sau Inregistrare

• 36 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Pamantul - regatul lui Satan ?! Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-September 07

Scris 07 March 2008 - 08:15 AM

Vezi postareaGlamorous_witch_girl, la Mar 7 2008, 02:26 AM, a spus:

Nu,acest Pamant este foarte frumos,si chiar daca nu este o lume "perfecta",si exista suferinta,saracie........facem incet,incet progrese.Viata era cu mult mai rea in Evul Mediu,acei oameni ce erau sa spuna?

Nu,acest pamant a fost foarte frumos, lumea cu ajutorul dracului este pe cale sa-l distruga...si facem incet,incet regrese.
Oamenii care au trait in evul mediu erau net superiori din toate punctele de vedere oamenilor mileniului trei,desi erau tinuti in saracie si intuneric de dracii de popi. :doh:
0

#22 Utilizator offline   Andrei Vlinder 

• Adevăr
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 07

Scris 07 March 2008 - 10:54 AM

Vezi postarealupini, la Mar 7 2008, 12:11 AM, a spus:

Depinde : pentru cei care sunt ai lui Dumnezeu, alege Dumnezeu. Pentru restul , probabil altcineva ! :doh:

Uite ce le spune Dumnezeu celor pe care i-a ales să fie ai lui :

EZECHIEL 36 : 27 "Voi pune īn voi duhul meu şi vă voi face să umblaţi după legile mele şi să păziţi şi să urmaţi căile mele".

Daca alege cineva pentru tine si tu nu ai capacitatea de a alege, cum poti sa mai vorbesti de libera alegere ?! Ca sa fii liber trebuie sa umbli dupa legea ta chiar daca faci fapte rele.

Vezi postareaGelupanda, la Mar 7 2008, 08:15 AM, a spus:

Oamenii care au trait in evul mediu erau net superiori din toate punctele de vedere oamenilor mileniului trei,desi erau tinuti in saracie si intuneric de dracii de popi. ;)

Cand se inchinau la tine daca le aprindeai in fatza un pai de chibrit ?! :doh:
0

#23 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 07 March 2008 - 11:07 AM

Vezi postareaGelupanda, la Mar 7 2008, 09:15 AM, a spus:

Nu,acest pamant a fost foarte frumos, lumea cu ajutorul dracului este pe cale sa-l distruga...si facem incet,incet regrese.

Asa este ...si vedem in istorie ca frana progresului a fost intotdeauna religia crestina, vezi cazul Bruno galilei si altele mii ...chiar si astazi nvalabil... iar aceasta frana RELIGIOASA in calea progresului ...este clar de natura diabolica ...adica exact ca si natura religiei crestine!

Citeaza

Oamenii care au trait in evul mediu erau net superiori din toate punctele de vedere oamenilor mileniului trei,desi erau tinuti in saracie si intuneric de dracii de popi. :doh:

Da ! ...Ce vremuri ????? Te trageau in teapa, te rupeau cu roata ...basca te ardeau de viu daca erai frumoasa sau gandeai liber ....Ce vremuri .... ce vremuri .... si cate crime s-au facut in numele nostru de biserica noastra pentru noi .... zise Dracu = Dumnezeul crestin, catre Fiul sau Isus = Lucifer !
0

#24 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 07 March 2008 - 11:08 AM

Vezi postareaGelupanda, la Mar 7 2008, 08:15 AM, a spus:

Cu ce erau superiori? Ce valori aveau? Ce respect aveau pentru viata umana? Ce respect aveau pentru drepturile omului? Atunci cand decideau sa arda pe rug vrajitoare si se aduna intreaga gloata sa se bucure de spectacol? Atunci cand decideau sa extermine populatii bastinase ale altor continente pentru ca aveau nevoie de pamantul lor? De fapt, de ce ma mir, ca si evreii la fel au procedat in Biblie, cand au furat pamantul de la canaaniti.
0

#25 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 March 2008 - 11:38 AM

Chiar si asa.Pe atunci mai exista respectul fata de familie,morala si demnitate umana.Grozaviile care se fac astazi legal, salbaticii evului mediu nici macar nu indrazneau sa le gandeasca.
Spui ca asistau cu placere la jertfe si participau la orori?Ce crezi ca s-ar intampla astazi daca nu ar fi dictatura democratica,controlul electronic si legile?Barbarii de atunci s-ar minuna de ce sunt in stare "reptilienii" mileniului trei.
Dealtfel mai sunt multe zone in lume in care oamenii se comporta la propriu mult mai odios decat cei de caum 1000 de ani.
0

#26 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 07 March 2008 - 12:34 PM

cica ...acum e guvernarea lui satan ...si asta cu voia LUI ,pentru a demonstra oamenilor cat rau si suferinta ,cata rautate ....poate aduce cu el satan ....si pentru a a precia cum se cuvine guvernarea urmatoare ,cand fiul va reveni pe pamant ....acum am o problema,cum il voi recunoaste dintre sutele de .....impostori....daca il voi ....."crucifica" ca si ...alta data ? :doh:

Aceasta postare a fost editata de red2shoes: 07 March 2008 - 12:35 PM

0

#27 Utilizator offline   Glamorous_witch_girl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-May 07

Scris 07 March 2008 - 12:59 PM

Da,avand in vedere ca in multe parti ale lumii adulterul era pedepsit cu moartea......aveau respect pentru familie,vroiau sau nu.Si astazi in tarile unde ai fi ucis pentru asta,cazurile de adulter sunt f rare.

Demnitate umana?presupun ca au uitat sa le spuna si sclavilor despre asta.cam ce demnitate umana poate exista in cadrul unei monarhii autoritare?
0

#28 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 March 2008 - 01:09 PM

Vezi postareared2shoes, la Mar 7 2008, 01:34 PM, a spus:

cica ...acum e guvernarea lui satan ...si asta cu voia LUI ,pentru a demonstra oamenilor cat rau si suferinta ,cata rautate ....poate aduce cu el satan ....si pentru a a precia cum se cuvine guvernarea urmatoare ,cand fiul va reveni pe pamant ....acum am o problema,cum il voi recunoaste dintre sutele de .....impostori....daca il voi ....."crucifica" ca si ...alta data ? :doh:

Ca sa-l recunosti pe Isus cand va reveni trebuie mai intai SA-L CUNOSTI.
0

#29 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 07 March 2008 - 01:20 PM

Vezi postareaGelupanda, la Mar 7 2008, 11:38 AM, a spus:

Chiar si asa.Pe atunci mai exista respectul fata de familie,morala si demnitate umana.Grozaviile care se fac astazi legal, salbaticii evului mediu nici macar nu indrazneau sa le gandeasca.
Spui ca asistau cu placere la jertfe si participau la orori?Ce crezi ca s-ar intampla astazi daca nu ar fi dictatura democratica,controlul electronic si legile?Barbarii de atunci s-ar minuna de ce sunt in stare "reptilienii" mileniului trei.
Dealtfel mai sunt multe zone in lume in care oamenii se comporta la propriu mult mai odios decat cei de caum 1000 de ani.

Moama moama ce mai respect pentru familie: isi maritau fetele cu cine vroiau muschii lor, sau le trimiteau la calugarit, de mancat in familiile mai sarace manca numai intaiul nascut baiat al familiei, restul ce apucau, nevestele erau bune numai de facut copchii si de stat la bucatarie, cel mai tare respectau drepturile copiilor femeilor alora arse pe rug ca vrajitoare, si anume dreptul de a avea o mama.
Aaa, deci avem democratie, ne controlam mai bine impulsurile animalice... dar tot aia din evul mediu erau mai evoluati. Oau! :doh:
0

#30 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 March 2008 - 02:33 PM

Vezi postareaEnki, la Mar 7 2008, 01:20 PM, a spus:

Moama moama ce mai respect pentru familie: isi maritau fetele cu cine vroiau muschii lor, sau le trimiteau la calugarit, de mancat in familiile mai sarace manca numai intaiul nascut baiat al familiei, restul ce apucau, nevestele erau bune numai de facut copchii si de stat la bucatarie, cel mai tare respectau drepturile copiilor femeilor alora arse pe rug ca vrajitoare, si anume dreptul de a avea o mama.
Aaa, deci avem democratie, ne controlam mai bine impulsurile animalice... dar tot aia din evul mediu erau mai evoluati. Oau! :doh:

OK! :doh:
Ramane pe-a ta.Nu ma mai fac comparatia cu evul mediu.Sper sa scap astfel de bataie.Ce zici? ;)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 36 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Domeniul profetic,profetii...
"Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic"
enohabel  100 11.070
Replici noi cer un sfat de la cei care cunosc
incertitudine
elia_love  13 8.077
Topic inchis spovedeste-te! ironic  280 27.321
Topic inchis Crestinii trebuie sa faca ce scrie
Ce vor ei, fac cei din biserici
zexelica  183 17.838
Replici noi Puterea cuvantului rostit si prostia omeneasca.
Injuraturi,binecuvantari si blesteme...
Gelupanda  13 3.877