sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Să renunţ la el pentru ai mei? am nevoie de un sfat Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 28 February 2008 - 10:59 AM

Vezi postareaRavl, la Feb 28 2008, 10:54 AM, a spus:

ok, se pare că hotărârea ta e ca şi luată ...

şi eu cred că te vei descurca ... vei termina facultatea, nu înainte de a te angaja la un program de 8 ore pe un rahaţel de salariu , vei ajunge zburdând acasă la dragostea ta, să'i pregăteşti ceva de mâncare, să'i speli ceva ciorăpărie , să'i calci o cămaşă pentru a doua zi ( eu te'aş sfătui să'l obişunieşti cu tricouri :P ) , iar când vine seara va trebui cumva să te mobilizezi şi pentru sesiuni ... probabil ân defavoarea sexului .

Fain, nu ? ... :kiss:

eheee...da `de ce crezi mata ca te va asculta fata? mata ai ascultat de `ai batrani la tineretile matale? aceste sfaturi nu-si au rostul. :o:
0

#22 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 28 February 2008 - 11:03 AM

Vezi postareaRavl, la Feb 28 2008, 10:54 AM, a spus:

ok, se pare că hotărârea ta e ca şi luată ...

şi eu cred că te vei descurca ... vei termina facultatea, nu înainte de a te angaja la un program de 8 ore pe un rahaţel de salariu , vei ajunge zburdând acasă la dragostea ta, să'i pregăteşti ceva de mâncare, să'i speli ceva ciorăpărie , să'i calci o cămaşă pentru a doua zi ( eu te'aş sfătui să'l obişunieşti cu tricouri :P ) , iar când vine seara va trebui cumva să te mobilizezi şi pentru sesiuni ... probabil ân defavoarea sexului .

Fain, nu ? ... :kiss:

Asta spune mai multe despre tine, decât despre cât de potrivit ar fi prietenul ei. No offence. :P

Vezi postareaSomesh, la Feb 28 2008, 10:59 AM, a spus:

eheee...da `de ce crezi mata ca te va asculta fata? mata ai ascultat de `ai batrani la tineretile matale? aceste sfaturi nu-si au rostul. :o:

Şi pentru tine ar fi valabilă presupunerea despre părinţii ei: din ce susţii tu, rezultă că nimeni nu ar fi potrivit pentru fata lor. Nu faci nici un fel de referire la prietenul ei actual, din câte văd eu, ci la "momentul complet nepotrivit", se pare.

Aceasta postare a fost editata de harald: 28 February 2008 - 11:04 AM

0

#23 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 February 2008 - 11:12 AM

Vezi postareaharald, la Feb 28 2008, 11:03 AM, a spus:

Şi pentru tine ar fi valabilă prespunerea despre părinţii ei: din ce susţii tu, rezultă că nimeni nu ar fi potrivit pentru fata lor.

nu musiu, io vreu sa zic ca oricat de minunat e baiatul, oricat de fabuloasa e dragostea lor, dupa ce se vor muta impreuna tot la ce a zis Raul se va ajunge. ca asa e firea lucrurilor, iar mata cred ca esti de acord.

ideea era ca ea nu ar trebui sa se grabeasca in halul asta sa plece de acasa si sa se mute cu el (ca asta probabil se va intampla dupa ce va intrerupe relatiile cu parintii). :kiss:
0

#24 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 28 February 2008 - 11:15 AM

Daca ea va considera ca asta trebuie facut o va face indiferent de parerea oricarui de pe forum :kiss:
0

#25 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 28 February 2008 - 11:21 AM

Vezi postareaSomesh, la Feb 28 2008, 01:12 PM, a spus:

dupa ce se vor muta impreuna tot la ce a zis Raul se va ajunge. ca asa e firea lucrurilor, iar mata cred ca esti de acord.

mai mult ... dacă la început o va bombarda cu mici cadouri , pe care ea le va considera nepreţuite, după 2 ani de convieţuire se vor rezuma doar la cadourile de paşte, crăciun şi onomastică , ulterior ea va lua decizia să'şi facă singură cadouri, fapt ce nu'i va displace insă, nu Harald ?! :kiss:
0

#26 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 28 February 2008 - 11:30 AM

Daca pleaca de acasa, la el si relatia lor nu va merge, varegreta ca nu si-a ascultat parintii.
Daca alege parintii in defavoarea iubitului, o sa se gandeasca mereu daca nu cumva si-a pierdut dragostea vietii! :o:

Nici eu nu as sti ce sa fac!

