sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ce sa mai facem ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   deus073 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 24-February 08

Scris 24 February 2008 - 09:56 PM

Salut ,
Stiu ca sunt nou pe forum si risc deja un ban , dar chiar vreau sa va aduc la cunostinta ceva nou .
Nu sunt de acord cu `bani pe internet - lasa-te de munca ` , fiindca si eu prefer un loc de munca stabil . Totusi , pentru ceva bani in plus de cheltuiala (lucruri nu tocmai importante) sau pentru un buget pentru pariuri sportive sunt dispus sa incerc diverse lucruri . Deci !
http://cu-incredere.ws/index.html

Puteti citi toate informatiile necesare si va rog deosebit de mult sa cititi si sa ascultati tot ... nu va ia mult timp inainte de a zice ceva . Pana acum merge bine treaba atat pentru mine cat si pentru alti prieteni de ai mei . Va invit si pe voi sa analizati si sa decideti daca doriti sa faceti asa ceva (in ipoteza in care credeti ca ar merge )

Va multumesc .

pentru intrebari la care nu ati gasit raspunsul pe forum -> ym la deus_073 .
0

#2 Utilizator offline   deus073 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 24-February 08

Scris 08 March 2008 - 09:57 AM

pana acum am ~36 $ facuti in vreo 3 saptamani . inceputul a fost mai greu , dar lucrurile acum merg bine . am 14 referali - oameni inscrisi sub mine - + activitatea mea = 15 . este foarte important sa citit absolut tot si sa va informati !
vreau sa fie totul transparent deci va rog uitati va la sectiunea video a siteului cu-incredere.ws
de asemenea cititi TOT forumul romanesc de pe bux.to http://buxbb.com/index.php? zona NON ENGLISH , EASTERN EUROPE.

nu pot sa stresez cat de mult este necesar sa te informezi daca chiar vrei sa faci ceva bani cu asta . daca te opresti la ideile preconcepute ale altora - mai bine du-te si cauta-ti un loc de munca stabil ! - acolo , desigur , vei ramane .
de asemenea , poti opta pur si simplu sa te arunci - te inscri si inveti pe parcurs toate cele : bune si rele socat/dezamagit/multumit/entuziasmat.

in orice caz ... fa ceva !
pentru alte nelamuriri , gen lucruri neacoperite pe siteul meu sau pe forumul bux ori lucruri ce nu au putut fi deslusite singure va astept cu discutii spumoase pe ym la deus_073
0

#3 Utilizator offline   bgdn 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 25 March 2008 - 07:51 PM

Mi-am facut de curand un cont pe bux.to (nu pentru ca m-ar tenta mirajul imbogatirii prin click-uri ci din plictiseala/curiozitate ... sper sa nu primesc celebrele reply-uri moralizatoare tipic romanesti care sa ma invete ca pot gasi ceva mai bun de facut :jester:).
Asadar, propun urmatorul experiment: celor interesati care isi vor face cont pe acest site si ma vor adauga la
referrer (http://bux.to/?r=justanewaccount) le voi pune la dispozitie un program facut special pentru contul de bux.to care sa faca automat navigarea (are un browser integrat, ruleaza in tray si face "click-urile" in locul tau fara sa te incurce cu nimic). Daca l-as publica pur si simplu, nu m-ar mai adauga nimeni referrer si experimentul nu si-ar mai atinge scopul ;) .
Cum ziceam, nu intentionez sa ma imbogatesc (cel putin nu din click-uri pe net :jester:), sunt doar curios daca/cati bani se pot face cu un asemenea site si mai ales daca se platesc (btw, n-am vazut nicaieri pe cineva sa spuna concret cat/cum castiga din "jucatul" pe net, cel mult sa se laude cat de bine traieste el din asta :jester:). Va tin la curent cu evolutia situatiei daca este cineva interesat.
In concluzie, cine vrea sa-si faca cont pe acest site si sa rezolve problema click-urilor in 30sec/zi sa ma contacteze pentru program pe justanewaccount@yahoo.com.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse