Numai Iubirea O..adevarata obsesie
Scris 08 July 2005 - 09:21 PM
Am..vazut ca romani fac o telenovela!!!bine...apoi. fac un fenomen din asta...merg prin tara..ci caravana"NumaIubirea"apoi...tot felul de evenimente..iar..apoi se termina serialul!!!dar nu se termina obsesia asta..acum scot o carte..cu interviuri..si poze..si chesti...toata ziua Oana Zavoramcu(sau cum)e pe acasa..la reclame...Dumnezeule...cand se va termina...nu stiu de voi..da pe mine deja ma enerveaza...ca..am inteles au facut o tel..mam uitat si eu a fost acceptabila...da..parera mea..ca exagereaza..astia...
Scris 08 July 2005 - 09:27 PM
da, draguto.... dar daca nu`ti place nu te uiti
))))
eu nu m`am uitat la Numai iubirea, decat la vreo.. 3 episoade, iar faza cu caravana mi sa`o parut si mie un tam tam prea exagerat...
Insa nu e asa de greu sa schimbi postu
, nu?
)
apropo de terminat.. se va termina cand va dori publicul..
eu nu m`am uitat la Numai iubirea, decat la vreo.. 3 episoade, iar faza cu caravana mi sa`o parut si mie un tam tam prea exagerat...
Insa nu e asa de greu sa schimbi postu
apropo de terminat.. se va termina cand va dori publicul..
Scris 08 July 2005 - 09:37 PM
Eu!!!nu ma uit...dar e exagerat!!!..as mai spune ceva..dar nu vreau sa jignesc pe nimeni
Scris 09 July 2005 - 12:19 PM
cat ma bucur uneori ca nu am cablu
" .......si in felul asta scap de toate caitsch-urile astea
Scris 09 July 2005 - 12:21 PM
cu sau fara cablu, eu nu ma prea uit la TV.ma uit cand stiu ca e un film sau un serial bun...in rest nu prea.se face prea mult tam tam.ma gandeam cat o sa mai dureze sa copiem si genu asta de...serial.am copiat destule emisiuni...
Scris 28 July 2005 - 10:48 PM
hmm...da si inca vom copia...ca doar..alceva ce putem face....sa exageram..asa cum fac si astia de la pro tv cu TEO...de parca ar fii o vedeta de talie internationala....mare tam tam pentru nimic
...parerea mea
...parerea mea
Scris 02 February 2006 - 10:59 AM
Sper ca se vor termina toate telenovelele.Ar putea sa scoata acasa tv din grila de programe
Scris 02 February 2006 - 11:35 PM
sa se termine???abea acum incep cu ele!!!mai ales cuastea romanesti!!ca..au prins gustul
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Metraje scurte romanesti
ce parere aveti de ele? |
Beheader | 0 | 1.642 |
|
Cine este LORK - din desene animate? | nomad2b3 | 0 | 4.485 |
|
come to the dark side.we have coockies | MORRIGAN | 5 | 6.298 |