sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Explozii in Londra istoria se repeta Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   blueone 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-May 05

Scris 07 July 2005 - 01:11 PM

Dupa cum deja ati aflat, azi dimineata in Londra sa-au inregistrat o serie de explozii, momentan nerevendicate.
Atentatele sa-au produs inrt-o zona foarte populata a Londrei (subteran si suprafata). Mai multe explozii simultane au zguduit orasul in subteran si cel putin o explozie sa-a inregistrat la suprafata, intr-un autobuz. Cel putin doua persoane au fost ranite iar politia a inchis caile subterane.
Aceste incidente au avut loc in jurul orei 10:00 locale. Circulatia rutiera este paralizata, iar comunicatiile mobile blocate.
Se vorbeste despre un numar mare de raniti.
Se poate spune ca avem de-a face cu o serie de atentate coordonate. Surse BBC vorbesc de informatii conform carora atentatele poarta semnatura Al-Qaeda.
Autoritatile britanice sunt rezervate in declaratii.
Aceste evenimente nedorite sunt practic o barbarie tinandu-se cont de faptul ca membrii G8 sa-au reunit in Scotia pentru a asigura un trai mai bun populatiei din Africa.
Se pare totusi ca acest cosmar nu si-a gasit sfarsitul. Intrebarea mea este cum comentati aceste barbarii? Cum este posibil? Cum putem sa punem punct terorismului international?

#2 Utilizator offline   fericirea 

• Psihanalist
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 17-May 05

Scris 07 July 2005 - 03:31 PM

blueone, la Jul 7 2005, 02:11 PM, a spus:

cum comentati aceste barbarii? Cum este posibil? Cum putem sa punem punct terorismului international?
[snapbacca]53705[/snapbacca]

ei cu ale lor,noi cu ale noastre

#3 Utilizator offline   blueone 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 07 July 2005 - 05:46 PM

Este simplu sa vorbim asa atunci cand suntem la sute de cam distanta de locurile in care au avut loc atentatele teroriste.
Dar nu uita fericirea ca teroristi nu tin cont de nimeni si de nimic, si nu m-ar mira daca si Romania, datorita sprijinului pe care-la acorda trupelor aliate in Iraq, ar fi vizata de aceste grupari.
Si chiar daca nu ar fi asa, suntem totusi oameni si pe mine unul ma doare sa vad ca zeci, sute de nevinovati mor datorita unor grupari fundamentaliste.

#4 Utilizator offline   midnight-ghost 

• Nike!!!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-June 05

Scris 07 July 2005 - 05:51 PM

blueone, la Jul 7 2005, 03:11 PM, a spus:

Cel putin doua persoane au fost ranite iar politia a inchis caile subterane.
Aceste incidente au avut loc in jurul orei 10:00 locale. Circulatia rutiera este paralizata, iar comunicatiile mobile blocate.
Se vorbeste despre un numar mare de raniti.
[snapbacca]53705[/snapbacca]

Cele doua persoane au murit.........si pe cind ma uitam la stiri erau 95 de raniti dar am inteles ca numarul persoaneleor decedate a crescut.....parerea mea e ca actele de terorism nu au nici o scuza cei care, iar le comit nu se pot numi oameni :- : :agresiv:

Aceasta postare a fost editata de midnight-ghost: 07 July 2005 - 05:52 PM

#5 Utilizator offline   MORRIGAN 

• psycho bitch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Validating
  • Inregistrat: 22-June 05

Scris 08 July 2005 - 09:42 PM

un 11 septembrie al britanicilor

#6 Utilizator offline   Dunadan 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 10-June 05

Scris 08 July 2005 - 10:39 PM

fericirea, la Jul 7 2005, 04:31 PM, a spus:

ei cu ale lor,noi cu ale noastre
[snapbacca]53730[/snapbacca]

nepasarea,dezinteresul,,cinismul...astea sa fie trasaturile Fericirii?Sper ca nu...sper ca doar ti-ai ales extrem de gresit nicca-ul.Sunt ale noastre exploziile alea cum sunt ale noastre si cele din Madrid,asa cum al nostru este si copilul care moare de foame in Africa...si cei morti in nesfarsite razboie civile acolo si in America de sud,si victimele tsunami-ului sunt tot ale noastre...nu numai cele ale inundatiilor din moldova sau oltenia
ale noastre ale OAMENILOR....
Dumnezeu sa-i ierte pe toti si sa ne ajute sa ne schimbam metalitatea si modul stupid de a gandi ,de a ne omora unii pe altii,side a distruge bucata asta de roca pe care zburam
sa auzim de bine...

#7 Utilizator offline   sfc 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-October 04

Scris 09 July 2005 - 03:01 PM

Poate problema vine de la saracia si lipsa de cultura a celor ce fac astfel de actiuni criminale.Cred ca atata vreme cat o sa-i numim "teroristi",pe cei care fac atentate ,acestea vor continua...
Am observat ca la ei terorist =erou :doh:
Daca lumea,si in special cea musulmana ar condamna aceste acte, si le-ar numi ,nu "teroriste" ci CRIMINALE,poate incet ,incet se vor reduce ,sau se vor orienta doar spre activitatile militare.
Ar trebui facuta o schimbare radicala privind actiunile criminaleale acestor oameni bolnavi.Doar liderii musulmani pot schimba mentalitatea aceasta(cred eu)de a ucide pe oricine si cu orice pret... :blinca:
Inca odata, cred ca doar renumind aceste atacuri ca fiind CRIMINALE(si autorii criminali) si nu teroriste o sa putem,macar partial sa schimbam optica acestora.
Poate inteleg si ei ca una e sa omori oameni nevinovati si alta e sa te pui cu o armata sau organizare de acest tip.
Pana atunci trebuie considerati LASI pentru ca nu au curajul sa lupte cu cei de teapa lor si se lupta cu oameni neinarmati,copii si femei
...Si mai spun ca se cred BARBATI :agresiv:
Cred ca se tavaleste "Alah" pe jos cand se lauda de barbatia lor :-

#8 Utilizator offline   IRM 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-June 05

Scris 09 July 2005 - 03:38 PM

Dupa cum vad eu problema,multe lucruri care sa intampla acum,si sper sa nu-mi gasesc multi care sa ma "ostracizeze",in RO se cred datorita interventiei americane in Iraca,acte intr-un fel justificate,catre alianta,catre sefii ei,se uita ca nu se poarta un razboi atacand populatia civila,ci de la soldat la soldat,si nu se poate vorbi despre "problemele" altora.
Locuind intr-o zona "calda" si la propriu,stiu din pacate cam despre ce vorbesc...
Terorismul este omniprezent in lume,la fel cu saracia,traficul de droguri si persoane,SIDA,etc.
Terra poate fi un loc frumos,pacat doar ca oamenii o distrug...

#9 Utilizator offline   blueone 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 09 July 2005 - 08:12 PM

Ma bucur sa observ ca sunteti solitari cu persoanele care traverseaza acum momente de groaza! La inceput ma speriasem putin crezand ca noua romanilor nu ne pasa de nenorocirea unor semeni, care, asa cum bine a spus dunadan sunt de-ai nostri fie ca au rezidenta in Moldova, fie ca se gasesc in celalalt capat al lumii!

#10 Utilizator offline   Vallentine 

• Of the Krayakin
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 17-June 05

Scris 11 July 2005 - 12:41 PM

in seara cand am vazut atentatele,mortii si ranitii la televizor nu am dormit.
sunt genul de persoana careia ii place sa vada numai ce-i mai frumos in lumea asta dar nu pot ramane indiferenta.ce se intampla dincolo sau aici ne priveste pe
noi Oamenii.si daca ramai nepasator inseamna ca nu esti om ca ai o inima mai inghetata decat Antarctica.cum poti sa spui"ei cu ale lor,noi cu ale noastre" in felul asta te ridici la nivelul teroristilor(ptr. ca indiferenta doare mai tare ca orice).

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi cine ma invatza si pe mine cum sa scot un raspuns de la chestionar fara sa fiu moderator? gauss  2 1.579
Topic inchis sondaj
cati peste 20 care sub??
darku  6 4.731
Replici noi Atasamente Site unde se castiga !
puteti face rost de niste premii gratis
Marius995  2 766
Topic inchis Test sociometric
īmi trebuie ca temă pt şcoală. Uitaţi pt o secund&
SithLord  33 16.422
Topic inchis Ce se intampla cu forumul? crystyann  67 14.107