sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

In dragoste si in razboi totul e posibil. Oare? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 27 February 2008 - 08:49 AM

Vezi postareaKhristine, la Feb 25 2008, 12:47 AM, a spus:

Pana la ce limita trebuie sa lupti pentru persoana iubita?

Da` cine zice sa lupti?

Io cu siguranta nu mai lupt. Am luptat din rasputeri. Am ales de fiecare data si am luptat pentru a avea ce mi-am dorit. Daca mi-am dorit un om am luptat. Uneori a fost foarte greu, alteori a fost mai putin greu. Uneori a meritat, alteori, dupa ce am obtinut mi-am dat seama ca nu mai vreau. Au fost si cazuri in care am fost invinsa. Dar de fiecare data mi s-a parut ca eu am fost cea care a luptat intradevar.
Dar gata. De acum inainte nu mai misc un deget macar. Nu mai fac un gest macar. Daca voi dori pe cineva voi strange din dinti si voi renunta. Si-mi va trece. Pentru ca am obosit sa lupt. Consider ca energia mea trebuie canalizata pe viitor in alte directii.

Asta am vrut sa zic despre lupta...
:stars:
0

#22 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 27 February 2008 - 10:26 PM

Vezi postareaKhristine, la Feb 25 2008, 01:01 AM, a spus:

De unde stii.. de unde stiu.. ca va fi fericit?

Cand cineva iti spune ca nu te va putea iubi niciodata... renunti?

sfatul meu e sa nu renunti... am zis eu cuiva ca nu l voi iubi never si acum il iubesc dar nu mai vrea el :cheer: in dragoste si in razboi totul e posibil pana la crima si hartuire :good: daca vrei pe cineva trebuie sa stii ceea ce si doreste

Vezi postareaSomesh, la Feb 27 2008, 08:49 AM, a spus:

Da` cine zice sa lupti?

Io cu siguranta nu mai lupt. Am luptat din rasputeri. Am ales de fiecare data si am luptat pentru a avea ce mi-am dorit. Daca mi-am dorit un om am luptat. Uneori a fost foarte greu, alteori a fost mai putin greu. Uneori a meritat, alteori, dupa ce am obtinut mi-am dat seama ca nu mai vreau. Au fost si cazuri in care am fost invinsa. Dar de fiecare data mi s-a parut ca eu am fost cea care a luptat intradevar.
Dar gata. De acum inainte nu mai misc un deget macar. Nu mai fac un gest macar. Daca voi dori pe cineva voi strange din dinti si voi renunta. Si-mi va trece. Pentru ca am obosit sa lupt. Consider ca energia mea trebuie canalizata pe viitor in alte directii.

Asta am vrut sa zic despre lupta...
:cheer:

am ajuns si eu in postura asta desi el s a chinuit si s a stresat atunci eu nu am mai am cum lupta too tired for tthat... vreau s vina de la sine
0

#23 Utilizator offline   Lara_L 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-February 08

Scris 28 February 2008 - 07:01 PM

Nu cred ca in dragoste totul este posibil.Dragostea nu ar trebui sa fie o lupta.Ar trebui sa fie o binecuvantare.

"Fără ruşine oamenii se vor lăuda că au iubit, că iubesc şi că speră să iubească. Ca şi cum iubirea ar fi deajuns pentru a le acoperi mulţimea de păcate. Dar, iubirea, după cum am văzut, atunci când nu este vorba de o iubire conştientă, adică doritoare, să devină atât de înţeleptă cât şi capabilă de a servi subiectul ei, nu depinde decât de afinităţile favorabile sau nefavorabile. La ambele cazuri, ea este la fel de inconştientă, adică fără control. A fi într-o anume stare de iubire, este cu siguranţă la fel de primejdios pentru sine, pentru celălalt, pentru amândoi. Pentru că suntem traversaţi de energia cosmică ce-şi urmează propriile sale finalităţi, cu totul indiferente de ale noastre şi iată-ne încărcaţi cu această forţă. Aceasta este o dinamită, pe care o vehiculăm de acum înainte, fără a ne lua măsuri de protecţie. "
(GURDJIEF-Iubirea constienta)
0

#24 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 28 February 2008 - 07:29 PM

iubirea doare atunci cand astepti de la ea mai mult decat iti poate oferi.
stii ca nu e iubirea de care ai nevoie atunci cand simti ca nu e suficienta pentru tine.
lupta aduce constrangere,nu libertate.
Libertatea nu e ce vrei, ci ce primesti.
0

#25 Utilizator offline   nu ma cheama asa! 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 28-January 08

Scris 29 February 2008 - 02:53 PM

Cum stii cand trebuie sa mergi mai departe? Sa il/o lasi in urma.. oricat de mult ai iubi...
Pana la ce limita trebuie sa lupti pentru persoana iubita? Sau in ce fel? Ce e permis si ce nu?

Nu e permis sa te lasi calcata in picioare sau sa-ti trambitezi amorurile, despartirile si regasirile pe forum. Totul are o limita.
0

#26 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 01 March 2008 - 01:57 PM

Vezi postareaellla, la Feb 26 2008, 02:12 PM, a spus:

iubirea e de la Dumnezeu...noi aici vorbim de dragoste :spiteful:

dumnezeu are inima? unde simte dumnezeuul tau iubirea? in piept, fix intre plamani unde se afla glanda care secreta
adrenalina sau ce glande or mai fi pe acolo? Apostolul Pavel vorbea despre dragoste nu despre iubire. Daca vrei neaparat sa te arati mai presus decat mine, e suficient sa spui ca excrementul tau pute mai tare decat al meu, si o sa te cred pe cuvant. Iar daca nu tii neaparat sa te arati mai presus decat mine, atunci iti sugerez sa nu te mai grabesti in a lansa axiome.
A aborda teme despre divin pe un topic despre relatiile penibile dintre boy şi vampe mi se pare o blasfemie. Sa stii ca astfel de induceri in eroare a publicului (intentionate sau neintentionate) nu vin de la entitatile de lumina! :ermm: :airkiss:
Confuzia e o metodă a Celui Întunecat ... Sau pote că vrei să te... join dă dark side? :spiteful:

Vezi postareaUna Ana, la Feb 29 2008, 02:53 PM, a spus:

Nu e permis sa te lasi calcata in picioare sau sa-ti trambitezi amorurile, despartirile si regasirile pe forum. Totul are o limita.

Lipsa persoanelor de încredere în anturajul meu mă fac să-mi trâmbiţez intimitatea la modul cel mai ostentativ şi mai adolescentin. Ar mai putea fi incultura, sau interesul meschin (adică îmi asum riscul de a fi catalogat drept jenibil, pentru a induce mesaje subliminale).
Desre mine ştiu de ce trambiţez pe forumuri, mă întreb însă de ce o fac ceilalţi?
0

#27 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 01 March 2008 - 02:09 PM

Vezi postareaSithLord, la Mar 1 2008, 01:57 PM, a spus:

Apostolul Pavel vorbea despre dragoste nu despre iubire.

E acelaşi lucru ! :spiteful:
0

#28 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 01 March 2008 - 03:36 PM

Cum stii cand trebuie sa mergi mai departe? Sa il/o lasi in urma.. oricat de mult ai iubi...
Pana la ce limita trebuie sa lupti pentru persoana iubita? Sau in ce fel? Ce e permis si ce nu?

Nu sunt de acord cu afirmatia "in dragoste si in razboi totul e posibil".
In primul rand trebuie sa vezi daca se merita sa lupti. Iar daca se merita, lupti corect si cinstit. Nu minti, nu apelezi la siretlicuri, samd ca sa obtii dragostea celui pe care-l iubesti pentru ca nu ai avea dragostea lui/ei pentru ca o meriti.
Te opresti in momentul in care vezi ca nu se poate. Dragoste cu sila nu se poate. :spiteful:
0

#29 Utilizator offline   LunaAmara 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 03-March 08

Scris 16 March 2008 - 04:28 AM

nu stii...asta e dilema.se va produce la un moment dat un declik..care te va face sa spui..stop..atat..ajunge..pana aici.in general sentimentele le putem controla foarte greu..sunt invidioasa pe cei care pot face asta.eu nu pot..mea culpa :stars:
0

#30 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 14 December 2011 - 10:04 AM

Vezi postareaTina, la 25 February 2008 - 12:47 AM, a spus:

Ahhh,buna intrebare.....
1. Cand erau relatii de doi lei,de abia asteptam sa nu mai vorbim si deodata nu ne-am mai sunat si nimeni nu era nemultumit. ODATA DUPA 2 ANI AM VORBIT CU UNUL CA SI AMICI,MI-A FOST PREZENTAT,APOI MI-A SPUS,CA NOI NE STIM,AM IESIT O SAPTAMANA.....Numai ca eu nu iltineam minte.
2.In relatii importante, este destul de greu.Mai mereu am mers mult prea departe, chiar frizand limita umilirii si am avut uneori si tendinte de razbunari imbecile, chiar o mai am.
Uneori am impresia ca imi este mie permis mai mult decat lor si stiu ca ar putea reactiona ca mine si mi-ar displacea, dar tot o fac.
Nu ar fi permis tot,si NICIODATA NU VREAU SA SUFERE VREUN EX. ADICA NU LA MODUL CONSTIENT, DAR DESEORI MA MANA DORINTA CA AS VREA SA SIMTA CEEA CE AM SIMTIT SI EU.
De obicei eu o termin,dar pt chestii ce imi par insuportabile si vreau sa isi guste propria prajitura.
Daca rar o termina ei,nutresc razbunarea mult timp si uneori am tendinte naspa. Dupa o perioada mai lunga sau mai scurta insa imi trece.....is o persoana mult prea buna

3. Pentru a evita asta.....prefer sa am relatii nerupte. Prefer sa ne vorbim pe net, sa ne mentinem complicitatea unei cafele virtuale,sa ne felicitam de zile de nastere si sarbatori....uneori mai uitam, dar prefer sa stim unul de altul.....pentru acest motiv ii permit actualului sa aiba in telefon toate numerele exelor. Nu stiu daca le suna sau nu, nu cred. Nu asta defineste relatia noastra, ci faptul ca tinem unul la altul.

BAIUL II CA MA CRED INFAILIBILA IN ALEGEREA PARTENERILOR SI PANA ACUM FFFFFF RAR A FOST CA NU AM DAT CU BATUL IN BALTA GRAV SI NU AM ALES SUB ORICE CRITICA CA SI CALITATE UMANA.ASTA PUNE CARACTERUL MEU IN LUMINA PROASTA SI MA FACE SA IMIFIE RUSINE...
DE FAPT BARBATII ALL IN ALL NU MERITA NIMIC. NAIBA STIE CE NE MANA IN LUPTA DIN NOU SI DIN NOU.

Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 14 December 2011 - 10:37 AM

0

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic