sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum pot avea internet la 2 pc-uri ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   sweet_butterfly_ella 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-February 08

Scris 26 February 2008 - 01:18 AM

Cum pot avea internet la 2 pc-uri ???( un laptop si un calculator normal ) Inafara de router !!! Exista o alta metoda ??? Help pls !!!
0

#2 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 26 February 2008 - 07:03 AM

2 id-uri. cu switch. asta ca sa mearga bine amandoua. daca e sa functioneze concomitent.
altfel se poate si un singur id si switch. dar nu vei avea aceeasi viteza daca merg amandoua odata.
0

#3 Utilizator offline   Maąt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 26 February 2008 - 07:06 AM

Eu mi-am luat un router si functioneaza perfect . :pardon: Scuza-ma nici nu citisem ca vrei orice altceva in afara de router .
Eu cand am intrebat mi s-a spus ca este singura modalitate de a gestiona doua calc si legatura internet . :P

Aceasta postare a fost editata de *Berbecut*: 26 February 2008 - 07:08 AM

0

#4 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 26 February 2008 - 09:24 AM

Vezi postareasweet_butterfly_ella, la Feb 26 2008, 01:18 AM, a spus:

Cum pot avea internet la 2 pc-uri ???( un laptop si un calculator normal ) Inafara de router !!! Exista o alta metoda ??? Help pls !!!

daca ai un laptop wireless ( bluetooth), iti poti cumpara un router wireless ( cu antena )..
PC-ul il ai conectat la router si laptopul va avea internet prin wireless...( vei avea internet peste tot in casa )
viteza va fi mai mica la amndoua...
daca ai vecini cu latopuri wireless se pot conecta si ei la internetul tau :P
0

#5 Utilizator offline   RHS 

• World Wide Web
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 28 February 2008 - 07:06 PM

Se pot conecta daca nu securizeara reteaua. Daca pune parola pe retea se conecteaza cand zboara porcii din cotetz.
0

#6 Utilizator offline   tonysda 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-March 08

Scris 08 March 2008 - 12:30 AM

omu a intrebat altceva .... nu nu ai sa reusesti, parerea mea, si eu am incercat cu 2 placi de retea cu una re retea si wifi de la laptop NU am reusit neam ! unii provideri fol mac addres schimbul de pachete, alti securizeaza reteaua cu programe gen NET STAT, sau pur si simplu gestioneaza serverul astfel incat sa nu permita acest fapt si dpdv legal SUNT OBLIGATI SA O FACA !
0

#7 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 08 March 2008 - 12:44 AM

Poti cu conditia sa ai in unul din calculatoate 2 placi de retea. Pe una conectezi modemul internet si activezi optiunea Internet Connection Sharing; Pe cealalta placa conectezi celalalt calculator. Se pot folosi si placi wireless pentru conxiunea intre cele 2 calculatoare. In acest caz trebuie sa creezi o retea wireless de tip Computer-to-Computer (AdHoc)
0

#8 Utilizator offline   Adi Barb 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-September 07

Scris 04 May 2008 - 05:41 PM

Solutia optima e cu router. Ar trebui sa nu te feresti de el pentru ca e mult mai bine decat in restul cazurilor si nu costa mult... daca ai laptop indicat ar fi un router wireless.
0

#9 Utilizator offline   csifer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 17 May 2008 - 11:37 AM

un alt avantaj pe care il are router-ul este ca are propriul firewall....dar e drept un switch e mai ieftin(200-300 de mii) fata de router care in fuctie de firma te poate costa de la 1 mil la 4 milioane acum depinde de tine ce optezi :P

cat despre viteza vei avea jumatate de banda pe fiecare adica daca ai de la provider banda de 6 MB o sa ai 3 Mb pe fiecare daca le folosesti concomitent...
0

#10 Utilizator offline   Nascar 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-July 10

Scris 10 July 2010 - 11:54 AM

Vezi postareaflori de camp, la Feb 26 2008, 08:03 AM, a spus:

2 id-uri. cu switch. asta ca sa mearga bine amandoua. daca e sa functioneze concomitent.
altfel se poate si un singur id si switch. dar nu vei avea aceeasi viteza daca merg amandoua odata.

salutare
te rog zimi si mie am ales sa ma mut de la clik la rds si am fibra dar nu pot avea net pe mai multe pc adica trei
doua pc si un leptop
am ruter si un swich cu freo opt iesiri dar
nu pot momentan sa am net decta pe un pc si la acesta daca dau conect din iconita de la rds
cum pot sa il configurez sa am si la celellate ,te rog frumos daca ai idee ajutama si pe mine ,mersii mult
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Laptop Alexandru-Mihai  2 1.530
Replici noi un site
interesant
cristian_2828  0 915
Hot Topic (New) Atasamente probleme cu reteaua de calculatoare blue_wings  29 8.122
Replici noi Problema Router Netgear WGT624 v2
Configurare Esuata !!!
Bluecentrel  4 1.901
Replici noi nu mai vreau facebox! soresita  3 1.795