Aceasta postare a fost editata de Lerua: 05 March 2008 - 02:31 PM
Pagina 1 din 1
pierderea rovinietei de unde iau un duplicat al rovinietei
Scris 05 March 2008 - 02:30 PM
Am facut rovinieta la masina in septembrie 2007 si de curand am observat ca nu mai gasesc chitanta care mi-au dat-o la cumpararea ei. Am sunat la politia rutiera ei mi-au zis sa iau un duplicat de la statia Petrom unde am facut-o, acolo mi-au zis ca nu se poate si sa sun la politia rutiera. De la politia rutiera m-au trimis sa caut la Ministerul Transporturilor. Am dat un telefon acolo si nici ei nu stiu nimic. Stie careva in tara asta cum se procedeaza in aceasta situatie ?? ?
Scris 05 March 2008 - 03:58 PM
Lerua, la Mar 5 2008, 02:30 PM, a spus:
Am facut rovinieta la masina in septembrie 2007 si de curand am observat ca nu mai gasesc chitanta care mi-au dat-o la cumpararea ei. Am sunat la politia rutiera ei mi-au zis sa iau un duplicat de la statia Petrom unde am facut-o, acolo mi-au zis ca nu se poate si sa sun la politia rutiera. De la politia rutiera m-au trimis sa caut la Ministerul Transporturilor. Am dat un telefon acolo si nici ei nu stiu nimic. Stie careva in tara asta cum se procedeaza in aceasta situatie ?? ?
eu am patit altfel
cand am cumparat rovinieta am primit un bon de casa maract prin transfer termic...
dupa 7 luni, pe bon nu se mai putea citi nimic...
cazul este aproximativ la fel---nu ai chitanta---nu am bon..
final: am cumparat alta rovinieta pentru restul de 5 luni si am cerut o chitanta scrisa.
........................
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Surpriza din posta
Recomandata ---Expeditor ---Politia rutiera Cluj--- |
yankyt200 | 2 | 5.585 |
|
INMATRICULAREA AUTOTURISMELOR