Crystal_C, la Jul 12 2005, 05:04 AM, a spus:
In Romania mori inainte sa afli de ce suferi, de infact, pentru ca medicii gresesc mult. Repeta analizele, eventual undeva afara, daca ai posibilitati. Din cate m-am interesat, bola respectiva este ereditara. Daca nu au fost cazuri in familia ta si in familia tatlui... sansele ca Andu sa aiba boala scad foarte mult. Incearca sa fii optimista pana la rezultate.
[snapbacca]54604[/snapbacca]
din pacate simt la fel cu paragraful de mai sus..... in cazul neglijentelor....
eu am lucrat ptr. o femeie care avea "muscle distrophy"(???)....... am aflat de la sotul ei ca avea boala asta.... si mama ei o are ( peste 70 ani)
din cite au aflat ei, li sa-a spus ca este genetic , avea de gind sa aibe copii si li sa-a spus ca copii o sa mosteneasca boala garant, ptr. fete fiind mai greu, mai accentuata boala decit ptr. baieti... deocamdata nu vor sa aibe copii.... acum nu stiu cind se declanseaza si de cite tipuri o fi boala...
personal mi-a fost rusine sa-o intreb cum ii merge cu boala...etc., etc,. ... mai ales ca ea nu mi-a spus niciodata nimic... dar dupa ce mi-a spus sotul de cauza ei am inteles de ce arata cum arata desi se ducea la sala de exersat, in fiecare zi....
imi pare foarte rau ptr. situatia ta...