Aceasta postare a fost editata de yukari: 09 March 2008 - 06:51 PM
Pagina 1 din 1
Vietile anterioare sau previziuni ale creierului
Scris 09 March 2008 - 06:49 PM
Sunt unele momente, pe care le intalnesc in viata de zi cu zi si am pur si simplu senzatia ca le-am mai trait. De exemplu vad doi oameni care vorbesc pe strada si desi nu ii cunosc, am senzatia ca si mai demult i-am mai vazut si desi incerc sa-mi amintesc momentul nu-mi vine in minte. Evident mai sunt si alte "faze" de genul asta si chiar nu gasesc o explicatie. Unii zic ca ar fii amintiri din viata anterioara altii doar niste senzatii ale creierului. Voi ce parere aveti?
Scris 09 March 2008 - 08:03 PM
yukari, la Mar 9 2008, 06:49 PM, a spus:
Sunt unele momente, pe care le intalnesc in viata de zi cu zi si am pur si simplu senzatia ca le-am mai trait. De exemplu vad doi oameni care vorbesc pe strada si desi nu ii cunosc, am senzatia ca si mai demult i-am mai vazut si desi incerc sa-mi amintesc momentul nu-mi vine in minte. Evident mai sunt si alte "faze" de genul asta si chiar nu gasesc o explicatie. Unii zic ca ar fii amintiri din viata anterioara altii doar niste senzatii ale creierului. Voi ce parere aveti?
Am si eu aceleasi senzatii ...
Trec cateodata pe langa o persoana si imi pares FOARTE cunoscuta ... cu toate ca nu am mai vazut-o in viata mea... mi se pare f ciudat ..
La fel si senzatiile de "deja-vu" ... cand ai impresia ca s-a mai intamplat o data ceea ce ti se intampla in mom respectiv
Scris 24 March 2008 - 05:22 PM
danutzzz, la Mar 9 2008, 08:03 PM, a spus:
Am si eu aceleasi senzatii ...
Trec cateodata pe langa o persoana si imi pares FOARTE cunoscuta ... cu toate ca nu am mai vazut-o in viata mea... mi se pare f ciudat ..
La fel si senzatiile de "deja-vu" ... cand ai impresia ca s-a mai intamplat o data ceea ce ti se intampla in mom respectiv
Dar si aceasta senzatie de deja-vu este valabila si in cazul pers necunoscute,la fel si cu locurile necunoscute.Atunci cand crezi ca ai mai vazut,experimentat ceva ce il vezi pt prima data este clar un Deja-Vu
Scris 25 March 2008 - 06:07 PM
yukari, la Mar 9 2008, 06:49 PM, a spus:
Shi mie mi se mai intampla
Aceasta postare a fost editata de white heart: 25 March 2008 - 06:07 PM
Scris 25 March 2008 - 06:54 PM
mda se intampla si cel mai misto e cu deja -vu cand le zici ce se va intampla si rad si atunci cand se intampla raman masca
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
teoria conspiratiei
in legatura cu documentarul 'american zeitgeist' |
afterglow | 2 | 1.355 |
|
Vrajita de mama iubitului | ioanadumitrachescu | 24 | 5.923 |
|