koste, la Feb 29 2008, 03:14 PM, a spus:
De aceea: nu spun sa renunti la iubitul tau pentru parinti dar fii mai atenta la amanuntele relatiei voastre, daca merita sacrificiile tale si de ce nu, daca el intr-adevar te merita cu adevarat.
Dar ce parere au prietenii, rudele de relatia asta? (Daca mai sunt si alte persoane care au incercat sa te faca atenta cu privire la situatia asta ar trebui, zic eu sa te puna pe ganduri).
Oricum, tu esti singura care decizi dar inainte de asta gandeste-te mult si bine. Nu lua hotarari pripite pe care sa le regreti mai tarziu. Incearca sa fii putin egoista si sa te gandesti intai la tine si daca nu se poate pe termen mai lung, macar pentru viitorul apropiat. Sa fii fericita!
Dar ce parere au prietenii, rudele de relatia asta? (Daca mai sunt si alte persoane care au incercat sa te faca atenta cu privire la situatia asta ar trebui, zic eu sa te puna pe ganduri).
Oricum, tu esti singura care decizi dar inainte de asta gandeste-te mult si bine. Nu lua hotarari pripite pe care sa le regreti mai tarziu. Incearca sa fii putin egoista si sa te gandesti intai la tine si daca nu se poate pe termen mai lung, macar pentru viitorul apropiat. Sa fii fericita!
Nu'mi cereţi să analizez dacă mă merită cu adevărat sau nu, e o aberaţie asta, nu pot vedea lucrurile decât din interior, n'am cum să analizez relaţia aşa de rece. Dacă o să ne despărţim peste 5 ani, înseamnă că nu m'a meritat cu adevărat? Eu pot răspunde doar subiectiv, şi doar prin prisma a ceea ce eu simt pentru el.
Chiar azi am avut o discuţie cu nişte prieteni foarte apropiaţi, care ne'au fost aproape în momentele mai puţin plăcute de până acum.. doar că discuţia a fost în lipsa lui, şi ceea ce am auzit m'a durut şi m'a pus pe gânduri un pic. Părerea lor e că "mă ratez" alături de el, că el în locul meu nu ar face nimic din ce'am făcut eu, nu ar risca şi nu s'ar sacrifica. Eu asta nu am de unde şti, dacă în locul meu el ar face la fel (de spus e uşor, mai greu e de pus în practică), şi ar alege relaţia în locul familiei, deşi când ne'am despărţit în toamnă a fost tocmai din cauza alor săi.
Între timp am vorbit şi cu taică'miu, el spune că e de preferat să mai avem o discuţie, faţă în faţă, să încercăm să depăşim momentul, pentru că nu e frumos să rămânem certaţi, indiferent de ce va fi. Şi că speră că voi lua o decizie favorabilă.. adică probabil că voi face cum spun ei. Nici nu mai ştiu ce să cred, pentru că mi'a dat impresia că încearcă să se arate acum înţelegător, pentru a putea apoi să mă manipuleze. Mi'e şi jenă că am ajuns să mă plâng pe un forum, şi să cer sfaturi
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis