Buna.Am inceput un alt proiect.Am facut un top pentru site-uri din ro.Momentan este mic site-ul dar spre viitor sper sa creasca cu putin noroc.Are doua moduri de votare,buton simplu si buton cu alerta (modul acela cu apasa OK pt a vota).Ce parere aveti despre acest site? Design,continutul lui si ce ati crede ca ar fi trebuit scos/adaugat ?Ms.Astept parerile voastre.O zi buna.
Pagina 1 din 1
OKTop.ro Pareri/Opinii
Scris 01 March 2008 - 08:36 PM
si linkul e www.oktop.ro
Prima mea impresie e ca parca nu s-au incarcat toate imaginile... e prea mult alb.
La logo... imi da senzatia ca e "K Top" ... (e doar o parere)
In rest.. frumos
bv
Prima mea impresie e ca parca nu s-au incarcat toate imaginile... e prea mult alb.
La logo... imi da senzatia ca e "K Top" ... (e doar o parere)
In rest.. frumos
Scris 01 March 2008 - 09:00 PM
Aiurea e ca am mers pe unu din linkuri si de fiecare data cand fac click pe ceva in site-ul ala ma tot invita sa il votez in topu vostru, indiferent daca de prima data fac da sau nu...
Scris 02 July 2008 - 10:15 AM
Am recitit acest post si am vazut comment-urile lasate de voi.Design-ul s-a schimbat si multe altele.Va invit sa intrati pe noul oktop.ro si sa va dati cu parerea.Multumesc .
Scris 03 July 2008 - 06:08 PM
deci templateul e prea simplu ...alb.... si imi da eroare la codul de inscriere desi eu il introduc corect
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Jocuri cool
jocuri online |
FreeKFace | 2 | 2.291 |
|
www.123auto.ro - care este parerea vostra? | mariusbatrinu | 0 | 4.316 |
|