sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce se intampla la 3 luni? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   IONEL26 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-October 06

Scris 25 February 2008 - 09:47 PM

Ce se intampla dupa a 12a injectie? Eu o fac vineri si mi-a zis dr meu ca luni trebuie sa fac analize ptr hemoleucograma si viremia. In cat timp mi se da rezultatul? Nu mai continui tratamentul pana nu primesc rezultatele? Ce fac?
0

#2 Utilizator offline   aramia 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-June 06

Scris 26 February 2008 - 03:01 PM

buna ionel . dupa ce faci viremia la 3 luni (a12-a injectie) drul tau trimite dosarul la bucuresti daca esti din provincie. daca viremia este 'nedetectabil' atunci vei continua tratamentul iar dak este peste 700 u/ml o sa-l intrerupa. dar acum nu o sa faci intrerupere de trat pana nu primeste dr un raspuns afirmativ sau negativ. iti doresc sa fie nedetectabil si sa-l continui. eu l-am terminat in mai anul trecut si ink este nedectabil la mine. multa sanatate si succes
0

#3 Utilizator offline   nocoleata 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-February 08

Scris 28 February 2008 - 06:23 PM

Vezi postareaaramia, la Feb 26 2008, 03:01 PM, a spus:

buna ionel . dupa ce faci viremia la 3 luni (a12-a injectie) drul tau trimite dosarul la bucuresti daca esti din provincie. daca viremia este 'nedetectabil' atunci vei continua tratamentul iar dak este peste 700 u/ml o sa-l intrerupa. dar acum nu o sa faci intrerupere de trat pana nu primeste dr un raspuns afirmativ sau negativ. iti doresc sa fie nedetectabil si sa-l continui. eu l-am terminat in mai anul trecut si ink este nedectabil la mine. multa sanatate si succes

0

#4 Utilizator offline   IONEL26 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-October 06

Scris 06 March 2008 - 08:21 PM

Vezi postareaaramia, la Feb 26 2008, 03:01 PM, a spus:

Am o veste trista. Mi-a sosit azi rezultatul de la viremie, si nu a vrut sa iasa nedectabil si din 1080000 mi-au mai ramas 12 188. Maine ma duc la dr sa vad ce ma sfatuieste mai departe. Eu zic totusi ca a avut eficienta la mine dar se pare ca nu indeajuns. ce fac?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Gingivita, lichen plan?
dureri locale
emiliapop  0 2.532
Hot Topic (New) Atasamente Stie cineva mai multe despre IC41 vaccin? olim  33 12.528
Hot Topic (New) Hepatita C transmisibila la nastere?
se pot face copii?
minela  30 10.644
Replici noi Parul cade pana la final? egreta alba  18 8.568
Replici noi Hepatita C in timpul sarcinii? Andreeaa011  1 1.552