Care este explicatia pierderii...? ...despre suflete pereche,din nou...
Scris 28 February 2008 - 11:23 PM
Am stat si m-am gandit,si-as vrea sa stiu si teoriile voastre.Am auzit foarte multe persoane care-au spus ca ,desi la un anumit moment si-au gasit sufletul pereche,mai tarziu l-au pierdut, pentru ca sufletele pereche nu-s facute pentru a ramane impreuna in viata asta.
Mai tarziu,am imbratisat si eu teoria asta.Nu stiu de ce.Asa am simtit intr-un anumit moment,mai ales dupa ce ,o persoana draga mie,mi-a spus acelasi lucru.
Si-atunci nu inteleg.Pentru ce mai exista suflete pereche daca oricum nu vor ramane impreuna,si oricum sunt sortite esecului in lumea asta? Sa fie adevarat ce se zice? Potrivit celor ce se intampla in fiecare zi,inclin sa cred ca da.Si-atunci care-i explicatia?
Mai tarziu,am imbratisat si eu teoria asta.Nu stiu de ce.Asa am simtit intr-un anumit moment,mai ales dupa ce ,o persoana draga mie,mi-a spus acelasi lucru.
Si-atunci nu inteleg.Pentru ce mai exista suflete pereche daca oricum nu vor ramane impreuna,si oricum sunt sortite esecului in lumea asta? Sa fie adevarat ce se zice? Potrivit celor ce se intampla in fiecare zi,inclin sa cred ca da.Si-atunci care-i explicatia?
Scris 28 February 2008 - 11:33 PM
rise_again, la Feb 29 2008, 12:28 AM, a spus:
da eu vbesc accum cu el si mi vine s m spanzur
Cred ca deocamdata nu esti destul de matura incat sa stii ca e el sau nu...Poate intr-o zi ai sa privesti in urma si-ai sa-ti dai seama ca te-ai inselat...Pana la intalnirea cu printul,trebuie sa pupam multe broaste
Scris 29 February 2008 - 01:20 AM
cinnamon^, la Feb 28 2008, 11:23 PM, a spus:
Am stat si m-am gandit,si-as vrea sa stiu si teoriile voastre.Am auzit foarte multe persoane care-au spus ca ,desi la un anumit moment si-au gasit sufletul pereche,mai tarziu l-au pierdut, pentru ca sufletele pereche nu-s facute pentru a ramane impreuna in viata asta.
Welcome to the real world. Şi ghici ce? Nu există "suflete pereche"=>nu există teorie.
rise_again, la Feb 28 2008, 11:28 PM, a spus:
da eu vbesc accum cu el si mi vine s m spanzur
Ce spuneam?
Scris 29 February 2008 - 01:41 AM
cred ca ai dezvoltat o adevarata obsesie pt sufletul asta pereche (ca sa nu zic ca ai luat-o razna...) ... nu pot decat sa-ti doresc sanatate
si curaj
parerea mea
parerea mea
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Care este scopul existentei umane
|
DAVIDDRAGOS | 341 | 30.133 |
|