Vezi postareaRavl, la Feb 28 2008, 11:21 AM, a spus:

mai mult ... dacă la început o va bombarda cu mici cadouri , pe care ea le va considera nepreţuite, după 2 ani de convieţuire se vor rezuma doar la cadourile de paşte, crăciun şi onomastică , ulterior ea va lua decizia să'şi facă singură cadouri, fapt ce nu'i va displace insă, nu Harald ?! :P

Tutzule, tu ce ai mancatde dimineata de esti asa "optimist"? :kiss:

#27 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 February 2008 - 11:35 AM

Vezi postareaDAriaNA2006, la Feb 28 2008, 11:30 AM, a spus:

da` de ce, fata, ca la unii le place maxim asa. papa bun, haine curate, ... in contrapartida alocatie lunara pentru toate cadourile ... si pentru cele neprevazute ... toata lumea e in extaz. :P
0

#28 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 28 February 2008 - 11:33 AM

Vezi postareaDAriaNA2006, la Feb 28 2008, 01:30 PM, a spus:

neh , stai să'i explic cum e cu dragostea ... :P

La început tu vei face dragoste, el doar sex ... sau poate cine ştie , eşti chiar norocooasă şi faceţi amândoi dragoste :o:

apoi , vei aştepta cu înfrigurare ziua de sâmbătă pentru a face sex , pe masă , pe covor, cu sau fără lumânări ... dar sex să fie , că eşti tânără maică, iar corpul tău tânjeşte după sexul ăla .
vor mai trece câţiva ani, dacă faceţi şi un copil ... sexu' va deveni pentru o lungă perioadă doar o amintire , vei zâmbi doar la auzul cuvântului "sex" ... şi dacă chiar aveţi noroc şi condiţii (să nu staţi cu copilul în aceiaşi cameră) , sexul se poate reabilita cu puţin efort din partea voastră .

Ehe, Dragoste, dragoste ... :P

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 28 February 2008 - 11:34 AM

0

#29 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 28 February 2008 - 11:35 AM

Vezi postareaRavl, la Feb 28 2008, 11:33 AM, a spus:

neh , stai să'i explic cum e cu dragostea ... :kiss:

La început tu vei face dragoste, el doar sex ... sau poate cine ştie , eşti chiar norocooasă şi faceţi amândoi dragoste :P

apoi , vei aştepta cu înfrigurare ziua de sâmbătă pentru a face sex , pe masă , pe covor, cu sau fără lumânări ... dar sex să fie , că eşti tânără maică, iar corpul tău tânjeşte după sexul ăla .
vor mai trece câţiva ani, dacă faceţi şi un copil ... sexu' va deveni pentru o lungă perioadă doar o amintire , vei zâmbi doar la auzul cuvântului "sex" ... şi dacă chiar aveţi noroc şi condiţii (să nu staţi cu copilul în aceiaşi cameră) , sexul se poate reabilita cu puţin efort din partea voastră .

Ehe, Dragoste, dragoste ... :o:

Ravl, moralul tau trebuie ridicat,cumva? :P
0

#30 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 28 February 2008 - 11:38 AM

Vezi postareaKahila, la Feb 28 2008, 01:35 PM, a spus:

Ravl, moralul tau trebuie ridicat,cumva? :o:

nu fată, încă se ridică singur ! ... :kiss:

mă rog, ai înţeles tu ... sper ! :P
0

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Cum sa saruti?
Invatza ! :P
isshmen  1 1.582
Topic inchis sunt eu oare nebuna sau comportamentul lor e anormal ? jo tunder  104 15.781
Topic inchis Chestionar:    de ce noi oamenii nu ramanem cu prima dragoste?
fiecare dintre noi am avut o iubita sau un iubit mai e??
hackerprof  85 16.664
Topic inchis cum cistigi dragostea unei femei? fara minte  15 4.346
Hot Topic (New) Asta e ... viata e dura
tarfe sunt multe
TiGeR_asH  28 10.508