DAriaNA2006, la Feb 28 2008, 09:27 AM, a spus:
Eu nu sunt parinte, sunt un om care a facut multe greseli si daca ma intrebi pe mine in momentele astea, ti-as zice sa nu renunti la familie pentru nimeni si nimic in lumea.
Undeva există o linie de demarcaţie, peste care trebuie să treci, pentru a avansa din familia în care ai crescut spre familia proprie. Familia în care ai crescut nu reprezintă binele suprem, ci doar "răul" pe care îl cunoşti deja.
Alegerea viitorului ar trebui să depindă exclusiv de evaluarea corectă a viitorului partener. Dacă
el este persoana potrivită, nu dacă părinţii tăi sunt de-acord cu el. Eu pot crede că părinţii tăi pot realiza (teoretic

) o evaluare mai matură şi mai corectă decât tine asupra partenerului tău, dar ar trebui ca ei să poată argumenta rezonabil: "nu e potrivit pentru că aia, aia şi cu celalaltă nu le face cum trebuie ...". Dar în lipsa unor argumente clare, părerea părinţilor nu valorează mare lucru. Există părinţi în viziunea cărora nimeni nu e destul de bun pentru fata lor. Iar faptul că discuţia se poartă în jurul religiei, mă face să îmi pun unele întrebări despre cât de "reliable" poate fi părerea părinţilor ...
Kahila, la Feb 28 2008, 10:22 AM, a spus:
O situatie delicata....Parintiii sant singurii care iti vor binele sant sinceri si te iubesc neconditionat ...
Yeah, right

"Te-am făcut ca să aibă cineva grijă de mine la bătrâneţe, nu ca să umbli cu toţi golanii"