Sisteme de plata pe internet
Scris 07 July 2004 - 08:20 PM
Daca stiti cumva vreun sistem de plata a unor sume de bani spre Romania - stil Paypal sau altceva, sunt interesata!
Si cam care ar fi comisioanele!
A , apropo daca tot am deschis un pic tema, despre sistemul bancar in Romania ce parere aveti??
Si cam care ar fi comisioanele!
A , apropo daca tot am deschis un pic tema, despre sistemul bancar in Romania ce parere aveti??
Scris 07 July 2004 - 08:41 PM
Din ce mai stiu eu...sisteme de plata pentru romania sunt e-gold si moneyboocaers... astia sunt cei mai buni...
bafta !
bafta !
Scris 08 July 2004 - 12:38 AM
ce am mai auzit si eu e E-GOLD da nu prea stiu cum functioneste
:dee
:dee
Scris 08 July 2004 - 02:06 PM
eu nu il folosesc inca dar o sa imi fac cont cat mai curand la e-gold, dar am auzit de la multi ca e foarte bun...
bafta !
bafta !
Scris 08 July 2004 - 06:22 PM
Despre moneyboocaers am auzit ca sunt cam neseriosi?! Nu am patit eu personal nimic, dar au patit-o altii cu intarzieri la plati.
Sunt curioasa cu e-gold cum e! Daca va faceti cont, ziceti-mi si mie. Oca?
Sunt curioasa cu e-gold cum e! Daca va faceti cont, ziceti-mi si mie. Oca?
Scris 08 July 2004 - 08:14 PM
Eu nu am experienta cu nici unul din sisteme. Tot ce am incasat eu de pe internet am primit direct cecuri pe care le-am scos de la banca (cu comisionul aferent care nu e mic)
Scris 08 July 2004 - 08:19 PM
Citeaza
Eu nu am experienta cu nici unul din sisteme. Tot ce am incasat eu de pe internet am primit direct cecuri pe care le-am scos de la banca (cu comisionul aferent care nu e mic)
Cam cat este comisionul si cam in cate zile ajung banii in RO?
Scris 08 July 2004 - 08:40 PM
Banii ajung in 40 de zile.
Comision mi-a luat cam 10$ la 37$ sunt curios cat o sa-mi ia la 100$. Mai cateva zile si expira cele 40 de zile.
Comision mi-a luat cam 10$ la 37$ sunt curios cat o sa-mi ia la 100$. Mai cateva zile si expira cele 40 de zile.
Scris 08 July 2004 - 09:29 PM
O adevarata placere!
Eu sunt de acord sa iti ia comision mare, dar macar sa vina banii cat mai repede ce naiba!! :twisted:
Eu sunt de acord sa iti ia comision mare, dar macar sa vina banii cat mai repede ce naiba!! :twisted:
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Bani reclame youtube | Lovele | 1 | 2.125 |
|
Metode de livrare a produselor comandate pe un site e-commerce | johnyk_vl | 2 | 2.620 |
|
Magazinul virtual - importanta lui pentru afaceristi | ducesadg | 17 | 11.189 |
|
Modalitati de plata pe internet | Breje_adi | 0 | 634 |
|
Sistemele de afiliere | Beam74 | 2 | 1.251 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS