Tina, la 25 February 2008 - 12:47 AM, a spus:
Cum stii cand trebuie sa mergi mai departe? Sa il/o lasi in urma.. oricat de mult ai iubi...
Pana la ce limita trebuie sa lupti pentru persoana iubita? Sau in ce fel? Ce e permis si ce nu?
Ahhh,buna intrebare.....
1. Cand erau relatii de doi lei,de abia asteptam sa nu mai vorbim si deodata nu ne-am mai sunat si nimeni nu era nemultumit. ODATA DUPA 2 ANI AM VORBIT CU UNUL CA SI AMICI,MI-A FOST PREZENTAT,APOI MI-A SPUS,CA NOI NE STIM,AM IESIT O SAPTAMANA.....Numai ca eu nu iltineam minte.
2.In relatii importante, este destul de greu.Mai mereu am mers mult prea departe, chiar frizand limita umilirii si am avut uneori si tendinte de razbunari imbecile, chiar o mai am.
Uneori am impresia ca imi este mie permis mai mult decat lor si stiu ca ar putea reactiona ca mine si mi-ar displacea, dar tot o fac.
Nu ar fi permis tot,si NICIODATA NU VREAU SA SUFERE VREUN EX. ADICA NU LA MODUL CONSTIENT, DAR DESEORI MA MANA DORINTA CA AS VREA SA SIMTA CEEA CE AM SIMTIT SI EU.
De obicei eu o termin,dar pt chestii ce imi par insuportabile si vreau sa isi guste propria prajitura.
Daca rar o termina ei,nutresc razbunarea mult timp si uneori am tendinte naspa. Dupa o perioada mai lunga sau mai scurta insa imi trece.....is o persoana mult prea buna
3. Pentru a evita asta.....prefer sa am relatii nerupte. Prefer sa ne vorbim pe net, sa ne mentinem complicitatea unei cafele virtuale,sa ne felicitam de zile de nastere si sarbatori....uneori mai uitam, dar prefer sa stim unul de altul.....pentru acest motiv ii permit actualului sa aiba in telefon toate numerele exelor. Nu stiu daca le suna sau nu, nu cred. Nu asta defineste relatia noastra, ci faptul ca tinem unul la altul.
BAIUL II CA MA CRED INFAILIBILA IN ALEGEREA PARTENERILOR SI PANA ACUM FFFFFF RAR A FOST CA NU AM DAT CU BATUL IN BALTA GRAV SI NU AM ALES SUB ORICE CRITICA CA SI CALITATE UMANA.ASTA PUNE CARACTERUL MEU IN LUMINA PROASTA SI MA FACE SA IMIFIE RUSINE...
DE FAPT BARBATII ALL IN ALL NU MERITA NIMIC. NAIBA STIE CE NE MANA IN LUPTA DIN NOU SI DIN NOU.
Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 14 December 2011 - 10:37 AM