sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

In dragoste si in razboi totul e posibil. Oare? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 25 February 2008 - 11:41 AM

Vezi postareaKhristine, la Feb 25 2008, 12:47 AM, a spus:

Cum stii cand trebuie sa mergi mai departe? Sa il/o lasi in urma.. oricat de mult ai iubi...
Pana la ce limita trebuie sa lupti pentru persoana iubita? Sau in ce fel? Ce e permis si ce nu?

Vezi postareaKhristine, la Feb 25 2008, 01:01 AM, a spus:

De unde stii.. de unde stiu.. ca va fi fericit?

Cand cineva iti spune ca nu te va putea iubi niciodata... renunti?

Nu are rost sa pierzi timpul incercand sa lupti pentru o relatie unde sentimentele nu sunt decat de o singura parte. Renunti si iti acorzi o alta sansa tie ca persoana, pentru ca tu esti mai importanta decat posibila viitoare relatie cu acea persoana pe care o iubesti dar nu te iubeste.
0

#12 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 25 February 2008 - 11:43 AM

Vezi postareaKhristine, la Feb 25 2008, 01:47 AM, a spus:

Pana la ce limita trebuie sa lupti pentru persoana iubita?

Pana la limita acordului ei.
0

#13 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 25 February 2008 - 05:45 PM

Vezi postareaKhristine, la Feb 25 2008, 01:47 AM, a spus:

.

atita timp cit ramai tu ca " persoana intreaga" e permisa "lupta" :jester: ..... dar cind incepi sa te " denigrezi" prin diferite " atacuri" atit asupra ta cit si asupra celeilalte persoane deja nu mai e "lupta" ci " timpenie" :blink: ..... deci totul pleaca de la " cunoasterea de sine" ( care de multe ori lasa de dorit in n relatii ) si incet vin raspunsurile din " experienta" :yahoo:
multa iubire

ps .... dragostea nu are nimic de a face cu razboiul ... deci ori e una ori e alta..... niciodata amindoua.... dar in " filozofie superficiala" merg :cheer: dar adevarul e cu totul altul :P
multa iubire

Aceasta postare a fost editata de the listener: 25 February 2008 - 05:47 PM

0

#14 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 26 February 2008 - 01:49 PM

Ştiu ! :P

Aceasta postare a fost editata de heidy_: 01 March 2008 - 03:31 PM

0

#15 Utilizator offline   Tina' 

• Dantela si Cristal...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 07

Scris 26 February 2008 - 01:52 PM

Vezi postareaSithLord, la Feb 26 2008, 01:44 PM, a spus:

:P

Sa inteleg ca esti de acord cu lupini?

Vezi postarealupini, la Feb 26 2008, 01:49 PM, a spus:

Ştiu ! :pardon:

Si tu ce stii?

De unde sa stim noi ce e in mintea lor? De multe ori si faptele ne induc in eroare :doh:

Aceasta postare a fost editata de Khristine: 26 February 2008 - 01:53 PM

0

#16 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 26 February 2008 - 01:55 PM

Vezi postareaKhristine, la Feb 26 2008, 01:52 PM, a spus:

De unde sa stim noi ce e in mintea lor? De multe ori si faptele ne induc in eroare :P

Nu ! Īntotdeauna faptele sunt cele care spun cine suntem şi ce dorim ! :pardon:

Degeaba ne spune cineva că ne iubeşte, dacă el/ea, se dăruieşte altcuiva ! E o īnşelăciune !
0

#17 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 26 February 2008 - 02:06 PM

Vezi postareaMiss-Take, la Feb 25 2008, 01:11 AM, a spus:

In primul rand,am pretentia de la mine ca iubesc un om destul de matur incat sa stie mult mai bine ca mine ce reprezinta fericirea lui. Ca atare,nu pot sa fac presupuneri si sa spun:"lasa,ca ma iubesti,si fericirea ta sunt eu" cand el imi spune clar ,sincer si la obiect ca nu il pot face fericit,si pe deasupra sa observ singura ca ,din contra,il fac sa sufere si il ranesc mereu prin comportamentul meu.

Scuze, dar nu am reuşit sa citesc mai departe. Cati ani ai? 17? Pardon. Varsta nu e relevanta.
Eşti cumva la prima tentativa de relatie de lunga durată? Pană acum nu ai aflat ca oamenii care se iubesc se pun de acord, dar invers nu-i neaparat?

Eu am voie sa fac mişto pe teme de amor, dragoste, etc, pt ca niciodată nu m-am pretins adeptul vreunei forme de iubire.
Haidem să vă spun ce am constatat eu la mulţi dintre voi şi la cei din jurul meu īn ceea ce priveşte iubirea:
"Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine īnsuţi (deci trebuie să mă iubiţi) Iubirea e un dar necondiţionat (deci nu contează cum mă port eu, voi continuaţi să mă iubiţi) Iubirea cere sacrificii (deci ceilalţi trebuie să se sacrifice pt mine)"
Lista poate continua, dar vreau să-mi prezint şi abordare mea; dacă m-ar interesa acest aspect: Iubirea e un dar, deci EU trebuie sa daruiesc fara sa astept multumiri sau vorbe bune. Iubirea cere sacrificii, deci EU trebuie sa ma sacrific...
Deja ma opresc aici. Iubirea e prea costisitoare pentru mine. asa că o las baltă.

Cei care tin neaparat sa bata campii pe subiecte de iubire... ori e ceva prea costisitor pt ei si ar trebui sa o lase balta, ori sacrificiul li se pare floare la ureche şi atunci nu au nevoie sa umple pagini de topicuri cu VORBE mari şi foarte goale.

Aceasta postare a fost editata de SithLord: 26 February 2008 - 02:06 PM

0

#18 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 26 February 2008 - 02:12 PM

iubirea e de la Dumnezeu...noi aici vorbim de dragoste :P
0

#19 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 26 February 2008 - 02:49 PM

Vezi postareaellla, la Feb 26 2008, 02:12 PM, a spus:

iubirea e de la Dumnezeu...noi aici vorbim de dragoste :P

Şi Dragostea tot de la Dumnezeu e. Sunt chiar identice !
0

#20 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 27 February 2008 - 01:43 AM

Vezi postareaSithLord, la Feb 26 2008, 04:06 PM, a spus:

Scuze, dar nu am reuşit sa citesc mai departe. Cati ani ai? 17? Pardon. Varsta nu e relevanta.
Eşti cumva la prima tentativa de relatie de lunga durată? Pană acum nu ai aflat ca oamenii care se iubesc se pun de acord, dar invers nu-i neaparat?

Eu am voie sa fac mişto pe teme de amor, dragoste, etc, pt ca niciodată nu m-am pretins adeptul vreunei forme de iubire.
Haidem să vă spun ce am constatat eu la mulţi dintre voi şi la cei din jurul meu īn ceea ce priveşte iubirea:
"Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine īnsuţi (deci trebuie să mă iubiţi) Iubirea e un dar necondiţionat (deci nu contează cum mă port eu, voi continuaţi să mă iubiţi) Iubirea cere sacrificii (deci ceilalţi trebuie să se sacrifice pt mine)"
Lista poate continua, dar vreau să-mi prezint şi abordare mea; dacă m-ar interesa acest aspect: Iubirea e un dar, deci EU trebuie sa daruiesc fara sa astept multumiri sau vorbe bune. Iubirea cere sacrificii, deci EU trebuie sa ma sacrific...
Deja ma opresc aici. Iubirea e prea costisitoare pentru mine. asa că o las baltă.

Cei care tin neaparat sa bata campii pe subiecte de iubire... ori e ceva prea costisitor pt ei si ar trebui sa o lase balta, ori sacrificiul li se pare floare la ureche şi atunci nu au nevoie sa umple pagini de topicuri cu VORBE mari şi foarte goale.

Lordule,uite,n-am chef sa ma cert cu tine.Asa ca hai s-o lasam asa. E parerea mea. Eu gandesc ca la 17 ani,si da,varsta e relevanta pentru mine.
Tu gandesti ca la 50 de ani ,"iubirea e prea costisitoare"....la o asemenea replica,nu stiu ce-ar mai fi de zis.
0

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Poate sexul reinvia o relatie? Dana777  54 6.123
Hot Topic (New) Cand parintii intervin... fata_cu_ochi_visatori  69 10.359
Hot Topic (New) Este 2050 si exista roboti sexuali :) HareKrishna  39 4.876
Hot Topic (New) Vesnic
Vi s-a intamplat?
Kilkoana  147 6.676
Hot Topic (New) Suferinta , conditie umana ?
Dezamagiri in dragoste, depresii de dupa, dc ?
silvanita4u  33 5.061