Pagina 1 din 1
Blocare PC :(
Scris 04 March 2008 - 04:16 PM
am vazut ca mai e un topic asemanator, insa acelei persoane i se bloca de fiecare data ... la mine a inceput de curand numai in jocuri ... dupa 5 minute se blocheaza ... tin sa va spun ca pana atunci mergea nemaipomenit
... nu cred ca, conteaza ce placa video am atata timp cat pana acum a mers ... sa fie temperatura? sau ce anume? v-as multumi daca mi-atzi putea raspunde cum puteti...
Scris 08 March 2008 - 12:22 AM
problema este sistemul tau de operare , incearca sa reinstalezi ! cel mai bun sfat !
Scris 11 April 2008 - 08:48 PM
ce interesant e sa te bagi in seama aiurea....baieti daca aveti ceva serios de spus..spuneti altfel stati in banca voastra nu va mai dati interesanti ca nu sunteti......cat despre respectiva problema fara mai multe detalii pot spune urmatoarele:
1. este foarte posibil sa fie placa video care sa faca fata dar pt scurt timp....
2. poate fi de la procesor....bun de altfel poate fi de la multe verifica cerintele jocului respectiv(asta e un sfat general valabil)
3. de altfel mai poate fi si de la respectivul joc.....multe jocuri nu sunt "cracuite" asa cum trebuie si de aici apar multe bug-uri...
sper sa te ajute acest post
1. este foarte posibil sa fie placa video care sa faca fata dar pt scurt timp....
2. poate fi de la procesor....bun de altfel poate fi de la multe verifica cerintele jocului respectiv(asta e un sfat general valabil)
3. de altfel mai poate fi si de la respectivul joc.....multe jocuri nu sunt "cracuite" asa cum trebuie si de aici apar multe bug-uri...
sper sa te ajute acest post
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ICS nu functineaza | teluq | 4 | 2.163 |
|
weirdest thing ever | dan_d1 | 2 | 1.345 |
|
De ce nu merge cum trebuie | Bitza102 | 3 | 1.136 |