Aceasta postare a fost editata de raven_evol: 11 July 2005 - 04:40 PM
Explozii in Londra istoria se repeta
Scris 11 July 2005 - 04:40 PM
nu cred ca sa-a referit la faptul ca razbunarea e cea mai buna solutie ci cred ca a zis ca oamenii sunt dornici de razbunare din orice,sunt acoperiti de furie si nimic nu mai conteaza!
Scris 11 July 2005 - 04:48 PM
cand sar bombe in jurul tau,e de inteles sentimentul asta de razbunare,chestia e ca hotararile trebuie luate la rece si nu in urma unor tragedii...dar din pacate cam asa se intampla!
Scris 11 July 2005 - 04:58 PM
da,asta asa e!adevarul e ca nu prea avem ce face.lumea continua sa se razboiasca,sa se bombardeze si sa dea vina unii pe altii
fie ca vrem noi fie ca nu
Scris 11 July 2005 - 09:00 PM
Poate ar fi ...dar ar fi radicala!
Expulzarea din tara a tuturor cetatenilor de religie islamica :"> .Ma considerati rasist? Nu sunt,dar uitativa si voi ce se intampla in lume
renaste rasismul, din motive politice,economice ,socio-umane,samd.Cineva intors zilele trecute din Irlanda ,imi confirma acest lucru... :blinca: esticii iau locurile de munca ale localnicilor,pe bani de nimic;ei(localnicii) au datorii,rate pe la banci,si incep sa se uite urat si sa reactioneze la faptul ca sunt dati afara din servici ptr ca altii se multumesc cu ...resturi... :">
Reactia asta de respingere,dar sub alta forma ,sa-a putut vedea la votul negativ, dat de francezi constitutiei europene.
Europa e invadata de estici si localnicii din tarile UE se vad amenintati...si ,sincer au de ce sa se teama...un "estic" va lucra la jumatate de salar fata de "vestic"si va fi (super)multumit.Auch !sunt offtopic.
Personal,repet ,singura varianta :afara cu islamistii! :">
Intr-un sat din judet,mai demult niste tigani au violat si omorat o tanara...
Localnicii sa-au adunat si au dat foc caselor ,ii-au batut,si i-au fugarit din sat...
Urat ve-ti spune...furtisagurile au fost trecute cu vederea,dar faptele grave nu.O masura radicala ;de atunci nici un tigan nu mai calca in acel sat,este scos afara de la inceput.La fel si cu atentatelea astea...iesit pe posturile tv si spus ...inca un atentat si toti islamistii ...out!,se vor vinde singuri intre ei,pentru ca in tarile lor nu au ce sa faca !
...daca cu vorba buna nu se poate ...
....
Expulzarea din tara a tuturor cetatenilor de religie islamica :"> .Ma considerati rasist? Nu sunt,dar uitativa si voi ce se intampla in lume
Reactia asta de respingere,dar sub alta forma ,sa-a putut vedea la votul negativ, dat de francezi constitutiei europene.
Europa e invadata de estici si localnicii din tarile UE se vad amenintati...si ,sincer au de ce sa se teama...un "estic" va lucra la jumatate de salar fata de "vestic"si va fi (super)multumit.Auch !sunt offtopic.
Personal,repet ,singura varianta :afara cu islamistii! :">
Intr-un sat din judet,mai demult niste tigani au violat si omorat o tanara...
Localnicii sa-au adunat si au dat foc caselor ,ii-au batut,si i-au fugarit din sat...
Urat ve-ti spune...furtisagurile au fost trecute cu vederea,dar faptele grave nu.O masura radicala ;de atunci nici un tigan nu mai calca in acel sat,este scos afara de la inceput.La fel si cu atentatelea astea...iesit pe posturile tv si spus ...inca un atentat si toti islamistii ...out!,se vor vinde singuri intre ei,pentru ca in tarile lor nu au ce sa faca !
...daca cu vorba buna nu se poate ...
Scris 11 July 2005 - 09:32 PM
se pare ca vestul,cam tardiv ce-i drept,a inceput sa se trezeasca...
sistemele de siguranta in State sa-au schimbat dupa 9/11,si daca incerci sa mergi cu avionul sau sa intri in puncte turistice iti pun sa-ti scoti si pantofii din picioare...mie mi sa-a intamplat,asa ca stiu despre ce vorbesc!
sistemele de siguranta in State sa-au schimbat dupa 9/11,si daca incerci sa mergi cu avionul sau sa intri in puncte turistice iti pun sa-ti scoti si pantofii din picioare...mie mi sa-a intamplat,asa ca stiu despre ce vorbesc!
Scris 11 July 2005 - 11:04 PM
sfc nu trebuie sa te consideri extremist afirmand aceste lucruri. Adevarul este ca datorita traiului pe care-la au islamistii sa-au inrait foarte mult. Este o greseala intr-adevar sa-i privim pe toti cu aceiasi ochi dar sa condamnam un european, american pentru ca are o anumita repulsie pentru un islamist ... nu putem. Au adus prea multa durere pe aceste continente, chiar si pe al lor astfel incat imi vine greu sa cred ca-i putem accepta chiar atat de usor in preajma noastra.
Uitati-va la noi, romanii. Cati dintre noi nu strambam din nas in momentul in care suntem nevoiti sa stam langa un tigan? A fost de ajuns ca marea majoritate sa fie catalogati drept sarlatani, pierde-vara ca noi sa-i bagam in aceiasi oala pe toti (eu nu fac nota discordanta).
Asa ca eu unul iti dau dreptate. Cat despre teama vesticilor de invazia esticilor ... mi se pare normal ca in tara ta sa-ti doresti sa ai intaietate.
sfc esti de-al meu!
Uitati-va la noi, romanii. Cati dintre noi nu strambam din nas in momentul in care suntem nevoiti sa stam langa un tigan? A fost de ajuns ca marea majoritate sa fie catalogati drept sarlatani, pierde-vara ca noi sa-i bagam in aceiasi oala pe toti (eu nu fac nota discordanta).
Asa ca eu unul iti dau dreptate. Cat despre teama vesticilor de invazia esticilor ... mi se pare normal ca in tara ta sa-ti doresti sa ai intaietate.
sfc esti de-al meu!
Scris 12 July 2005 - 10:19 PM
Blueone,n-as crea sa fiu considerat rasist,dar cateodata masurile radicale sau dovedit cele mai eficace.
Jumatatile de masura nu mai fac fata rautatilor din lume.
Cresterea nivelului de trai ,atrage multe aiureli din partea oamenilor.Mai bine zis aberatii;nu are rost sa le insiruiesc dar sunt sigur ca si altii le-au observat.Confortul(domnia)se plateste. :De Si ca intotdeauna ,oalele sparte le platesc cei care nu merita...
"
Jumatatile de masura nu mai fac fata rautatilor din lume.
Cresterea nivelului de trai ,atrage multe aiureli din partea oamenilor.Mai bine zis aberatii;nu are rost sa le insiruiesc dar sunt sigur ca si altii le-au observat.Confortul(domnia)se plateste. :De Si ca intotdeauna ,oalele sparte le platesc cei care nu merita...
Scris 22 July 2005 - 02:18 PM
cica ieri au mai explodat iar bombe in londra...
dap, teroristii astia vor sa demonstreze ceva
Scris 22 July 2005 - 02:54 PM
MORRIGAN, la Jul 22 2005, 04:18 PM, a spus:
cica ieri au mai explodat iar bombe in londra...
[snapbacca]56375[/snapbacca]
[snapbacca]56375[/snapbacca]
sigur,ca ar trebui putin terminati...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Romania - articole | marina | 1 | 4.413 |
|