Cum, cu ce si cat ne hranim copiii? cata grija mai este pentru alimentatia copiilor
Scris 20 April 2008 - 04:20 PM
Eu nu le-am dat Peritol copiilor nici cand au avut urticarie...citind prospectul,am ales sa nu le dau.
Medicul ce ti-a recomandat?Daca nu ti-a recomandat nimic,cauta altul...o explicatie trebuie sa existe...
Incearca totusi Activit ,un plic pe zi...Eu le dau mereu si dupa cate o saptamana de tratament, omuletii mei incep sa caute singuri prin frigider.
Medicul ce ti-a recomandat?Daca nu ti-a recomandat nimic,cauta altul...o explicatie trebuie sa existe...
Incearca totusi Activit ,un plic pe zi...Eu le dau mereu si dupa cate o saptamana de tratament, omuletii mei incep sa caute singuri prin frigider.
Scris 20 April 2008 - 04:54 PM
2 medici mi-au recomandat peritolul cat am stat in spital, si apoi si pediatra lor mi-a reconfirmat ca ii pot da. Nu am avut reactii neplacute de la el, in schimb beneficiile au fost incredibile.
Activit de la ce varsta se poate da?
Activit de la ce varsta se poate da?
Scris 20 April 2008 - 10:08 PM
cate o lingurita dupa masa, parca, la pranz si seara, ca da somnolenta.
Nici nu le-am dat pe perioade lungi, sincera sa sa fiu nu mai stiu, ca acum nu le mai dau..
Nici nu le-am dat pe perioade lungi, sincera sa sa fiu nu mai stiu, ca acum nu le mai dau..
Scris 20 April 2008 - 10:15 PM
si eu i-am mai administrat lui alex, la recomandarea medicului, peritol. de cateva ori medicul ne-a dat sa luam diverse vitamine. si nu le-am luat mereu. dar in principiu nu prea sunt de acord cu stimularea poftei de mancare prin medicamente. foamea e cel mai bun bucatar. si miscarea in aer liber. fi-miu daca iese afara, mananca precum leul dupa aceea.
mult. noua ne-a dat doar cate o lingurita, seara.
S.N. Poupincourt, la Apr 20 2008, 11:08 PM, a spus:
cate o lingurita dupa masa, parca, la pranz si seara, ca da somnolenta.
mult. noua ne-a dat doar cate o lingurita, seara.
Scris 20 April 2008 - 10:31 PM
Am incercat si cu foamea, dar tot refuza orice alt fel de mancare. Iar miscare cel putin patru ore pe zi face prin parc. In casa nu mai spun, face miscare tot timpul cat nu doarme.
La noi dam de trei ori pe zi 2,5ml, nu da somnolenta pe timpul zilei, doar noaptea doarme mai bine, inainte sa mai trezea o data sau de doua ori pe noapte. Asta e ca un bonus a pofta de mancare.
DE cand a inceput sa ia sirop de asta si sa manance a luat in greutate un kilogram si putin. Avea la 2 ani si doua luni 11 kilograme si 200, stagna la greutatea asta de vreo 6 luni. Cum am inceput cu siropul, a inceput sa manance, sa ceara si a doua portie, si s-a mai ingrasat si ea. Sincer, mai putin ma intereseaza ca e medicament, mi s-a parut mult mai important sa manance si altceva. Don'shoara nici macar nu gusta prima lingurita din alt fel de mancare.
La noi dam de trei ori pe zi 2,5ml, nu da somnolenta pe timpul zilei, doar noaptea doarme mai bine, inainte sa mai trezea o data sau de doua ori pe noapte. Asta e ca un bonus a pofta de mancare.
Scris 21 April 2008 - 03:31 PM
Enki, la Apr 20 2008, 11:31 PM, a spus:
...Avea la 2 ani si doua luni 11 kilograme si 200, stagna la greutatea asta de vreo 6 luni. Cum am inceput cu siropul, a inceput sa manance, sa ceara si a doua portie, si s-a mai ingrasat si ea. Sincer, mai putin ma intereseaza ca e medicament, mi s-a parut mult mai important sa manance si altceva. Don'shoara nici macar nu gusta prima lingurita din alt fel de mancare.
Sa inteleg ca puiuta ta are putin peste 2 ani.Pai,de la varsta asta,copii incep sa fie tare mofturosi la mancare...cam asa e si puiul meu mijlociu,care nu stiu cu ce traieste,atat de prost mananca.Si cel mare tot la fel a facut la varsta respectiva si s-a redresat cand a intrat la gradinita,adica la 4 ani
Despre Activit C...nu mai am nici un prospect sa vad varsta minima de administrare,dar eu le-am dat incepand cu 2 ani.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce parere aveti despre cresterea copiilor de catre bunici?
Exprimati-va opinia |
User09 | 30 | 5.561 |
|
Copilul meu NU vorbeste corect; are o Tulburare Psihica | PourMoi | 36 | 6.412 |
|
Copiii nostri in Mainile lui Dumnezeu
Educatie crestina |
cioanas | 113 | 9.107 |
|
Polipi copii | geanina2007 | 3 | 5.126 |
|
Fara examen de capacitate se poate inscrie la liceu? | OanaL | 25 | 8.067 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS