harald, la Mar 2 2008, 06:30 PM, a spus:
Ce facem, începem să predăm în şcoli faptul că omul a fost creat din lut? Şi că femeia a fost creată din coasta lui Adam?
E corect si asa, incorect ar fi invers, sa spui ca Eva a fost creata din lut si Adam din coasta Evei.
Dintr-un barbat prin clonare poti obtine o femeie, dar dintr-o femeie un barbat ba.
Unele animale au mecanisme de supravietuire extrem de complexe, vezi crocodilii, vechi de sute de milioane de ani. Sangele lor poate distruge bacterii care au aparut deabia acum si pt care nu exista antibiotice. Deci, animale care nu au nici un nivel de conştienţă, care sunt pur si simplu niste roboti biologici, condusi de programe complexe, putem considera ca au aparut asa doar ca o adaptare a existentei, a notiunii de a fi crocodili? Se considera ca sunt mecanisme adaptative, dar mutatiile genetice care stau la baza acestor structuri si functii extrem de complexe nu se pot dovedi ca au existat. Majoritatea mutatiilor genetice sunt fatale.
Ori teoria pura a evolutiei se bazeaza pe mutatii inteligente (asa cum programam noi computerele) dar care s-au petrecut de la sine, ceea ce e o absurditate.
Eu cred ca fondul genetic este manipulat de o inteligente exterioara, asa apar brusc seturi de mutatii genetice complexe care dau nastere existentei unor specii de animale net diferentiate de altele.
Tot asa unele populatii de oameni au degenerat, pentru ca fondul genetic a scos prin loteria genetica indivizi din ce in ce mai redusi mintal. Iar alte populatii au evoluat favorizate de aceasta loterie. Cineva manevreaza subtil loteria asta. Dovezile exista, scrise, doar trebuie sa le citesti, le confrunti cu istoria contemporana si accepti acest fapt. Faptul ca nu vrei sa accepti nu schimba realitatea sau datele problemei.
Asa zisa evolutie constatata de savanti nu e altceva decat o interventie clara in fondul genetic prin mutatii genetice nu singulare ci in pachet, cu miile, in asa fel ca sa rezulte ceva viabil. Din cauza asta nu exista acele verigi lipsa.
Cand o sa aud ca exista virusuri si bacterii pe alt corp ceresc o sa incep sa am indoieli. In ce priveste extratrestri, daca exista, nu sunt din universul material.
Aceasta postare a fost editata de iosafat: 02 March 2008 - 07:27 PM