Vero, la Jul 26 2005, 06:32 PM, a spus:
am auzit de telecainezie in "carrie" de stephen caing. tu ce film ai vazut?
cum propui ca se realizeaza, stiintific vb, acea miscare, acel transfer de energie de la creier (vointa ta, cum ar veni) la moleculele (altfel nu stiu cum sa le zic) acelui obiect..?
nu zic ca n-ar fi posibil..e clar ca nu ne folosim intreaga capacitate a creierului, da-sa cuiroasa ce explicatie se dadea in filmu' ala pe care zici ca la-ai vazut, daca se dadea vreo explicatie... :thinca:
pe.sa. acum am vazut imaginea atasata..ce-i cu ea? unde e facuta?
[snapbacca]56985[/snapbacca]
sincer, nu mai stiu cum se numea filmul :"> dar nu trata aceasta probleme, adica alta era actiunea
si eu as fi foarte curioasa , si am niste dubii in ceea ce priveste telecainezia dar tind sa cred ca e posibil si INCA nu am descoperit cum....
oricum unul dintre factorii principali este credinta, tre' sa fii absolut convins ca poti face acel lucru, si mai sunt multe alte conditii care favorizeaza telecainezia.
chiar am gasit si o ecuatie a telecaineziei, bine acum sunt doar supozitii.
Tca = CFe + VC + ZPE -SD - E+ , unde:
Tca = telecainezie;
CFe = Concentratia de fier a singelui care circula prin creier. Cu cit este mai mare, cu atit sint mai mari si sansele ca o persoana sa fie telecainetica.
VC = Contactul vizual cu obiectul de miscat doar prin forta gindului.
ZPE = Punctul zero al emotiilor (Zero Point Emotions, in engleza), adica absenta emotiilor, necesara unei concentrari maxime.
SD = privarea de somn (Sleep Deprivation, in engleza), care afecteaza negativ capacitatea de concentrare si, in consecinta, posibilitatea de a produce fenomenul de telecainezie.
E+ = Excesul de vitamina E. Una din caracteristicile vitaminei E este aceea ca asimileaza fierul, protejind astfel organismul de fier in exces. Logic, un nivel ridicat de vitamina E, scade nivelul de fier si, deci, capacitatea telecainetica.
si poza am luat-o de pe net de undeva, poate o fi trucata....nu stu