De la data de 06.07 am inceput noua factura si deoarece simteam ca ma fura baietii,am resetat si contoarele telefonului.
Stupoare: azi dimineata mi-au actualizat creditul pana la ultimul apel:
cica mai am 9min si 3sec din cele 25 gratuite.m-am verificat contorul telefonului:minute vorbite, 13:02.
13:02+9:03=22.05 unde sunt restul pana la 25.
pai daca doar in 2 zile mi-au disparur ~3minute,intr-o luna m-au fript de m-au rupt.
am sunat la ei,care o tin tare si buna, nu ca acele minute sa-au vorbit si ca nu stim ce va afiseaza dvs telefonul, ci cost control e cel important,dupa el sa va luati si vrajeli.
oricum... important e faptul ca nu o sa rezolvi niciodata nimic,sa-au pus cu raul pe tine vor sa se scoata cat mai mult pana or veni cei de la vodafone.
acelasi lucru la-am patit si acum vreo 2 luni cu celalalt numar (am 2 abonamente)
mi-a venit in factura 175 mesaje,in conditia in care counter-ul telefonului imi arata 182 mesaje de cand sunt abonat.
iar telefoane la ei, singurul lucru pe care la-au facut,mi-au dat factura detaliata in care am aflat ca am trimis chiar 20 si ceva de mesaje intr-o zi,unele chiar la interval de 5 secunde.
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis