Relatia cu Socrii
Scris 26 February 2008 - 10:41 AM
Sotiei mele nu ii place sa locuiasca la mine acasa intrucat mama mea, bolnava fiind (mania persecutiei), fumeaza foarte mult (2 pachete pe zi), de unde si miros de tutun prin apartament. In plus acolo (sotia) nu prea are acces la masina de spalat cand doreste.
Cum credeti ca as putea iesi din aceasta situatie (fara divort si fara sa-mi bat socrul)?
Scris 26 February 2008 - 10:47 AM
Scris 26 February 2008 - 10:50 AM
Bafta!
Scris 26 February 2008 - 11:03 AM
ClassicBabyGirl, la Feb 26 2008, 11:44 AM, a spus:
Ma jignesti cand spui ca nu muncesc. Muncesc si la firma si acasa la socru, dar nu pot face ceva din proprie initiativa, in curtea si casa alutuia, pentru ca primesc reprosuri ca nu am facut ce trebuia si m-am bagat aiurea. Nu ma simt in largul meu ca la mine acasa.
Scris 26 February 2008 - 11:04 AM
Scris 26 February 2008 - 11:07 AM
Am si in familie un astfel de caz, nu iti pot explica ce imi e dat sa vad in casa lor, certuri, scandaluri....
Cel mai bine mutati-va impreuna, singurei altundeva, cu chirie daca nu aveti bani sa va luati propria locuinta.
Va distrugeti relatia, armonia...si pana la urma? Pentru ce sa iti mananci nervii , energia, iubirea fata de sotie?
Mult succes
Scris 26 February 2008 - 12:30 PM
Florian_L, la Feb 26 2008, 10:41 AM, a spus:
Problema e veche de cand lumea...
Solutia a fost sugerata deja. Plecati in alta parte.
Intelege ca parintii au prea multe investite ca sa ramana pasivi. Indiferent cat de deschisi la minte sunt... tot vor avea tendinta de a se baga.
Nenumarate cupluri au trecut prin ce treceti voi acum.
O solutie de compromis este sa gasiti o ruda dispusa sa va primeasca. O ruda care sa va placa, cu care sa va fi inteles deja bine. O ruda are mai putina tendinta autoritara decat un parinte si se va baga mai putin.
Cazul parintilor mei a fost de genul: Mutat dupa casatorie cu parinti lui tata. Mama nu s-a inteles cu soacra. Mutat la bunica mamei. Acolo au stat pana s-au mutat pe cont propriu.
Scris 26 February 2008 - 06:55 PM
Ti-ai bagat... in munca lui si acum vrei sa scapi usor?
Cum credeti ca as putea iesi din aceasta situatie (fara divort si fara sa-mi bat socrul)?
Mama ta e singura in apartament? Ca ma apuca un deja connu...
Scris 26 February 2008 - 07:01 PM
Florian_L, la Feb 26 2008, 11:41 AM, a spus:
Sotiei mele nu ii place sa locuiasca la mine acasa intrucat mama mea, bolnava fiind (mania persecutiei), fumeaza foarte mult (2 pachete pe zi), de unde si miros de tutun prin apartament. In plus acolo (sotia) nu prea are acces la masina de spalat cand doreste.
de ce nu incerci sa vorbesti cu sotul tau si sa va mutati in alta locuita
silvia_28, la Feb 26 2008, 07:57 PM, a spus:
Scris 27 February 2008 - 08:02 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Demoralizarea - atunci cand nu mai vezi motivul sa te dai jos din pat | S.R. | 1 | 1.509 |
|
Colon iritabil
Teme combinate |
Rain | 50 | 74.864 |
|
Stima de sine - apararea eului in fata agresorilor | Nemo! | 108 | 8.156 |
|
"Banii au luat locul iubirii" - un articol din "AS" care ne poate ajuta sa intelegem
De ce moare dragostea?"Oamenii se casatoresc imaturi si nepregatit |
Maàt | 17 | 3.955 |
|
AUTOMUTILAREA
topic combinat |
pricess4horror | 131 | 20.093 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS