Salut ,
Stiu ca sunt nou pe forum si risc deja un ban , dar chiar vreau sa va aduc la cunostinta ceva nou .
Nu sunt de acord cu `bani pe internet - lasa-te de munca ` , fiindca si eu prefer un loc de munca stabil . Totusi , pentru ceva bani in plus de cheltuiala (lucruri nu tocmai importante) sau pentru un buget pentru pariuri sportive sunt dispus sa incerc diverse lucruri . Deci !
http://cu-incredere.ws/index.html
Puteti citi toate informatiile necesare si va rog deosebit de mult sa cititi si sa ascultati tot ... nu va ia mult timp inainte de a zice ceva . Pana acum merge bine treaba atat pentru mine cat si pentru alti prieteni de ai mei . Va invit si pe voi sa analizati si sa decideti daca doriti sa faceti asa ceva (in ipoteza in care credeti ca ar merge )
Va multumesc .
pentru intrebari la care nu ati gasit raspunsul pe forum -> ym la deus_073 .
Pagina 1 din 1
ce sa mai facem ?
Scris 08 March 2008 - 09:57 AM
pana acum am ~36 $ facuti in vreo 3 saptamani . inceputul a fost mai greu , dar lucrurile acum merg bine . am 14 referali - oameni inscrisi sub mine - + activitatea mea = 15 . este foarte important sa citit absolut tot si sa va informati !
vreau sa fie totul transparent deci va rog uitati va la sectiunea video a siteului cu-incredere.ws
de asemenea cititi TOT forumul romanesc de pe bux.to http://buxbb.com/index.php? zona NON ENGLISH , EASTERN EUROPE.
nu pot sa stresez cat de mult este necesar sa te informezi daca chiar vrei sa faci ceva bani cu asta . daca te opresti la ideile preconcepute ale altora - mai bine du-te si cauta-ti un loc de munca stabil ! - acolo , desigur , vei ramane .
de asemenea , poti opta pur si simplu sa te arunci - te inscri si inveti pe parcurs toate cele : bune si rele socat/dezamagit/multumit/entuziasmat.
in orice caz ... fa ceva !
pentru alte nelamuriri , gen lucruri neacoperite pe siteul meu sau pe forumul bux ori lucruri ce nu au putut fi deslusite singure va astept cu discutii spumoase pe ym la deus_073
vreau sa fie totul transparent deci va rog uitati va la sectiunea video a siteului cu-incredere.ws
de asemenea cititi TOT forumul romanesc de pe bux.to http://buxbb.com/index.php? zona NON ENGLISH , EASTERN EUROPE.
nu pot sa stresez cat de mult este necesar sa te informezi daca chiar vrei sa faci ceva bani cu asta . daca te opresti la ideile preconcepute ale altora - mai bine du-te si cauta-ti un loc de munca stabil ! - acolo , desigur , vei ramane .
de asemenea , poti opta pur si simplu sa te arunci - te inscri si inveti pe parcurs toate cele : bune si rele socat/dezamagit/multumit/entuziasmat.
in orice caz ... fa ceva !
pentru alte nelamuriri , gen lucruri neacoperite pe siteul meu sau pe forumul bux ori lucruri ce nu au putut fi deslusite singure va astept cu discutii spumoase pe ym la deus_073
Scris 25 March 2008 - 07:51 PM
Mi-am facut de curand un cont pe bux.to (nu pentru ca m-ar tenta mirajul imbogatirii prin click-uri ci din plictiseala/curiozitate ... sper sa nu primesc celebrele reply-uri moralizatoare tipic romanesti care sa ma invete ca pot gasi ceva mai bun de facut
).
Asadar, propun urmatorul experiment: celor interesati care isi vor face cont pe acest site si ma vor adauga la
referrer (http://bux.to/?r=justanewaccount) le voi pune la dispozitie un program facut special pentru contul de bux.to care sa faca automat navigarea (are un browser integrat, ruleaza in tray si face "click-urile" in locul tau fara sa te incurce cu nimic). Daca l-as publica pur si simplu, nu m-ar mai adauga nimeni referrer si experimentul nu si-ar mai atinge scopul
.
Cum ziceam, nu intentionez sa ma imbogatesc (cel putin nu din click-uri pe net
), sunt doar curios daca/cati bani se pot face cu un asemenea site si mai ales daca se platesc (btw, n-am vazut nicaieri pe cineva sa spuna concret cat/cum castiga din "jucatul" pe net, cel mult sa se laude cat de bine traieste el din asta
). Va tin la curent cu evolutia situatiei daca este cineva interesat.
In concluzie, cine vrea sa-si faca cont pe acest site si sa rezolve problema click-urilor in 30sec/zi sa ma contacteze pentru program pe justanewaccount@yahoo.com.
Asadar, propun urmatorul experiment: celor interesati care isi vor face cont pe acest site si ma vor adauga la
referrer (http://bux.to/?r=justanewaccount) le voi pune la dispozitie un program facut special pentru contul de bux.to care sa faca automat navigarea (are un browser integrat, ruleaza in tray si face "click-urile" in locul tau fara sa te incurce cu nimic). Daca l-as publica pur si simplu, nu m-ar mai adauga nimeni referrer si experimentul nu si-ar mai atinge scopul
Cum ziceam, nu intentionez sa ma imbogatesc (cel putin nu din click-uri pe net
In concluzie, cine vrea sa-si faca cont pe acest site si sa rezolve problema click-urilor in 30sec/zi sa ma contacteze pentru program pe justanewaccount@yahoo.com.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Stati pe net in noaptea de Anul Nou? | Alethia | 54 | 14.528 |
|
Produse din fier forjat, Tamplarie PVC, Jaluzele | dynky | 4 | 2.219 |
|
psihologia inversa | deea_s | 19 | 9.731 |
|