JIGNIRE Ce sa fac!!!!
Scris 01 March 2008 - 09:31 AM
I-am adresat cuvinte grele mai precis " te tine te calca toata lumea in picioare" ce sa fac ca sa ma ierte eu i-am spus dc ti la mine ma ierti dar ea imi spun canu poate desi in zice ca sunt un baiat deosebit
Scris 01 March 2008 - 09:35 AM
marius_cta, la Mar 1 2008, 09:31 AM, a spus:
I-am adresat cuvinte grele mai precis " te tine te calca toata lumea in picioare" ce sa fac ca sa ma ierte eu i-am spus dc ti la mine ma ierti dar ea imi spun canu poate desi in zice ca sunt un baiat deosebit
sincer ,nu am inteles nimic ......iar acesta nu pare a fi o jignire ci un adevar spus unui prieten....prietenii nu trebuie sa-i mintim...le spunem adevarul in fata ,desi doare,iar ei ar trebui sa aprecieze .....detaliaza daca vrei sa fii ajutat ..
Scris 01 March 2008 - 09:42 AM
marius_cta, la Mar 1 2008, 09:31 AM, a spus:
Hai sa reformulam sa inteleaga toata lumea ( pentru ca sincera sa fiu nici eu n-am inteles mare lucru )
I-am adresat cuvinte grele , mai precis : " pe tine te calca toata lumea in picioare " . Ce sa fac sa ma ierte ? Eu i-am spus : " daca tii la mine ma ierti , dar ea imi spune ca nu poate desi imi zice ca sunt un baiat deosebit " .
Oricum eu subscriu la ceea ce ti-a spus si Red ... Sunt cuvintele unui om pe care-l intereseaza .
Scris 01 March 2008 - 09:46 AM
Am cunoscut candva pe un tip care a facut aceiasi greseala ...
, luna viitoare are parastasu,saracu ....
Scris 01 March 2008 - 11:15 AM
Eu 22 ea ,19 suntem de cateva zile impreuna este o relatie oarecum la distanta si i-am adresat cuvintele acestea ptr ca o s-a dus cu fostul prieten la cumparaturi si am intrebat-o dar u nu puteai sa ei atitudine ea mi-a raspuns ca s-a urcat in masina NU STIU DAR DEGEABA V-ATI FACUT CONT ANUMITI USERI D FACETI MISTO ......... ASA SUNTEM NOI ROMANI
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
nu va inteleg deloc |
born2faq | 2 | 3.812 |
|
Ne mutam impreuna? | bydy | 31 | 9.366 |
|
V-ati insela iubitul cu prietenul lui? | X_andra | 31 | 14.043 |
|