Le place barbatilor sa fie curtati? Cat de mult va place ca o femeie sa-si arate interesul fata de voi?
Scris 24 February 2008 - 10:47 PM
Si continui cu situatia concreta, care este de fapt propria-mi situatie. Imi place un tip si el stie ca imi place. Si el ma place, cel putin pentru relatie fizica. Acum el e in Asia in interes de serviciu, e foarte ocupat (cica sa muncesti 12 ore pe zi e ceva normal acolo) si tinem legatura prin mailuri. Ce ma irita cumplit e faptul ca raportul mailurilor e de vreo 5 la 1, adica eu ii scriu vreo 5 si apoi se trezeste si el sa-mi scrie 1. Eu sunt de parere ca raportul ar trebui sa fie cat de cat egal, dar din ce am vazut in jurul meu, o gramada de barbati nu scriu mailuri din proprie initiativa, stiu doar sa dea "reply", de parca ar fi greu sa tasteze adresa destinatarei. Nu vreau sa fiu pisaloaga, dar nici nu vreau sa par ceva ce nu sunt, adica o simpla prietena care ii scrie din an in Pasti. Ce sa inteleg din raritatea malurilor (el mi-a zis ca-mi va scrie o data pe luna, dar pe atunci nu erau lucrurile clare in privinta sentimentelor mele pt el)? Sa o las mai moale ca omu' nu e interesat de mine acum ca e la distanta si va lucra pe acolo mai bine de un an sau ca e o situatie normala si ca omu' se comporta ca toti barbatii, nu scrie un amarat de mail din proprie initiativa? As vrea sa il las balta, dar nu vreau sa gresesc, sa-l interpretez gresit si sa pierd un tip de care chiar ma simt atrasa si cu care simt ca as putea avea ceva frumos...
Si ca sa reiau intrebarea: Va place sa va caute (in cazul meu, sa va scrie) o tipa de care sunteti atras, sau preferati sa o cautati voi? Mentionez ca nu e un asalt asupra tipului, nu-i scriu in fiecare zi si nu-i zic ce am mancat la micul dejun in ziua respectiva; ii scriu cam o data pe saptamana sau mai rar si incerc sa nu fiu plictisitoare.
Va multumesc.
Scris 24 February 2008 - 10:58 PM
Scris 25 February 2008 - 12:21 AM
Parerea mea e sa nu-i mai scrii in fiecare saptamana,ci doar de 2 ori pe luna,si sa mai astepti,sa ai rabdare. Sau poti sa-i scrii un mail in care sa-i spui scurt pe doi ce vrei de la el,spui lucrurilor pe nume si clarificati situatia.
Scris 25 February 2008 - 08:39 AM
Miss-Take, la Feb 25 2008, 12:21 AM, a spus:
Cred ca este bine sa-i scrii ori de cate ori simti nevoia s-o faci, chiar si de doua ori pe zi daca iti da ghes inima.. Da... si barbatilor le place sa fie curtati. Ideea cu '' scurt pe doi '' este o eroare . Corect este sa-ti exprimi sentimentele si sa lasi lucrurile sa curga....
Scris 25 February 2008 - 08:56 AM
herbert, la Feb 25 2008, 08:39 AM, a spus:
Ne-ncurgam in tot felul de conveniente ... Hai sa nu uitam ca pana la urma suntem oameni si unii si ceilalti si asa cum femeile au nevoie de atentie si de tandrete si barbati simt aceleasi nevoi ca si noi ...
Iar raspunsul de mai sus a fost dat de catre un barbat ... asa ca ...
Scris 25 February 2008 - 09:01 AM
*Berbecut*, la Feb 25 2008, 08:56 AM, a spus:
Iar raspunsul de mai sus a fost dat de catre un barbat ... asa ca ...
Aiurea! Daca el te place, o sa fie incintat! Daca nu, o sa ajungi sa il oftici! Poate ca doar din politete mai iti raspunde din cind in cind.
Afla daca te place sau nu, altfel e degeaba.
Si oricum relatiile la distanta nu merg, asa ca mai bine te abtii pina cind se intoarce.
El poate oricind sa-si gaseasca pe cineva pe-acolo oricite e-mailuri ii trimiti tu.
Aceasta postare a fost editata de florianb: 25 February 2008 - 09:03 AM
Scris 25 February 2008 - 09:08 AM
florianb, la Feb 25 2008, 09:01 AM, a spus:
Afla daca te place sau nu, altfel e degeaba.
Si oricum relatiile la distanta nu merg, asa ca mai bine te abtii pina cind se intoarce.
El poate oricind sa-si gaseasca pe cineva pe-acolo oricite e-mailuri ii trimiti tu.
Deci pana la urma " Dragoste cu sila nu se face " chiar daca avem aceleasi nevoi si unii si ceilalti .
Scris 25 February 2008 - 12:02 PM
Miss-Take, la Feb 25 2008, 12:21 AM, a spus:
Poftim? nu poate face fata la 5 email-uri pe luna? nu are TIMP? ma scuzi... dar... nu cred sa fie nevoie de un raspuns ce sa rivalizeze corespondenta lui Eminescu cu Veronica Micle (desi nu e chiar atat de dificil nici asta).
O persoana draga nu este o persoana careia ii aloci ramasitele zilei... ci una pentru care incerci sa-ti faci timp.
Parerea mea e ca tipul nu e interesat... poate ca a fost ceva atractie fizica... dar atractia fizica este omniprezenta... nu reprezinta musai ceva special.
Scris 25 February 2008 - 12:24 PM
heidi2007, la Feb 24 2008, 10:47 PM, a spus:
Si continui cu situatia concreta, care este de fapt propria-mi situatie. Imi place un tip si el stie ca imi place. Si el ma place, cel putin pentru relatie fizica. Acum el e in Asia in interes de serviciu, e foarte ocupat (cica sa muncesti 12 ore pe zi e ceva normal acolo) si tinem legatura prin mailuri. Ce ma irita cumplit e faptul ca raportul mailurilor e de vreo 5 la 1, adica eu ii scriu vreo 5 si apoi se trezeste si el sa-mi scrie 1. Eu sunt de parere ca raportul ar trebui sa fie cat de cat egal, dar din ce am vazut in jurul meu, o gramada de barbati nu scriu mailuri din proprie initiativa, stiu doar sa dea "reply", de parca ar fi greu sa tasteze adresa destinatarei. Nu vreau sa fiu pisaloaga, dar nici nu vreau sa par ceva ce nu sunt, adica o simpla prietena care ii scrie din an in Pasti. Ce sa inteleg din raritatea malurilor (el mi-a zis ca-mi va scrie o data pe luna, dar pe atunci nu erau lucrurile clare in privinta sentimentelor mele pt el)? Sa o las mai moale ca omu' nu e interesat de mine acum ca e la distanta si va lucra pe acolo mai bine de un an sau ca e o situatie normala si ca omu' se comporta ca toti barbatii, nu scrie un amarat de mail din proprie initiativa? As vrea sa il las balta, dar nu vreau sa gresesc, sa-l interpretez gresit si sa pierd un tip de care chiar ma simt atrasa si cu care simt ca as putea avea ceva frumos...
Si ca sa reiau intrebarea: Va place sa va caute (in cazul meu, sa va scrie) o tipa de care sunteti atras, sau preferati sa o cautati voi? Mentionez ca nu e un asalt asupra tipului, nu-i scriu in fiecare zi si nu-i zic ce am mancat la micul dejun in ziua respectiva; ii scriu cam o data pe saptamana sau mai rar si incerc sa nu fiu plictisitoare.
Va multumesc.
Daca tu crezi ca aveti o sansa sa fiti impreuna, ca se va stabili in tara sau vei putea pleca tu (relatiile la distanta, nu prea merg, zic eu), daca tu crezi ca te place si nutresti deja sentimente pentru el, continua sa-i scrii! In fond, nu ai nimic de pierdut, dimpotriva, as putea spune. .... si "da!" "barbatilor le place sa li se umble in coarne", daca nu tuturor celor mai multi dintre ei pentru ca, sa fim seriosi: cui nu-i place sa primeasca dovezi de iubire? Nu exista regula generala ca barbatii sa caute femeile (asta a fost candva, demult), asa ca tu continua sa-i scrii si fii atenta la reactia lui daca te vrea cu adevarat, daca iti raspunde din politete, daca nu are cumva o relatie acolo (ca sa nu fii tu "cealalta"). Iti doresc sa-ti indeplinesti visul si sa-ti fie bine!
Scris 25 February 2008 - 12:33 PM
heidi2007, la Feb 24 2008, 10:47 PM, a spus:
Va multumesc.
De nu-l intrebi direct? Mi se pare mai corect asa decat sa faci presupuneri false...Pe de alta parte Si tacerea e un raspuns,nu?
Bafta....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
**Lux** | 950 | 44.551 |
|
Cum pot sa-mi repar greseala? | Roxa19 | 18 | 3.012 |
|
Sunt curios daca exista o preferinta catre un gen aparte de barbati. |