sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Viata mea a inceput sa se sfarseasca... Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 14 July 2005 - 02:23 PM

nastea, la Jul 13 2005, 03:14 PM, a spus:

pentru Victor:
I can see that now!!!
da' de unde era eu sa stiu ca este mama si nu tatal copilului. din mesaj initial nu poti sa-ti dai seama...
[snapbacca]54860[/snapbacca]

nu aveai de unde...nici eu nu stiu de unde am stiut si sper ca nu te-am suparat!
0

#22 Utilizator offline   Andradada 

• ..................PETA...............
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-June 05

Scris 15 July 2005 - 11:00 AM

Domne..sigur ca se va face bine...tot ce trebuie sa faci e sa crezi in Dumnezeu..si sa ii fii alaturi copilului tau...Chiar daca domne ferseste..ar fii bolnav aceasta e un motiv sa ii areti cat de multa dragoste poti..dar ..exista miracole..si toti ne rugam pentru el.. 8)
0

#23 Utilizator offline   seal_it_forever 

• ...just me...
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-April 05

Scris 15 July 2005 - 11:52 AM

Da , cred in DUMNEZEU si am toata speranta ca nu ne lasa la greu...
0

#24 Utilizator offline   fire 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-December 04

Scris 16 July 2005 - 07:17 AM

Crystal_C, la Jul 12 2005, 05:04 AM, a spus:

In Romania mori inainte sa afli de ce suferi, de infact, pentru ca medicii gresesc mult. Repeta analizele, eventual undeva afara, daca ai posibilitati. Din cate m-am interesat, bola respectiva este ereditara.  Daca nu au fost cazuri in familia ta si in familia tatlui... sansele ca Andu sa aiba boala scad foarte mult. Incearca sa fii optimista pana la rezultate.
[snapbacca]54604[/snapbacca]

din pacate simt la fel cu paragraful de mai sus..... in cazul neglijentelor....
eu am lucrat ptr. o femeie care avea "muscle distrophy"(???)....... am aflat de la sotul ei ca avea boala asta.... si mama ei o are ( peste 70 ani)
din cite au aflat ei, li sa-a spus ca este genetic , avea de gind sa aibe copii si li sa-a spus ca copii o sa mosteneasca boala garant, ptr. fete fiind mai greu, mai accentuata boala decit ptr. baieti... deocamdata nu vor sa aibe copii.... acum nu stiu cind se declanseaza si de cite tipuri o fi boala...
personal mi-a fost rusine sa-o intreb cum ii merge cu boala...etc., etc,. ... mai ales ca ea nu mi-a spus niciodata nimic... dar dupa ce mi-a spus sotul de cauza ei am inteles de ce arata cum arata desi se ducea la sala de exersat, in fiecare zi....
imi pare foarte rau ptr. situatia ta...
0

#25 Utilizator offline   seal_it_forever 

• ...just me...
  • PipPipPip

Scris 21 July 2005 - 07:54 PM

Am pierdut si ultima speranta , analiza genetica a confirmat si ea diagnosticul :) Oricum va multumesc pentru incurajari , dar se pare ca totul este impotriva noastra :doh:
0

#26 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-April 05

Scris 22 July 2005 - 08:48 AM

Dovasy,cu drag iti spun ca trebuie sa te intaresti si ca e mai bine sa lasi deoparte propriile sentimente si sa actionezi in fiecare clipa cu gandul simplu a ceea ce trebuie sa faci in clipa imediat urmatoare nu mai mult pentru binele lui.Informeaza-te cat poti de mult in legatura cu boala si mergi inainte cu fruntea sus si cu incredere in propriile forte.Nimic si nimeni nu te va ajuta mai mult decat propria persoana si incearca sa-la capacitezi cat mai mult pe sotul tau ca daca sunteti alaturi si aveti intelegere unul pentru celalalt totul va fi ceva mai usor.Comunicarea dintre voi va va sustine psihic foarte mult.Daca faci tot ce e omeneste posibil pentru Andu ca sa ii usurezi viata si sunt convinsa ca faci deja totul doar ca iti trebuie mai multe informatii, deprimarea se va transforma ca si la mine intr-o stare pe care vei putea sa-o depasesti.Fii tare ca o stanca si gandeste in fiecare clipa ca ai puterea sa mergi inainte.Stiu ca acum vei percepe ceea ce iti spun ca pe niste vorbe goale dar mai tarziu imi vei da dreptate.Intrebarea ta de ce el si nu altul sau altii sau chiar tu mi-o pun si eu de 14 ani pentru cei doi copii ai mei fara sansa de supravietuire.Dar lupt si am reusit sa-la scot din ghearele mortii pe Teutul meu de multe ori pana acum.Gandurile si rugile mele vor fi in fiecare clipa alaturi de tine.Sa te ajute Dumnezeu!Nu te lasa prada disperarii pentru ca totul se transmite la copil mai ales ca tu esti mama lui si stii ca ai o influenta energetica puternica asupra lui Andu.Fii cat poti tu de optimista si bucura-te de viata lui pentru ca e cel mai pretios dar pe care il ai.Cu drag,AnMar.
0

#27 Utilizator offline   seal_it_forever 

• ...just me...
  • PipPipPip

Scris 22 July 2005 - 12:54 PM

Multumesc mult pentru incurajari AnMar , in sfarsit ai aparut , ca de mult urmaresc pe aici ... sa schimbam 2 vorbe ... :) :doh: :cry:
0

#28 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 22 July 2005 - 01:06 PM

Am fost plecata la munte 10 zile cu baiatul ca dupa perioada de groaza pe care am avut-o a slabit ingrozitor.Vreau sa ma intrebi tu ce anume vrei sa stii pentru ca stiu ca in situatia in care ne aflam amandoua ca mame suntem mai sensibile la anumite informatii.Ieri am venit si am scris un mesaj pentru tine aici dar sa-a pierdut si am reluat azi dimineata.Te rog sa lupti cu tine insati sa depasesti starea de soc de la inceput ca sa poti sa incepi sa gandesti limpede la ceea ce trebuie sa faci mai departe.Tu stii de cainetoterapie?
0

#29 Utilizator offline   seal_it_forever 

• ...just me...
  • PipPipPip

Scris 22 July 2005 - 01:52 PM

Da am auzit doar...rezultatul analizei a iesit abia ieri si am vb cu medicul care la-a suspectat si care ne-a indrumat sa facem analiza genetica.Dansul este de la Budimex si sapt viitoare miercuri ne asteapta ca sa ne indrume mai departe ca acolo la spital exista un program special am inteles ptr copiii cu aceasta afectiune , program care consta in fizio si cainetoterapie.Mai multe nu stiu...si sunt asa de bulversata , am mai citit si in ziarul libertatea de astazi de un caz similar cu al nostru si am vazut ca exista totusi un remediu ... nu imposibil de realizat insa fff greu.
0

#30 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 22 July 2005 - 02:51 PM

Tu stai departe de Budimex?Eu am mers cu amandoi copii la Marin Pazon in sectorul 3.Stiu ca la Budimex e putin aiurea cu programarile ca sunt putin cam rare ca distanta intre ele,iar Andu are nevoie permanent de gimnastica.Poti vorbi cu cineva care sa vina si acasa sa lucreze cu el.Sper numai sa nimeresti pe cineva cu bun simt care nu se arunca la bani aiurea.Este greu dar gandeste-te ca atata timp cat poti face ceva pentru el e bine.Eu una sufar cumplit acum cand sunt practic cu mainile legate ca nu mai pot merge la spital cu baiatul si am apelat la profesor sa vina acasa sa lucreze cu el.Fereste-la cat poti de mult de raceli,de persoane racite.Haide curaj ca se poate face mult daca te linistesti un pic.Cu drag,AnMar.Inca ceva nu te uita cum evolueaza ceilalti copii ca fiecare are alt organism si deci alt raspuns in fata bolii.Uita-te numai la Andu si priveste-la la fel ca pe un copil sanatos,asa iti va fi mai usor.Incearca,se poate!Sunt foarte multe forme ale sindromului asta si deci evolutii total diferite.Concentreaza-te numai pe copilul tau.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic