROG SERIOZITATE!

Aceasta postare a fost editata de Sw33t Angel: 11 March 2008 - 07:20 PM

0

#2 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 11 March 2008 - 07:52 PM

se cheama ca a lasat-o dupa prima intalnire ? :rtfm:

PS topicu asta n-are ce cauta aci, roaga un moderator sa-l mute la dragoste
0

#3 Utilizator offline   Sw33t Angel 

• NeMeSsiS
  • PipPipPip

Scris 11 March 2008 - 08:02 PM

Vezi postarea-olivia-, la Mar 11 2008, 07:52 PM, a spus:

se cheama ca a lasat-o dupa prima intalnire ? :rtfm:

PS topicu asta n-are ce cauta aci, roaga un moderator sa-l mute la dragoste

Ceva de genul( ei se cunosteau inainte dar doar ca prieteni nu ca mai mult )..... si oricum am pus topicul aici ca-i cam trist :)

Aceasta postare a fost editata de Sw33t Angel: 11 March 2008 - 08:05 PM

0

#4 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 11 March 2008 - 08:07 PM

Vezi postareaSw33t Angel, la Mar 11 2008, 08:02 PM, a spus:

Ceva de genul( ei se cunosteau inainte dar doar ca prieteni nu ca mai mult )..... si oricum am pus topicul aici ca-i cam trist :)

pai ... omu s-o fi gandit si el ca tipa e prea mica pt el ... i s-o fi facut frica ca relatia nu va merge atat de bine si s-a gandit sa taie raul din radacina ... ea in cls 10 el cu 5 ani mai mare ... se cam simte diferenta in cazul asta
da de ce nu vorbeste cu el ? de ce nu-i cere o explicatie pentru care el a renuntat ?
mi se pare de bun simt sa afle de la sursa motivul decat sa-si dea niste forumisti cu parerea ...

zic si eu :rtfm:
0

#5 Utilizator offline   Sw33t Angel 

• NeMeSsiS
  • PipPipPip

Scris 11 March 2008 - 08:59 PM

Vezi postarea-olivia-, la Mar 11 2008, 08:07 PM, a spus:

pai ... omu s-o fi gandit si el ca tipa e prea mica pt el ... i s-o fi facut frica ca relatia nu va merge atat de bine si s-a gandit sa taie raul din radacina ... ea in cls 10 el cu 5 ani mai mare ... se cam simte diferenta in cazul asta
da de ce nu vorbeste cu el ? de ce nu-i cere o explicatie pentru care el a renuntat ?
mi se pare de bun simt sa afle de la sursa motivul decat sa-si dea niste forumisti cu parerea ...

zic si eu :rtfm:

Da inteleg.. dar e chestia ca el e disparut de cand s-a despartit de ea...si a vorbit cu multi prieteni cu care statea el si si ei la fel zic ca nu l-au mai vazut de atunci ...

Aceasta postare a fost editata de Sw33t Angel: 11 March 2008 - 08:59 PM

0

#6 Utilizator offline   virgin tudor 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 11 March 2008 - 09:57 PM

sa se duca la biserica sa puna o lumanare si sa se roageptsanatatea baiatului. tipul putea sa-si bata joc de ea mult si bine, dar a fost OM
0

#7 Utilizator offline   Sw33t Angel 

• NeMeSsiS
  • PipPipPip

Scris 11 March 2008 - 11:39 PM

Vezi postareahernandez, la Mar 11 2008, 09:57 PM, a spus:

sa se duca la biserica sa puna o lumanare si sa se roageptsanatatea baiatului. tipul putea sa-si bata joc de ea mult si bine, dar a fost OM

DA! aici chiar ai dreptate cu batutul joc.. dar o singura intrebare mai am dupa ce ca nu mai este de gasit.. etc la telefon nu raspunde.. a primit niste mesaje ciudate cum ar fi "m-ai uitat deja eu nu te-am uitat te iubesc " " am auzit ca nu te simti prea bine ai grija de tine te pup " si astea sunt sigur de la el ... adica e alt numar dar sigur sunt de la el ..
0

#8 Utilizator offline   Amélie. 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-March 08

Scris 12 March 2008 - 04:36 PM

eu sincer cred ca baiatul tine la prietena ta foarte mult si atunci cand a hotarat sa aiba o relatie sentimentala cu ea mai mult s-a luat dupa primul impuls si nu si-a pus intrebari oare ce se va intampla mai departe..poate ca ii este prea draga ca prietena precum a si spus si ii este frica,ca o va pierde..probabil ca vrea sa o tina aproape si sa nu strice relatia cu ea gandindu-se ca multe relatii sentimentale sunt destinate esecului..sa stii ca si mie mi s-a intamplat ceva asemanator..zii amicei tale sa il uite,macar pentru un timp si poate baiatul acela va lua o hotarare sigura :stars:
0

#9 Utilizator offline   Sw33t Angel 

• NeMeSsiS
  • PipPipPip

Scris 12 March 2008 - 05:26 PM

Vezi postareaSleepy, la Mar 12 2008, 04:36 PM, a spus:

eu sincer cred ca baiatul tine la prietena ta foarte mult si atunci cand a hotarat sa aiba o relatie sentimentala cu ea mai mult s-a luat dupa primul impuls si nu si-a pus intrebari oare ce se va intampla mai departe..poate ca ii este prea draga ca prietena precum a si spus si ii este frica,ca o va pierde..probabil ca vrea sa o tina aproape si sa nu strice relatia cu ea gandindu-se ca multe relatii sentimentale sunt destinate esecului..sa stii ca si mie mi s-a intamplat ceva asemanator..zii amicei tale sa il uite,macar pentru un timp si poate baiatul acela va lua o hotarare sigura :doh:

:stars: da... asta ii zic si eu sa il uite.. dar zice ca ea nu vrea ca nu poate sa tina la alti baieti ca a incercat si... a spus ca nu gaseste nimic din ce gasea la el la nici unu...dar de ce sa fi disparut dupa ce s-a despartit de ea si nu este vorba ca se ascunde de ea ... ci de toti ,si prietenii au zis ca nu l-au mai vazut ... :|
0

#10 Utilizator offline   Amélie. 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-March 08

Scris 12 March 2008 - 07:47 PM

poate ca doreste sa stea un timp singur pentru a reflecta la ceea ce are de facut fara a interveni si alte persoane in a-i influenta gandirea,probabil ca el sufera si doreste sa stea un timp singur.Alta explicatie nu gasesc mai ales ca prietena ta a primit acele mesaje cu 'te iubesc'..daca dorea sa nu mai aiba vreo legatura cu ea nu ii mai trimitea acele mesaje..as tinde sa cred ca e o fire destul de sensibila si nesigura si se teme sa piarda persoana draga lui..cat despre prietena ta nu stiu cum sa o faci sa uite un timp ca sa nu mai sufere,e cam greu sa uiti o persoana mult iubita

Aceasta postare a fost editata de Sleepy: 12 March 2008 - 07:49 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cum o recuperez? diaconu.claudiu  12 2.434
Replici noi Cum se poate interpreta ?
vrea sau nu vrea?
ssergiuandrei  9 1.802
Hot Topic (New) Regretul...iti schimba viata ?
un sfat....nu o judecata !
Ionellaa  71 6.945
Hot Topic (New) Iubire imposibila Andreiutza22  43 3.648
Hot Topic (New) Indragostit Bunelu111  21 2.812