Ai mei mananca sub amenintare. Dac-ar fi dupa ei, ar sta nemancati cu zilele. (Acum le dau un sirop care cica le stimuleaza apetitul si azi l-am auzit si eu pe Filip tipand ca-i e foame)
La camin cred ca nu mananca mai nimic, pentru ca ajung acasa rupti de foame si devalizeaza frigideru'.
Acasa mananca lapte cu cereale (Andrei e addicted, seara si dimineata refuza altceva), iaurt (mama le ia Danone, eu sunt impotriva, dar ma pune in fata faptului implinit si nu mai am ce face), mancare gatita cat curpinde.. foarte putine dulciuri, o bomboana pe zi, raaaaar ciocolata, mananca in schimb dulciuri de casa, beau destul de putin suc (intotdeauna fara acid, nu ca ar fi cu ceva mai bun decat celalalt, da' macar nu le umfla burtile)
Incerc sa le dau fructe zilnic..
Partea proasta e ca le place margarina si eu o urasc... Dar iar ma lovesc de mama.. Si inchid ochii..
Filip nu mananca carne ca atare decat gratar, in rest, chiftele, snitele, perisoare, pane... In schimb, ii plac ouale, ar manca intr-una

Vede numai 1-2 oua pe saptamana.
Lui Andrei nu-i place branza, o da deoparte cu o scarbaaa

faramitata bine bine o mananca, cu mamaliguta, altfel nu.
In schimb, el e innebunit dupa legume, crude si nu numai, mananca rosii, castraveti, salata, varza, orice inseamna leguma comestibila in stare cruda si fructe de tot felul, inclusiv lamaie fara zahar

Si legume inabusite mananca, cu succes.
Ce nu le place... Lui Filip nu-i place kiwi, nu se omoara cu laptele.. Andrei nu prea face mofturi, mananca aproape orice.
Fast food nu, doar pizza face exceptie.
A, si am colectii impresionante de jucarii de la pufuleti. Ultimele cuvinte ale lui Filip cand urca scara la gradinita sunt "mama, sa nu uiti sa ne iei pufuleti" - pe care-i mananc io, important e sa aiba surprize.
Le mai plac porcariile alea de Kubetti

pe care maicamea le iaaaaaaaaaaaa
Si noi nu aveam camion, noi aveam avion. Era un aeroport la noi cand faceau amandoi mofturi...
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 09 March 2008 - 11:25 PM